Colour blocking fra Gina Tricot

NYC, baby!

NYC, baby!

Det var egentlig meningen, at jeg ville ha’ blogget igår aftes efter en hel dags arbejde i Gina T. Men jeg røg ud i en spontan cafétur lige efter, så jeg var først hjemme sent, hvor der alligevel ikke er så mange af jer der læser blogs. Derfor brugte jeg istedet igår aftes på “lidt” shopping 😉 Nu har vi endelig fået købt billetter til vores sommerferie, og turen går til New York som vi hele tiden har planlagt. Jeg har bare udskudt købet, da jeg håbede at billetterne ville falde i pris. Men vi skal desværre afsted i højsæsonen, så det er bare en dyr periode billet-wise. Øv! Men eksaminer osv rykker sig jo desværre ikke bare, fordi man gerne vil på ferie (gid de gjorde!). Nå, men d. 26. juni ankommer vi til New York og d. 12. juli skal vi hjemad igen – dvs. 17 dage i USA. Hvad der skal ske ind imellem de to datoer ligger ikke fast endnu. Ikke andet end vi også skal til Boston nogle dage, hvor vi blandt andet skal fejre 4th of july sammen med vores venner Mike & Helle som pt læser i Boston (Havard og MIT). Vi skal selvfølgelig også ha’ en masse dage i New York og vi snakker dybt seriøst også om at køre en dag til Jersey Shore. Hvor grineren kunne det ikke være? Så kan vi i det mindste komme til stranden! Nogen der ved hvor lang tid det tager, at køre i bil fra NYC dertil? Vi har spurgt lidt rundt omkring og de fleste siger omkring 1½ time – lyder det rigtigt? Desuden snakker vi også lidt om, at køre til Niagara Falls (KÆMPE vandfald) imens vi er i Boston – men det er stadig lidt løst snak. Uhhh jeg glæder mig til at planlægge!! Og jeg kigger selvfølgelig kun på hoteller med internet, så i kan komme med på rejsen. Fordi det vil i vel gerne? 😀

Vi endte med at købe billetter hos British Airways til 4900 kr pr mand t/r. Det kunne godt gøres 150 kr billigere på samme datoer hos Iceland Express, men efter at ha’ hørt og læst en del blandede oplevelser med selskabet, så valgte vi British Airways. Hvis det var en kort tur indenfor europa havde vi været lidt ligeglade, men på en så lang tur er det alligevel vigtigt, at der er okay forhold. Bla. får man hverken mad eller drikkelse hos Iceland Express på turen (hvor man modsat får 3-retters menu + drikkelse/drinks hos British Airways). Desuden skal man betale for at se film hos Iceland Express. Så jeg føler vi får meget ud af de 150 kr extra pr mand (som vi så alligevel skulle ha’ købt mad for i lufthavnen til turen). Nu er næste punkt at finde hotel i NYC… selvom jeg stadig ikke helt har forstået, at jeg om små 3 måneder befinder mig i byen på billedet. Det er uvirkeligt.

Indeholder affiliatelinks

bloglovin

54 kommentarer

 • Uh – så fandt du endelig nogle billetter! Jeg har også kun gode ting at sige om British Airways til og fra USA 🙂

  Rejser selv derover den 29. maj – dog kun for seks dage. Har netop booket dette hotel:

  http://www.theroosevelthotel.com/

  Prøv evt. at se, om du kan finde et godt tilbud derinde via Hotels.com, det gjorde jeg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane

  Har selv været i New York for en måneds tids siden, og det var virkelig en fantastisk tur, så bare glæd dig! 😉
  Vi boede på Fashion 26 hotel http://www.f26nyc.com/ , som for nylig er blevet købt af Hilton – ikke dårligt! Og endda ikke så dyrt, som man kunne frygte.
  Hotellet var lækkert, gode værelser og gratis net, og desuden ligge det rigtig godt lige ved metroen og i gåafstand til bl.a. Times Square, så bare en anbefaling herfra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har nogle gange fløjet med British Airways hjem til Danmark og har også kun positivt at sige om dem 🙂 Og selvfølgelig vil vi da med! Eller – jeg vil i hvert fald gerne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skønt at høre! Synes også det virkede som om alt var i orden mht British Airways! Og selvfølgelig kommer i med 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Tillykke med købet! Jeg flyver selv til New York imorgen formiddag med en god veninde for at nyde byen i en uge 🙂

