Tapas fra igår

Nye GT indkøb

Nye GT indkøb

Estelle party skirt 249 kr – Freja sunglasses 59 krAnna phone case 59 krLilly tube top 59 kr

Når jeg køber ting på arbejdet, så føler jeg faktisk sjældent at jeg egentlig “rigtigt” shopper – og det er altså farligt! Især fordi man (læs: jeg) render tit rundt og klat-shopper lidt… så snupper man lige et par basistoppe til ingen penge, så ryger der lige et iPhone case med hjem som jo næsten var gratis og så kom den der nederdel man havde luret på endelig. I sidste ende bliver det til lidt penge man lægger i butikken hver måned. Dog er jeg faktisk en af dem der shopper mindst i butikken af alle os der arbejder der – men det siger nok mere noget om hvor meget de andre shopper og ikke hvor “lidt” jeg køber, haha. Nå, det var en lidt lang intro og istedet for kunne jeg bare ha’ sagt “Her er min klat-shopping for den sidste uge på arbejdet” haha. Eller det er faktisk løgn… solbrillerne har jeg ikke købt endnu, men de ryger med hjem næste gang jeg handler på arbejdet – de ligger klar på min personalehylde. Men når de er købt så har jeg også forbudt mig selv at købe mere denne måned – med mindre at det HER kommer inden d. 1. Så er det okay 😉
Der er links under billedet til alt det der kan fås inde på webshoppen.

Nederdelen snuppede jeg i lørdags – jeg flåede nærmest desperat en str. 38 til mig, da jeg opdagede at vi havde fået den hjem her i Odense. Jeg nåede nemlig at spotte den på webhoppen for en uges tid siden, men den blev udsolgt derinde fra i løbet af 24 timer. Den har den der super trendy medi-længde til midt på skinnebenet og de fineste pliceringer i taljen. Jeg har allerede en masse stylingsideer til den! Jeg har den på idag, så jeg kan lige prøve at se om jeg kan få min lillebror til at tage et outfitbillede af mig senere. Han kommer nemlig i aften, hvor vi skal fejre hans fødselsdag som var i sidste uge. Vi skal ha’ noget god mad, hygge og så skal han ha’ sin fødselsdagsgave – den glæder jeg mig vildt til at give ham!

21 kommentarer

 • Emma

  kan man få den strik modellen med nederdelen har på i gina tricot? ^^

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er ikke en strik – nærmere lidt let blonde agtigt. Og ja, den er både på webshoppen og i butikkerne nu 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   tusind tak 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   jeg vil gerne lige spørge om du ved hvad den hedder. for jeg har kigget på webshoppen uden held.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, du bliver da SÅ fiiin! Jeg har “klatshoppet” to yndige Royal Copenhagen skønheder, som har stået på min ønskeliste meeeeeeeeget længe.

  Måske i anledning af påsken? Eller at jeg lige har afleveret eksamensopgave? Eller at jeg er sådan en slider på job? Eller måske bare fordi det var tid, hehe….

  (Kigger på min sørgelige Nokia, og tænker på om pengene havde været bedre anvendt på en iPhone 4)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fåes nederdelen i andre farver?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanett, kan du hjælpe mig med noget? Ved du tilfældigvis om butikschefen for GT i de to butikker på strøget stadig er den samme? Og i så fald, kan du huske hvad hun hedder? Jeg har nemlig svedt det ud og det er brand irriterende, da jeg virkelig skal bruge det hurtigst muligt!

  Og har selv kigget på Lilly tube top… Hvordan vil du bruge den?

  http://www.nicoleogbolette.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Den tubetop er virkelig fin! hvordan er den i størrelsen? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er der mange eksemplarer tilbage af nederdelen i Odense, og kan den fås i andre farver?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vi har stadig alle størrelser, men vi har ikke 5 af hver. Så jeg ville ikke vente for lang tid, hvis du rigtig gerne vil ha’ den. Se evt mit svar til Samano ang farve 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Hvor øv med farven 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg synes farven er skøn! Den er en lille smule mørkere i virkeligheden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det kan være at jeg bliver overbevist hvis jeg ser den i virkeligheden 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvad er nederdelen lavet i? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Tror da vist nok lige at jeg så den der jumpsuit du linker til på webshoppen lige for nogle sekunder siden, så måske du bliver fristet til at købe den også? Fin er den i hvert fald!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tapas fra igår