Hotel Buenos Aires på Gran Canaria

Updates aka Glemsomme Jeanett

Updates aka Glemsomme Jeanett

Jeg ved ikke om i har set det, men jeg har fået opdateret mine rejsesider med to nye indlæg fra Gran Canaria og et fra Amsterdam – og flere er på vej! 🙂 I kan finde dem HER, HER og HER. Eller oppe under REJSER/TRAVEL.

Desuden var der en af jer der spurgte til den spørgerunde jeg satte igang – den havde jeg bare glemt ALT om. Derfor giver jeg jer muligheden for at stille spørgsmål på dette indlæg eller på det ander HER. Jeg samler alle spørgsmålene sammen onsdag og laver så indlæg med mine svar i slutningen af ugen. Og denne gang skal jeg nok sørge for ikke at glemme det 😉 Nu vil jeg smutte hen og lave aftensmad til Hr. Kæreste. Det er ikke pga Valentines Day, fordi det går ingen af os op i. Vi forstår ikke helt pointen. Hvorfor skal man ha’ en dag, hvor man SKAL være søde ved hinanden? Jeg vil langt hellere have blomster på en kedelig grå onsdag end på en dag som i dag. Så ved jeg nemlig han mener det. Og heldigvis har jeg en kæreste der gør sådan noget tit – helt af sig selv, uden en amerikansk tradition 😉 Fejrer i dagen i dag?

7 kommentarer

 • Maj

  Jeg er så glad for at der er andre end mig der har det sådan – jeg er slet ikke til alt det der forcerede kærlighed, jeg vil ha’ det når jeg mindst venter det 😀

  Sidst jeg fik en Valentines gave fra Manden, var det… Ovnrens – ha haha… Så god humor, jeg havde nævnt at jeg manglede det! Jeg bliver allergladest for de gaver der kommer direkte fra hjertet helt uden nogen grund, andet end at han elsker mig.
  Sidst var det et fint lille sølvspænde med similisten som han købte i Fakta ( 😀 ) fordi de mindede om de øreringe (de der hypede fra Pieces der minder om dem frra Ugabuga) jeg havde købt – se det smeltede mit hjerte!

  Beklager mit rant… Og som altid nyder jeg din blog!

  – Maj

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha din mand er sjov – ovnrens, haha! Ej, jeg er heller ikke til det der Valentinshalløj. Det virker så forceret og kunstigt her i Danmark. Så vi to kan sagten holde sammen om anti-valentinsdag 😀
   Og tusind tak Maj – du er så sød! Og jeg nyder dine kommentarer mindst lige så meget!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benedikte

  Spørgsmål til spørgerunden:

  Hvor holder du til i Odense? Hvor går du i byen? Altså ikke for at stalke, jeg undrer mig bare over at jeg aldrig er stødt på dig.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I. Due

  Hvor rødt dog klæder dig godt/ og Ja det med valentinsdag/ det er ren forretning
  Jge vil også hellere have en buket på en almindelig hverdag/ og een der er givet
  fra hjertet og ikke fra noget der er dikteret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Jeg forstår ikke helt hvordan man kan være imod Valentines Dag. Det er ikke fordi jeg mener, at der skal gøres det store ud af det – og tutte-nuttede bamser og glimmer-kort vil jeg sige er FOR amerikansk. Men at der findes en dag hvor man fejrer kærligheden (ligesom en dag hvor man fejrer fædre/mødre) synes jeg slet ikke er nogen dårlig idé 🙂
  Jeg fik blomster af min kæreste i går – ligesom jeg fik sidste år på Valentine. Og jeg blev ligeså glad for dem, som jeg blev for dem jeg fik sidste gang, hvor jeg havde været lidt tvær på en kedelig grå hverdag, eller forrige gang hvor han bare synes jeg fortjente det (osv.)! Jeg ved han mener det, uanset om datoen siger den 14. februar eller den 14. august.

  Tror ikke at traditionen handler om, at der er en dag om året, hvor man skal være søde mod hinanden (det sker forhåbentlig flere gange om året (ugen!)), ligesom man jo heller ikke kun er sød mod sin mor én gang om året 🙂

  Hilsen Kamilla (som har en stor flot buket med sine yndlingsblomsterne stående og pynte stuen derhjemme)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er helt sikker på, at din kæreste mener de blomster han giver dig, men jeg synes bare stadig hele dagen er amerikansk. Det er jo stadig forholdsvis nyt at vi fejrer dagen her i DK. Jeg kan huske da dagen IKKE blev fejret i DK og jeg er altså kun 26. Måske derfor jeg er lidt modstander af det – fordi det bare kom fra det ene år til det andet. Ingen rigtig grund andet end af butikkerne ville tjene penge.

   Mht mor og fars dag så er det heller ikke noget jeg fejrer. Jeg synes igen det er forceret. Jeg gider ikke, at jeg SKAL give dem en gave, hvis jeg synes de fx har været totalt åndsvage lige inden. Derfor meldte jeg ud for en 3-4 år siden, at jeg som udgangspunkt ikke fejrer de to dage. Hvis de fortjener ros, så gør jeg det når det er passende. Ikke fordi en bestemt dag siger at jeg skal.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marijke

   Selvom mange tror Valentinsdag er en amerikansk tradition, er det faktisk ikke sådan. (Sankt) Valentin var en præst fra Rom. Vi fejrer ihvertfald ikke Valentinsdag, da jeg også har fødselsdag 6 dage senere. Jeg kan heller ikke lide at få blomster, de dør jo alligevel på et tidspunkt.:-p

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hotel Buenos Aires på Gran Canaria