  I september sidste år var kæresten og jeg på roadtrip i USA. Vi kørte en af dagene turen Niagara Falls-New York. I et godt tempo og med få stop undervejs tog turen en 7-8 timer. Distancen er lidt kortere Boston-Niagara Falls, hvis man kører nord om de store søer – til gengæld er vejene rigtig dårlige.
  Husk, at vandfaldet SKAL opleves fra den canadiske side. Den amerikanske sides udsigstpost ligger ligesom i en forkert vinkel til at kunne se hele vandfaldet. (Og så er det bare sjovt lige at snuppe et stop i Canada med, nu hvor man alligevel er der!) De famøse både, der sejler ud under vandfaldende (med 200 passagerer iført blå regnponchoer), hedder “Maid of the Mist” og er en rigtig våd og sjov tur – tjek http://www.niagarafallslive.com/niagara_falls_maid_of_the_mist.htm.

  Jeg håber, I får en fantastisk tur!

  PS: Når I er i Boston, så overvej lige at tage ud og sejle og se hvaler. Det er en fantastisk oplevelse! Tjek http://www.neaq.org/visit_planning/whale_watch/index.php og husk søsygepillerne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak for alle de gode tips!! Kan man bare krydse grænsen til Canada som man har lyst?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • A

   Ja det kan man! 🙂
   Jeg har været i NY og Canada maaaange, mange gange pga. familie, og kan kun sige: GLÆD DIG! New York er en fantastisk dejlig by og slet ikke så snobbet og preppy som mange gør den til! Alt er muligt i NY 🙂

   Og så kan jeg ikke understrege nok gange, at I virkelig, virkelig, VIRKELIG bør tage til Niagara Falls! Det er det smukkeste jeg har set i hele verden (og har været nok så mange steder), og stemningen er ubeskrivelig rolig og romantisk. Der er noget helt speicielt i luften omkring Niagara.
   Turen dertil fra NYC tager omkring en 8 timer vil jeg tro, så bestil gerne 1-2 overnatninger i Niagara Falls by – og helst på den Canadiske side, da der er gjort SÅ meget mere ud af den side, end den amerikanske. Niagara er virkelig eventyrligt smukt, så snyd ikke jer selv for det! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Jep, I kan sagtens krydse grænsen til Canada. Vi kørte fra staten New York til Canada igennem byen Buffalo – man kommer over en stor bro ved Lake Ontario, og så er der fine amerikanske og canadiske flag på broen, når man krydser grænsen.
   Bare husk at have passet med i tasken og nyd så de fineste canadiske betjente med deres store hatte 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   PS: Istedet for at tage en overnatning i byen, så overvej at kører til Toronto. Det er en flot (nærmest europæisk) by under rivende udvikling 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det bliver spændende!

  Skal selv til NYC i juli og har booket dette hotel http://www.cassahotelny.com/
  Men kan af gode grunde ikke sige noget om det. Fik det dog anbefalet af en rimelig picky Newyorker 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • First of all. ER de gule prikker i Central Park baseball baner eller sådan noget? XD Og så syntes jeg virkelig at det er fedt at parken er helt rektangulær. Det ser bare sjovt ud, og er hyggeligt med så stort et grønt område inde i en ellers så “travl” storby.
  Selvfølgelig vil jeg gerne “være med” på rejsen ;D og hvis I leder efter en lejlighed at bo i, imens I er i NYC, så kan jeg anbefale airbnb.com.
  Vi har fundet vores London lejlighed til sommerferien her og der er virkelig mange lækre i NYC på den side 🙂

