Pandekager i KBH

Konkurrence på Facebook

Konkurrence på Facebook

Så er konkurrencen på facebook skudt igang! I kan smutte ind på siden HER . Der er 5 x 2 billetter til Designer Bazar i Odense på spil. Det er næste weekend der løber af stablen d. 2. og 3. april, hvor der er en masse rabat med en masse mærker. Som noget nyt, så har de i år også en webshop med tilbud – lige pt er der gode tilbud på Cheap Monday derinde (og det er jo noget i alle kan få glæde af – ikke kun jer fra Odense).

Alt i skal gøre står inde på facebook-siden ved billedet af flyeren jeg har uploadet. Når i deltager i min konkurrence, så deltager i samtidigt også i deres konkurrence om at vinde en ipad. Så i har dobbelt-chancer 🙂 Konkurrencen slutter onsdag aften kl. 20.00. Held og lykke!

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pandekager i KBH