Nelly rabatkode + køb

Jeg drømmer mig her hen…

Jeg drømmer mig her hen...Jeg drømmer mig her hen...Jeg drømmer mig her hen...Jeg drømmer mig her hen...
Makronissos Beach, Cypern 2010: Nanna, Mikkel, Max & Jeanett

… i stedet for at sidde med min lorte opgave. Billederne er fra Cypern sidste sommer, hvor vi en af dagene var på Makronissos Beach som ligger tæt på byen Agia Napa. Smuk, smuk strand og fantastisk ferie. Nok en af de bedste ferier jeg nogensinde har haft takket været nogle fantastiske venner. Tjek også lige hvor lykkelig jeg ser ud… den ø har virkelig stjålet et stykke af mit hjerte og jeg skal uden tvivl tilbage dertil igen… flere gange! (Også selvom jeg allerede har været der 2 gange). Ved godt det bare er en feriedestination, men Cypern er bare noget specielt. Hvor ville jeg ønske jeg både skulle til NYC og Cypern i år! Forresten så er billede nr. 3 et af mine all-time favorit feriebilleder. Det var bare så sjovt, da drengene fik den idé at vi skulle smøres ind i sand til ære for kameraet. Det er også baggrund på Hr. Kærestes computer, da det opfylder hans 3 kriterier: det er et feriebillede, det er sjovt og der er patter. Haha…. mænd!
Nå, min opgave kalder og timer tikker indtil fredag kl. 12.

I’m dreaming of Cyprus right now where I were last summer. I’d rather be there right now than here in Denmark writing my exam project. Cyprus will always have a special place in my heart and I’m definitely going back there again… many, many times!

8 kommentarer

  • just so you know…if you head back to cyprus anytime soon, you better be taking me with you! that water is BEAUTIFUL!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh det vand der, men sådan er det heldigvis de fleste steder i Grækenland også, så jeg ser bare frem til min egen ferie.. Og sjovt med din kærestes kriterier til det godt billede – min kæreste er helt med på det med patter! 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jeg må indrømme, at der er dejligt i Grækenland. MEN… jeg har altså ikke oplevet vand der så HELT lige så blåt og klart ud i Grækenland som det er på Cypern. Men Grækenland er også skønt – jeg har flere af de græske øer som jeg gerne vil besøge bla. Santorini. Hvor skal i hen?

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

    Takket være dine fantastiske indlæg fra Cypern sidste år, har min kæreste og jeg bestilt 2 uger på samme hotel til August. Glæder mig ubeskriveligt, ikke mindt p.g.a dine skønne anbefalinger af smukke strande, seværdigheder osv. – Så tak for tippet 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ej, er det rigtigt?! Hvor er jeg misundelig! De er SÅ søde på det hotel og især bartenderen Kostas (han er mest på arbejde om aftenen og natten) er alt for herlig. Du må rigtig gerne hilse ham fra mig – sig vi var de crazy danes der var der sidste sommer og sommeren før det 😉 Vil vædde på hans sagtens kan huske os hehe.

      Du siger iøvrigt bare til, hvis der er noget du vil vide. Glæd dig… ej, jeg er helt misundelig.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nelly rabatkode + køb