Vil du være model for en dag?

Gina Tricot Exclusive May 2011

Gina Tricot Exclusive May 2011

På torsdag d. 12. maj kl. 12.00 kommer Gina Tricot med en sommer Exclusive collection som er lavet af lidt bedre materiale end de normalt bruger. Indtil videre har jeg kun set følgende items fra kollektionen som indtil videre ser meget grøn og blå/turkis ud. Men jeg er super nysgerrig efter at se resten. Af disse tre looks kan jeg bedst lide den turkise kjole helt til venstre. Den ville være perfekt til et sommerbryllup – ærgeligt jeg ikke skal til sådan et i år. Hvad siger i til det indtil videre?
EDIT: Jeg spottede lige et andet billede på nettet, hvor det ligner at kjolen helt til venstre også kommer i hvid. Desuden lignede det at der også kommer nogle items i dyreprint.

Priserne kommer til at ligge imellem 299-699 kroner. Kollektionen kommer på deres webshop og udvalgte butikker (København, Århus og Aalborg).

Gina Tricot is releasing a new Exclusive collection this thursday (12th of may) and these are the only pictures I’ve seen so far. It’s going to be available on their webshop and in selected stores.

17 kommentarer

 • Line Nygaard

  Det ser godt ud! Color-block tendensen er jo bare skøn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LOVING the amazing colors!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den turkise kjole er super smuk, og som du siger , vil den være super flot til et bryllup.

  Jeg spærrede lige øjnene op da jeg så buksedragten (?) så er der dælme 70’er feelings haha… den er dælme grim.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sára

  Det ser helt fint ud, men jeg må nok indrømme at jeg ikke er så begejstret for priserne… Jeg synes det er SÅ træls at H&M er begyndt at have så dyre ting, og at GT nu også gør det….. Jeg synes ikke at kjoler til 700 kr. hører til i H&M og GT, og jeg “frygter” lidt, at det om nogle år ikke er muligt at købe billigt tøj i de butikker, som jeg benytter mig af nu – og det ville være så træls.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg tror ikke du skal frygte at de ikke længere laver billigt tøj. Det er hele deres koncept og hvis de holder op med det, så vil der bare komme nogen nye på markedet der gør det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser superflot ud, jeg er helt vild med farvekombinationerne. Du ville være rigtig smuk i både den turkise kjole og den (megafede) blå buksedragt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, hvor ser det skønt ud.
  Er helt vild med farverne, blå/turkis/lilla er så flot 🙂

  /Emma

  http://www.w-l-a.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pernille

  ej, hvor det pænt ! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er ret vild med farverne og var forbi. Jeg havde hørt, at kollektionen skulle være i silke og havde set frem til det, men det var kunststof hele vejen igennem. Bortset fra det var det nogle ok fine ting.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg rørte ved den lilla buksedragt i onsdag til et event, og det kan godt være det er kunststof, men den var satme lækker at røre ved!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser ud til at de har ladet sig inspirere en hel del af Gucci SS11. Men flot er det nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vil du være model for en dag?