Right now...

Gina Tricot AW11

Gina Tricot AW11

Vi blev mødt med skøn mad, da vi kom. Især de store rejer svøbt i bacon og lækre grillede kammuslinger (og boblevand) fik jeg smagt på op til flere gange… 😉

Gina Tricot AW11Og maden blev nydt i lækre omgivelser med andre søde bloggere og en skøn udsigt!

Gina Tricot AW11Kunstpelsvest med bindebånd og fin mesh lys bluse. Den lyse bluse/tunika kunne jeg bestemt godt overveje!

Gina Tricot AW11Disse to ting var mine absolutte favoritter! Buksedragten havde et super fedt print og jeg tror snittet er ret fint når det kommer på. Kappen kommer både i sort og denne kamelfarve. Jeg er i tvivl om hvilken farve jeg vil ha’, men der er ingen tvivl om at jeg skal eje den. Buksedragten kommer til at koste 399 kr og jeg mener kappen stod til 299 eller 399 kr

Gina Tricot AW11Der var rigtig mange punge og tasker til pressevisningen og den her var en af dem jeg bedst kunne lide. Den havde en virkelig fin farve!

Gina Tricot AW11Kappen kommer vist i flere forskellige farve kombinationer (og den lå også i vores goodiebag, så jeg har den allerede, hvis i er interesseret i hvad den er lavet af osv). De røde fake læderleggings var mange af os bloggere draget af. Nok mest fordi vi ikke kunne finde ud af om de var fede eller om de var FOR vilde. Jeg tror, at med den rigtig styling så kunne de godt se fede ud. Jeg tror bare ikke jeg er den rette “til jobbet”. De kommer også i sort og grå, hvis den røde farve er for vild til jer og de kommer til at koste 199 kr

Gina Tricot AW11Den halvlange cardigan med pleather lommer skal jeg også lige ha’ kigget nærmere på, når den rammer butikkerne. Den kunne være virkelig rar til vinter. I kan se den på Katrine HER

Et af de event jeg deltog i onsdag var pressevisning for Gina Tricots kommende AW11 (efterår/vinter 2011) kollektion. Det var i lækre omgivelser med lækker mad og fint tøj. Jeg var extra nysgerrig, fordi jeg jo arbejder for Gina Tricot og derfor var spændt på hvilket tøj jeg skal være omgivet af i butikken det næste halve år. Farverne var meget camel, rødlige farver, sort, grå og hvide/creme. Der var selvfølgelig meget strik, men også imiteret læder og transperante toppe. Kollektionen begynder at komme i butikkerne fra august og løbende ind i efteråret. Hvilke ting kan i bedst lide?

Last wednesday I attended a press event for Gina Tricots upcoming AW11 collection. My favourites was the jumpsuit with a nice print, the camel cape (also coming in black) and the long cardigan with pleather pockets. The collection will be in stores from august.

23 kommentarer

 • Line Nygaard

  Kappen er to die for. Vil helt klart holde øje med webshoppen og butikkerne når efteråret nærmer sig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg kunne godt overveje både fake læderleggings (dog i sorte), strikken med pleather lommer og så den fantastiske buksedragt – det ser virkelig ud til at være nogle fede ting. Så er det bare om at holde øje med, hvornår de kommer 🙂

  /Stine
  http://mereglimmer.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, den buksedragt skal jeg også bare ha’! Jeg siger til når jeg spotter dem i forretningen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt vild med cardiganen nederst og kappen anden-nederst 🙂

  /Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er ret vild med de røde leggings, dog er jeg heller ikke sikker på jeg tør dem. Men helt sikkert i sorte. Virkede de sådan lidt ligesom læder, eller var det bare sådan noget skinnende stof?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej, jeg er heller ikke sikker på at jeg tør. Det skinnede lidt, men ikke så det var grimt, synes jeg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er lige blevet forelsket i den hvide skjorte/bluse på billede tre. Den bliver lige gemt til overvejelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna3lli

  ej hvor får de super flotte ting! jeg er dødeligt forelsket i buksedragten! kan slet ikk forestille mig selv uden den i skabet nu. og man skal vente helt til august? æv! æv æv æv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, den skal jeg også bare ha’! Den kommer vist i 4 forskellige farver! Ja, måske er du heldig at den kommer i slut-juli, men højst sandsynligt først i august 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De røde leggins, må jeg simpelthen eje!! Hvornår kommer de i butik? 🙂
  – Linette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ved desværre ikke præcist hvornår disse kommer – men det hele begynder at komme lidt dryssende fra august måned af

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes de røde fake læderleggings er viiiildt fede!! 😀 Med en sort top og evt en blazer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med strikken.. Især fordi Katrine rocker den så godt! Gad sørme gerne arbejde i GT!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fine sager, men dog en smule deprimerende allerede at skulle tænke på vintertøj 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og lige en helt anden ting; ‘Skriv kommentar’ knappen er næsten helt usynlig i min browser (jeg bruger oftest IE 8), og det er lidt ærgeligt, for det er ikke så brugervenligt, at man skal ‘lede’ efter knappen. Det har voldt lidt besvær i starten. Nu ville jeg bare lige sige det videre, for måske andre oplever det samme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] fine Flisa kjole (nr. 1 og er jeg også vild med og den spottede jeg jo allerede i deres showroom HER. Jeg lovede iøvrigt søde Louise, at hinte når den ramte butikkerne og det er den nu Den er en […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Right now...