  xxCaroline
  thefashionfrog.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, eller måske en del af en golfbane? Jeg ved det faktisk ikke 🙂 Og tak for tippet – vi kigger på alle jeres tips 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Godt valg mht. Iceland Express! Virkelig dårlig oplevelse med dem, på præcis samme rute.
  Når i er i New York er der forresten rig mulighed for at komme på stranden, bare med en tur med metroen. Man kan tage til Coney Island på en halv time med metroen. Coney Island er det sted der engang var kendt for sine freak shows, som der stadig er. Stranden er ret god, og man får en god oplevelse af stedets historie ved at være der. Uhh hvor er jeg misundelig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh godt at høre, at vi har valgt rigtigt! Hvad var der skidt ved turen for dig med Iceland Express?
   Og tusind tak for tippet omkring Coney Island! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Jamen, for det første er der det med mad og drikke. Man må ikke engang tage sin egen vandflaske med, hvilket betyder at man bliver nød til at købe en vanvittig overpriced kildevand på flyet. Derudover blev min veninde virkelig sulten, på den lidt lange tur, og det eneste de havde tilbage at tilbyde var en sandwich (der minder om en dsb sandwich) til 100 kr.. Derudover kan man risikere at flyve med meget lidt benplads. Det gjorde vi på 3 ud 4 flyvninger. Jeg er 165 cm høj, og jeg kunne ikke engang krydse benene.. Manden ved siden af mig, måtte have et ben på hver side af sædet. Det er nogle rigtig gamle fly og hos os var der slet ikke mulighed for at se film. Pyhh en lang smøre.. Dejligt at komme af med lidt kritik af IE 😉 Glæder mig til at høre om turen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan godt forstå du glæder dig! Jeg skal også til New York i sommerferien og glæder mig også rigtig meget!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med dit köb!!! Det er virkelig ogsaa en stor dröm for mig at komme til NYC, men indtil da gläder jeg mig til at fölge din tur 🙂 Saa kom endelig med en MASSE indläg!!
  – Linette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HVOR FEDT!
  Husk endelig at spørg løs, har boet på Manhattan i 3 mdr. og har pendlet mellem Kbh og NY i 3 år.

  Jeg har været i Boston så der skal I da helt sikkert ud og på en sejtur og se hvaler, også har jeg været i Canada og besøge Niagara Falls.

  Det passer meget godt med 1½ times kørsel til Jersey Shore. En af vores venner har faktisk sendt mig en mail hvor han fortæller om Jersey Shore, så sig til hvis du vil læse den.

  Ellers spørg løs hvis du har spørgsmål til Manhattan og ellers tag et smut forbi min NY-blog (daneinny.wordpress.com).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak! Jeg vil helt sikkert kigge forbi din blog! Du må gerne sende mig den mail om Jersey Shore! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heldige dig! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benedikte

  Arh, misundelsesværdigt! Men dyre billetter! Jeg tror jeg kom afsted for 3500,- i efterårsferien..

  I bør besøge woodbury common premium outlets lidt udenfor new york city (“by” af butikker med lækre mærker OG billige priser)

  Jeg vil nok anbefale jer at finde en “lejlighed” i new york, for de fleste hotelværelser er så sindssygt små, at det slet ikke er til at være der..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, men det er bare en rigtig dyr periode vi skal afsted i desværre – hvis vi rejste en måned tidligere, så ville vi nemt ha’ kunnet spare 1000 kr pr mand. Tak for tip om shopping – det vil jeg bestemt skrive mig bag øret 😉 Mht hotel så har min søster været på et sidste år som jeg tror vi napper også.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • T.

  NYC er fantastisk! Love it, love it! Her er 2 gode råd fra en erfaren NY-lover:
  1) Shop i Green Village (Mercer Street og Prince Street især)
  2) Hvis i tager til Jersey Shore eller Boston, så kør ikke selv! I hvertfald ikke, hvis I har tænk jer at køre tilbage til Manhattan. De kører som sindssyge og der er meeeeega (!!!) mange biler, så selv de garvede taxachauffører er tæt på at køre ind i hinanden. Undersøg i stedet mulighederne for busture. Rigtig mange bruger bussen og togene fra deres Grand Station. Med bus kan du i hvertfald helt sikkert komme til Boston.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Jeg skal selv til NYC i næsten samme periode som dig! Har tidligere været der på en meget kort tur, hvor jeg boede på The Pod Hotel, hvilket jeg skal igen denne gang – det er simpelthen så lækkert! Pladsen er trang, men der er rent, flot og nyt! derudover er placeringen helt ekstraordinær! 😀

  God tur! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kære Jeanett,

   Fedt med New York tur – det er den vildeste by. Jeg bor selv herovre og et godt råd jeg kan give dig er at finde et hotel der ikke ligger ved Times Square, da der er meget turistet og ikke særlig hyggeligt. Hvis du vil have en rigtig new yorker oplevelse så overvej enten at finde et hotel eller lejlighed i East village/West village/Noho/Soho/Greenwich village og i områderne omkring. Der er de bedste cafeer og restauranter samt de bedste shopping muligheder (specielt soho). Tjek zagat.com for at finde gode restauranter.

