Outfit of the day #125

Gave: Læder jakke

Gave: Læder jakke

Jeg fik rigtig mange gode gaver i lørdags og i skal nok få dem alle at se. Jeg havde ønsket mig en masse gavekort til ASOS, da havde udset mig en lidt større ting derinde som jeg gerne ville ha’ fingerne i. Nogle husker måske da jeg bloggede om denne jakke tilbage i januar måned. Desværre var min størrelse fuldstændig udsolgt og ret hurtigt blev den fuldstændig udsolgt. For en uge siden opdagede jeg dog pludselig, at ASOS havde fået den igen (nu både i brun og sort). Så der blev skrevet ASOS gavekort øverst på min ønskeseddel til i lørdags. Og jeg fik nok gavekort i lørdags til at kunne købe jakken! Endda en lille smule mere, så jeg tror lige jeg skal ha’ nogle sko også. Jeg har længe ledt efter den perfekte sorte læder jakke, men har ikke rigtig kunne finde en jeg kunne lide eller som ikke kostede flere tusinde kroner. Den her lever op til alle mine krav og jeg er vild med deltajerne som det kviltet stykke ved skulderne og de skrå lynlåse ved ærmerne.

Jakken kan i finde på ASOS HER og den findes både i sort og brun. Den koster £100 dvs. ca. 860 kroner, hvilket jeg synes er meget billigt for en jakke af ægte læder. Jeg glæder mig til at den ankommer! 🙂

I got a lot of giftcertificates for ASOS last saturday when I had my birthday party. I just spent most of them on this leather jacket from ASOS. I’ve been eyeing it since january so I’m happy that it’s finally mine!

25 kommentarer

 • Sophie

  Jeg giver dig hermed skylden for at være 945,- fattigere 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej, Sophie! Du skulle ha’ ændret kursen til engelske pund i stedet for danske kroner – så havde du fået den til den pris jeg har skrevet i indlægget! Nå, det kan nok ikke nås nu… men nu er tippet givet videre 😉

   Hehe og undskyld – du må give din bankmand adressen på min blog hvis han bliver sur 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sophie

   Jeg har også tit undret mig over, at i bloggere altid skriver prisen i pund.

   Hold nu op, hvor ville jeg have sparet mange penge igennem tiden med alle de køb.

   Det er da egentligt frækt, at det er sådan. Det er da egentligt mærkeligt, da prisen bør ændre sig til danske kroner når man har betalt uanset hvad? mystisk.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det er et meget godt tip 😉 Men ja, det er egentlig lidt frækt… men omvendt så er det jo smart, hvis man opdager det. Men ja, man kan alene spare næsten 100 kr på den her jakken, så med tiden kan det blive til mange penge!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  945.55 kr. vel? Det står der ved mig. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej 🙂 Du skal ændre din valuta til engelske pund derinde – så får du jakken til den pris jeg har skrevet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ved ikke om du har tjekket Stampe ved flakhaven. Der har de altså også rigtig lækre læderjakker til samme pris 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er rigtig fin. Har selv haft kigget på den sidst den var på ASOS.
  Glæder mig til at se den, når du modtager 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Ih, den har jeg også haft fingrende i, men måtte sende den retur, da den var for lang i ærmerne. Øv!!! Håber den passer dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Nejih. Den kiggede jeg også på, sidst den var der. Den er nemlig ret billig, ja, i forhold til hvordan kvaliteten virker. Men den er selvfølgelig udsolgt i str. 10. Suk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • NinaAstrid

  Jeg er ikke saa øvet i at købe Asos eget mærke, saa kan I hjælpe mig med størrelsen paa læderjakken?? Jeg har prøvet at maale mig op efter deres størrelsesguide og i følge dem, skal jeg bruge str. 38 (UK 10) og nærmest UK 12 i forhold til livvidde. Jeg er ca. 167 cm høj og bruger normalt jakker i str. 38 fra H&M og 36 fra Topshop. Vil I tro UK 10 er passende eller???? Hjælp

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Så tror jeg du skal tage en str. 10 – uden at jeg dog er 100% sikker. Men det ville være mit bud 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var også selv på jagt efter den perfekte læderjakke riiiigtig længe – men så en dag faldt jeg helt tilfældigt over den, i en lokal butik! Jeg var ellers igang med at spare op til en fra All Saints (som var dyr og hele tiden forsvandt i min størrelse), men heldigvis fandt jeg den anden som var billigere og som jeg kunne prøve på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Lækker jakke 🙂 Godt køb! Må jeg spørge, hvilken størrelse du har købt den i? Håber det kan hjælpe mig med at vurdere, hvilken størrelse jeg selv skal have.

  – OG tak for tippet med ændring fra dk. kr. til pund !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, selvfølgelig! Jeg har købt den i UK12. Jeg har dog ikke modtaget den endnu. Vær’ opmærksom på at ASOS er i tøj er ret småt (deres sko er tilgengæld meget normale). De siger at i UK12 er en EU 40, men der svarer nok nærmere til en stor 38.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Bum. Så har jeg nok købt den for lille 😉 NÅ, krydser fingre for den passer når jeg modtager den. Tak for hjælpen! – og for en god blog iøvrigt. Læser den med fornøjelse.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak Stine, det er jeg glad for at du synes! Ja, vi må håbe den passer når den kommer frem 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glæd dig! Jeg har læderjakken og den er great… var så glad for at fine en budgetvenlig ægte læderjakke!

  /Maria
  http://blondiesdiaries.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har modtaget den og den er SÅ lækker. Det er virkelig en lækker læder jakke til en god pris!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] dog skal man ved nogle af dem have fundet noget som ærmer. Personligt regner jeg med, at bruge min Asos læderjakke inden under den. Det er måske ikke super svært at gætte, men det er nr. 6 som kommer med mig […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #125