2-in-1 dress fra Primark

Nye ting fra Gina Tricot

Nye ting fra Gina Tricot

1. Candice trenchcoat 499 kr   2. Rebecca party top 159 kr   3. Vendela top 179 kr   4. Joanna long cardigan 179 kr   5. Malou party top 199 kr   6. Noelle top 129 kr   7. Sibell tunic 159 kr   8. Babs top 99 kr   9. Maja sunglasses 49 kr   10. Wendy top 129 kr   11. 2-pack socks 39 kr

I løbet af det sidste stykke tid har jeg faktisk lavet en smule klatvis-shopping på arbejdet (sjovt nok, så føles det ikke som shopping?). Jeg tænkte derfor lige at jeg ville lave et opsamlingsindlæg og samtidigt vise jer lidt nyheder fra Gina. Det er ikke ALT på billedet jeg har købt, men næsten. Det er faktisk det meste dog ikke nr. 1, 3 og 4. Selvom jeg synes trenchcoaten er alt for fin (endnu finere i virkeligheden), så har jeg allerede to trenchcoats (bla. den HER), så det køb kan jeg ikke helt forsvare.

Nr. 2 er bare super fin og jeg er vist heller ikke den eneste blogger der er faldet for den top 😉 Nr. 6, 8 og 10 er super gode basistoppe til hverdag – og det manglede jeg faktisk. Især er jeg glad for nr. 6 som helt sikkert vil blive brugt mange gange (de alle tre findes i en milliard farver). Den helt skrigpink top glæder jeg mig vildt til at bruge. Kunne en modstå den da vi fik den i butikken, så den måtte med mig hjem at bo. Og så er vi begyndt at få solbriller, så der røg også lige et par sorte wayfares-lignende solbriller med hjem.

Alle tingene findes på webshoppen lige nu – og vi har også fået det hele her i Odense. Jer der bor i Esbjerg, husk at Gina Tricot åbner deres første butik i byen på torsdag kl. 12!
Og har i forresten set det fine indlæg Emma har skrevet om mig og bloggen her?

19 kommentarer

 • Jane

  Ej, er da også helt vild med #2, bliver da lige nødt til op og tjekke den ud 🙂 Tak for tippet..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skynd dig! Den har været SÅ populær her hos os i Odense, så vi har kun 2-3 stykker tilbage. Den findes forresten også i sort.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jane

   Tak for tippet -jeg smutter derop imorgen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg glæder mig sådan til, at den åbner på torsdag 😀 Du skulle ikke vide, om de får åbningstilbud? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Der var nogle enkelte åbningstilbud, dengang vi åbnede her i Odense. Men det var lidt forskellige toppe der var sat ned til 49 kr. Det er ikke det du skal tage derind for – jeg ville gå efter de nye varer, hvis jeg var dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Kjolen 2 in 1, så jeg (den lignte ihvertfald meget) på asos hjemmeside idag! (-: Så hvis der er nogen der øsnker den, burde den være at finde på asos. Det var bare et lille tip!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tror jeg skal kigge lidt nærmere på 4, 8 og måske 9. Der er ikke nogen af dem der er ved at blive revet væk, vel?

  Og lige noget andet: Hvilke butikker ligger den nye Monki tæt på/ved siden af? Kan det passe at den ligger ved siden af Only, og tæt på Sunset og Deres?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • 4 og 9 ville jeg ikke vente for længe med hvis jeg var dig. Nr. 4 har været et stykke tid i butikkerne nu og solbrillerne (især denne model) går som varmt brød. Nr. 8 har vi mange af, men det er en kampagnevarer så der bliver også solgt en del. Men den burde du sagtens kunne opstøve.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kan nok godt leve uden solbrillerne og t-shirten, men den lange cardigan er jeg nødt til at få fat I. Så må jeg jo se om jeg kan komme til Odense snart.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Åhhh Jeanett! Den Trenchcoat er fantastisk – MÅ eje… Selvom jeg ligesom dig allerede har 2 😉

  Sikke et fint indlæg der var blevet skrevet om dig – og jeg vil give Emma ret, du er en babe og jeg er glad for den dag jeg fandt din blog!

  – Maj

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 1) I love the color of Top #5.
  2) The trench is GORGEOUS. I am in love with the shoulders.
  3) Top #3 makes stripes so modern and classic at the same time! I want it!
  4) WHY IS GINA TRICOT NOT IN THE US?!?!??!?!?! (let me know if you know of any international sites where I can order…I’d love those three pieces and more!).

  <3 Megan

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Yeah, I love the colour of no. 5 too – it’s so pretty!! I know, it sucks when certain brands aren’t in a country. I would personally love for Forever21 to come to Denmark! But let me know if there’s something you can’t live without. I wouldn’t mind sending it too you…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trenchcoaten er SÅ fin, den måtte meget gerne være en del af min forårsgarderobe. Nr. 3 ville passe så godt sammen med et par sorte jeans og All Stars. Og nr. 6 ville være en helt fantastisk basistop (som du selv skriver) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg har længe ledt efter jeg lang cardigan, og den der virker jo helt perfekt! 🙂

  // Emma
  http://www.emmamartiny.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Ih, tak for inspirationen, har nu investeret i den fine trench! 🙂 Glæder mig meget til den kommer, og håber at det passer, og er lige så flot i virkeligheden…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det var så lidt! Håber også at den passer dig! Solgte også et par stykker på arbejdet i dag. Jeg lover at den er mindst lige så flot i virkeligheden!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har selv lige snuppet den helt lange cardigan i den nyåbnede Gina Tricot her i Esbjerg! Tror der er virkelig mange mugligheder med den!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2-in-1 dress fra Primark