   Rigtig god tur!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Joanna! Så lige din kommentar, og jeg er helt enig! Første gang jeg var i NY boede vi lige ved Times Square. Det var også fint nok for man vidste ikke bedre:) Men sidst jeg var der vovede vi pelsen og tog et hotel i Chelsea området. Dog tæt Bleeker Street etc. Blev helt forelsket i de små “yderområder”. Det er en helt anden stemning end ved det turistede Times Square.

   Så Jeanett… I må virkelig love at i skal ud og nyde de skønne rolige områder der omkring “Village” områderne:) Og så er Hells Kitchen Flea Market altså også en oplevelse værd. Gamle ting og sager man bare kan gå rundt og blive fascineret af. Deriblandt masser af militærtøj, alm. tøj, tasker og sko… Lille shopping tip:)

   Glæder mig til at følge dig på rejsen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina H.

  Godt købt, har selv været i New York tre gange, og alle tre gange har været superfedt. Kan også anbefale Niagra Falls, så det vil bestemt være en god ide at tage et par dage og køre op til Boston. Jeg har selv ikke været på den candiske side og oplevet Niagra Falls, men synes at I skal gøre det hvis I har mulighed for det, for udsigten derfra skulle være meget bedre end fra den amerikanske.

  I kan naturligvis se/opleve en del i New York, men det lader jeg jer selv finde ud af, da det er forskelligt hvad en person gerne vil se, men storbyen har alt, så det bliver intet problem. God tur! Og så skal du naturligvis blogge om jeres oplevelser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhh hvor er du altså heldig!!!! Gid det var mig der havde pengene til det lige nu 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Gry

  Det tager ca. 2 timer derud, da der er meget trafik i sommerperioden, men det er klart en besøg værd, husk at medbring egne forsyninger det er sygt derude for alting. I skal helt sikker kører forbi woodbury common premium outlet, et KÆMPE outlet en times kørsel fra New york kan tages på vej til Boston eller Niagra Falls. Et outlet med ALT hvad hjertet begære for shoppeglade mennesker til BILLIGE penge. Ang. hotel så er det ret dyrt i NY for OK standart tjek evt. Chealse internatinal hostel ud, billigt og placeret fem min gang fra fifth og meatpacking. Gugenheim og MOMA er gratis efter kl. 17 på mandag og torsdage.
  Brooklyn er et fedt sted og virkelig et besøg værd – desuden er gåturen over broen en fantastisk oplevelse. Fra pier nr. 17 går der turbåde rundt om manhatten, utrolig smukt at se byen fra vandsiden, endvidere går der er gratis færge ud til frihedsgudinden.
  Hver dag kl. 16.00 kan man på time SQ (ved broadway) stå i kø og få billige broadway billetter (man spare ca.70 %) men man skal være i god tid.
  Pastis er en resturant der ligge i meatpacking D. Hvor alle de famous mennesker hænger ud. Det er madonnas stamsted og jeg har set hende der et par gange gennem mine snar ALT for mange besøg, men husk at bestil bord et par dage i forvejen – maden er formidabel og til fornuftige pengen. (dansk pris på et måltid ca 100-150 for en hovedret) Tæt herpå på ligger også magnolia bakery fra sex and the city SÅ hyggeligt lille sted man skal besøge – deres kager smager fantastisk. Jeg har mange flere gode tips om NY Jeanett, du kan altid maile. Udover det håber jeg Tim og du har det godt. /Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Jensen

  Hej Jeanett.

  Jeg har været i New York 3 gange, seneste sidste sommer, fantastisk by!!

