Summer whites

Økologi hos Gina

Økologi hos Gina

Jeg forstår ikke altid dem der står får marketing i Gina Tricot. Når H&M laver økologiske tøj, så launcher de en kæmpe kampagne som får alle piger til at strømme til deres butikker. Når Gina Tricot laver økologisk tøj, så siger de ingenting. Fx. lige nu har GT mange leggings i økologisk materiale og også disse økologiske t-shirt i vildt mange farver og jeg siger jer, de er SÅ bløde! Jeg har selv snuppet en gul og en pink, men vil bestemt ikke afvise at jeg skal ha’ flere farver. Prisen? Sølle 79 kroner! De er i butikkerne nu og på webshoppen HER.

Right now you can find these t-shirts at Gina Tricot. They’re super soft and they are made of organic cotton, but still very cheap! I bought one in pink and one in yellow.

11 kommentarer

  • ja, lidt skørt af dem ikke at lave reklame… men så er det jo heldigt at de har en som dig, til at gøre det for dem 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

    H&M laver jo ikke altid reklamer for deres økologiske bomuldstøj. Det er da kun garden og conscious de har hypet? Men det er lækkert hvis GT også begynder at have lækre basisting i økologisk materiale.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ja, men det betyder stadig at folk er over at H&M faktisk producerer økologisk tøj! Gina gør ikke rigtig folk opmærksomme på det. Og det burde de da, da det er noget forbrugerne har mere og mere fokus på!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har oplevet med økologisk tøj jeg har købt i h&m at det var som om kvaliteten er dårligere når det er økologisk. Der kom nogle små huller i blusen (som ikke plejer at komme i mit tøj) første gang den blev vasket og pasformen ændrede sig også. Kan man høre en anmeldelse af dine bluser? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

    Jeg har set danske jordbær i år. Kan dog ikke huske om det var i Rema1000 eller Kvickly 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • anna

    de ser fine ud. findes de også i basisfarver som hvid og sort mon… og er de lidt løse over maven eller hvordan

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ja, du kan se hvilke farver de findes i på linket til webshoppen som jeg har skrevet i indlægget. Ja, de er løse omkring maven – de sidder ikke til 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    hej! (:
    hvor er de fine! jeg skal være ferieafløser på et plejehjem i sommerferien, og mangler nogle gode, lidt løse bomulds t-shirts, og de her er da et oplagt bud! men jeg tænkte på, om de er nedringede? for det skal de jo helst ikke være sådan et sted (; kan du måske vise os et billede med dem på?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jeg synes slet ikke de er nedringet – ihvertfald ikke på mig. Jeg har desværre ingen billeder af mig i dem endnu 🙂 – men det kommer nok 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer whites