  Jeg har et lille tip til dig og alle jer andre, der også skal afsted: i Macys og Bloomingdales får man som turist 10 % rabat på en masse varer (desværre ikke makeup og andet dullegrej). Det eneste man skal gøre er at henvende sig ved deres kundeservice med sit pas, så får man et kort og en lille brochure, hvor der står, hvad man får rabat på. Jeg fik ex. 10 % rabat på en kjole fra Marc by Marc Jacobs i Bloomingdales, oveni de 50 %, den allerede var nedsat 🙂

  Håber du får en god tur.
  Hilsen Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan se der også er andre der har boet på hotel Fashion 26 – det kan kun roses til skyerne. Lækre & rene værelser, dejlig betjening, god bar & restaurant, endda med terrace-bar og ret god udsigt deroppefra. Endda tæt/i gåafstand til mange seværdigheder – Empire State Building, New York Public Library, Rockefeller Center, Macy’s, mm. Og gratis internet ikke mindst! Det vil jeg virkelig virkelig anbefale – min kæreste og jeg er ret kritiske mht hoteller, og det var en rigtig god oplevelse vi havde hos Fashion 26.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vil gerne give et ekko paa de 10% i Macys! Det er fantastisk

  Desuden kan det anbefales at tage Staten Island faergen tur-retur. Den tager afsted nede fra sydspidsen i wall street omraadet og sejler ca. hver 30 min. Det er egentlig en pendler faerge for folk der arbejder paa manhattan, men er ogsaa godt udnyttet af turister. Den giver et fantastisk (og igen – gratis) udsyn til Statue of Liberty og et smukt Skyline view over sydspidsen af NYC.

  Om sommeren er det rigtig hyggeligtved South Street Seaport, der ligger lige ved Brooklyn Bridge.

  Udover det evil jeg anbefale jer at udnytte subway, busser, taxa osv. Man kommer lyhurtigt til at gaa mega langt, fordi det ikke lyder af meget “lige at gaa 10 blocks…” men naar det er gjort 20 gange paa en dag – ja, man faar paent ondt i benene. Isaer hvis man vaelger paene sko over de praktiske 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • YES YES YES!!!!!! I promise that NYC will NOT dissapoint! 😉 I’m so excited you’re finally coming here 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Jeanett,
  Det lyder da fantastisk!
  Jeg blogger fra NYC, da jeg har boet her de sidste 8 måneder. Du er velkommen til at kigge forbi og få inspiration til din tur – jeg har efterhånden prøvet lidt af hvert i denne by 🙂
  kærligst,
  Cecilie
  http://www.CecilieNYC.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Arhj hvor er det snyd! Jeg var i NY i efterårsferien og det er en fantastisk by! Skal snart tilbage dertil igen.
  Vi lejede en kæmpe lejlighed på Brooklyn til ingen penge, husker ikke præcist, men vi var også nogle stykker af familien der var afsted og den var rigtig fed og rå new yorker stil, så det kan klart anbefales! Broen (ikke brooklyn bridge), men den anden, der også går over til Manhatten, lå ca. 500 m. fra vores lejlighed og lige i nærheden af stationen. Den lå faktisk lige over det populære steakhouse, Peter Luger, som du evt. kan google og se hvor ligger 😉
  Jeg kan anbefale at flyve med SAS direkte fra Kbh, det er rigtig billigt, ellers flyver Continental også direkte fra Hamborg og Kbh og det er også super billigt og du får mad to gange i løbet af turen med i prisen og film i sæderne er også med i prisen. Bare ikke meget benplads, men ellers ok til prisen.
  Håber du får en rigtig fed tur – nyd det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Du har gjort et rigtigt godt valg med British Airways! Fløj selv tur/retur med dem og det er mægtig god service selvom man sidder aller bagerst 😉 Og som du selv siger er der mad (man føler hele tiden man bliver tilbudt) og drikkevarer. Og nååå ja en masse gode film som får de 8 timer til at flyve (hæhæ) væk 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan anbefale “The Time Hotel” på 224 West, 49th Street. Meget centralt og rigtig lækkert hotel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasha

  Uh det lyder lækkert, både NYC, Boston og Jersey Shore! Hold da op, MIT som i Massachusetts Institute of Technology?! Shit det er blæret ;). Har altid drømt om at drikke te på the Plaza af en eller anden grund og se Guggenheim. Derudover er der vidst en hel fantastisk Gastropub i the Meatpacking District, som vidst også har fået en michelin stjerne (selvom det vidst skal tages med et gran salt). Kvarteret Hell’s Kitchen skulle vidst være meget hipt og være der hvor skuespillere, musikere og andre befinder sig. Nårh ja, Brooklyn er vidst det nye Manhatten, men det er vidst ikke en nyhed ;). Håber i hvertfald i får en god tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Fedt! 🙂

  Bor i Boston, så bare spørg hvis der er noget du vil vide, men siden I har venner her ved de nok det meste. Lidt sjovt, for min kæreste arbejder på MIT og jeg selv på Broad Institute of MIT and Harvard. Men tror ikke vi har mødt en der hedder Helle før, men vi snakker da med en del danskere herovre.

  Hvis i beslutter jer for ikke at leje en bil, men komme til Boston på en anden måde vil jeg helt sikkert foreslå jer at tage Bolt bussen (bolt.com) fra NY til Boston. Den holder midt på Manhatten og man lander midt i Boston hvor man kan tage T’en til et hotel eller hen til jeres venner. Det tager 4 timer med bussen og man kan få en tur/retur billet til ca. 36$ pr. person. Rigtig billigt og en behagelig bus at rejse i. Der er desuden gratis WiFi i bussen 😉
  Tager snart selv en lille smut til NY i 3 dage og 3 dage igen i maj med en veninde. Dejligt kun at have NY 4 timer fra hvor man bor 🙂

  Og måske ses vi 4. Juli, er sikker på jeres venner tager jer med ned til Charles River hvor der god stemning og festfyrværkeri! Vi bor tæt på Charles River i Beacon Hill området.

  Håber i får en kanon tur!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] iøvrigt gerne lige sige jer 2 gange tak: 1) Tusind tak for ALLE jeres USA/New York/Boston tips på dette indlæg. Jeg er helt overvældet! Jeg kigger alle jeres tips igennem og skal nok prøve, at svare på bare […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hotel Pennsylvania på 7th Avenue lige over for Madison Square Garden i hjertet af Manhattan. Ikke så dyrt i forhold til hvad det ellers koster at bo i “the city”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh det lyder skønt med en tur til USA og ikke mindst NYC til sommer!

  Jeg synes faktisk jeres billetter lyder billige.. da vi skulle til Vegas sidste sommer skulle vi af med 7.500 kr. pr person t/r!! Av min arm altså.. (men det var også pga. højsæsonen).

  Jeg har fløjet med BA til Miami for 5 år siden og det var super.. sidste år fløj vi med Delta og det var jeg ikke begejstret for tilgengæld..

  Glæder mig til at læse mere om jeres tur.. så må jeg nøjes med at sidder herhjemme og være misundelig (venter jo barn til juli, så det bliver ikke til så meget mere rejseri denne sommer for mit vedkomne)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Hej!

  Glæd dig! New York er den mest fantastiske by i hele verdenen og der er altid noget nyt at opleve!

  Skal selv derover 2 gange i løbet af de næste par måneder bl.a. samtidig som dig! 🙂

  Her er mit tip – selvom Magnolia Bakery næsten er et must, så syntes jeg at deres cupcakes er alt for sukkersøde, prøv Crumbs i stedet for, de er så lækre og der ligger bl.a. en lige ved Bryant Park, så man kan tage sin cupcake med og nyde den i parken!

  Vil også anbefale Olive Garden som ligger lige midt i Times Square, rigtig lækker mad og god udsigt over Times Square.

  Ha’ en kanon tur

  Cathrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uuh, lækkert 🙂

  En veninde og jeg smutter om 22 dage og vi skal også rejse med british airways, men vidste slet ikke man fik alt det med, haha 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh glæd dig! Her er dejligt i New York, kan du tro. Du kan jo kigge forbi min blog, hvis du skal have lidt inspiration til byen 🙂
  God tur 🙂
  /Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Colour blocking fra Gina Tricot