20% rabat i morgen torsdag i Gina Tricot

Kyllingepie

KyllingepieKyllingepie

Jeg er fuldstændig begravet i min eksamensopgave, så det er begrænset hvor mange fashionable outfits jeg har at vise jer. Både fordi jeg ikke har overskud til særlig fancy outfits, men samtidigt også fordi jeg faktisk ikke altid har mere end en oversize t-shirt på, når jeg bare er hjemme for at skrive opgave 😉 Tilgengæld får jeg lavet en del mad, da det lidt er den eneste ting jeg kan forkæle mig selv med pt. Her den anden dag lavede jeg denne kyllingepie som var mere end en succes hos Tim. Jeg tænkte, at jeg lige så godt kunne dele opskriften med jer også 🙂

Kyllingepie til ca. 4 personer:

1 pakke butterdej
300 gram kyllingefilet eller inderfilet
200 gram bacontern
3 løg
Frisk persille (en god stor håndful)
130 gram champignon (jeg bruger brune champignon, da de er mere faste og afgiver knapt så meget væske)
100 gram broccoli
120 gram revet ost
1 dl piskefløde
salt & peber

Rist bacon tern på panden imens butterdejen rules lidt tyndere med en kagerulle. Smør et tærtefad med en smule olie (helst en “smagsneutral” olie som rapsolie, da fx. olivenolie smager af for meget) og beklæd hele fadet med butterdejen. Gem en smule butterdej, så i kan lave “striberne” ovenpå tærten til sidst. Skær kyllingen i små tern og fordel det i tærtefadet. Skær løgene i små stykker og fordel dem oven på kyllingen. Skær champignon i skiver og broccoli i små buketter, ristede bacon og fordel det ligeledes i fadet. Drys salt og peber og fordel efterfølgende groft hakket persille udover det hele. Drys med revet ost og tag resten af butterdejen, skær nogle lange strimler og læg dem over kryds på tærten. Bag i ovnen ved 200 grader i 25 min. Efter de 25 min hældes fløden ned imellem butterdejsstrimlerne (så det ligger sig på fyldet) og bag igen ca. 10-15 min. Servér med en lækker salat. Den kan sagtens stå et par dage i køleskabet efterfølgende og evt bruges til frokost/madpakke.

Reciepe for chicken pie. Let me know if any of you international readers want the recipe and then I’ll translate for you 🙂

32 kommentarer

 • LineMadsen

  umm det ser bare rigtigt godt ud 🙂 håber din opgave skrider fremad og at den bliver god 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mums den Pie ser godt ud – Elsker sådan noget:D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nææ, hvor lækkert! Jeg så faktisk en film den anden aften, hvor de spiste ‘chicken-pie’, og det så simpelthen så lækkert ud (filmen var knap så god hø hø) så jeg har prøvet at finde en god opskrift – uden held desværre. Men så er det jo godt man har dig! Din opskrift vil jeg ihvertfald prøve at lave her i weekenden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej, hvor sjovt! Det er da godt timing 🙂 Fortæl endelig hvad du synes om den, når du har fået den testet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • looks delish!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Den ser godt nok god ud 🙂 Er kyllingen kogt/stegt inden, eller er det rå stykker, du kommer i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg gør præcis det samme. Jeg burde egentlig skrive det opgave. De sidste i semesteret, men i de sidste par uger er det blevet til 3 forskellige slags cupcakes, hindbærsnitter, hjemmebagt brød, canneloni på forskellige måder etc. etc.
  Og jeg har fra pålidelig kilde at overspringshandlinger i køkkenet ikke er rigtige overspringshandlinger!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha det er godt det ikke kun er mig der har det sådan… og endnu bedre fordi jeg har tænkt mig at overspringshandle senere i dag med endnu en omgang af min rabarbercrumble 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Den ser super lækker ud 🙂

  Og så har jeg lige et andet spørgsmål; Har I fået den nederdel der hedder “Smilla skirt” hjem i Gina Tricot? I så fald – Ved du om den strutter meget ud (så ens hofter syner endnu større :P) eller om den falder? Og hvordan er den gule farve og er den og den hvide gennemsigtig? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej, den havde vi ihvert fald ikke fået igår da jeg var på arbejde. Men tit så går der nogle dage imellem webshoppen får varerne og vi gør. Så hvis vi får den her i Odense, så kommer den nok engang i næste uge. Jeg har også selv luret lidt på den 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

   Bare i orden – Og tak for svar 🙂 Jeg tror jeg tager chancen – Den er jo SÅ fin! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rigtig fin – og farven er super lækker!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mums, det ser godt ud! De dage, hvor jeg bare går herhjemme, dresser jeg altså heller ikke op. Til gengæld får jeg klager fra kæresten, hvis det sker for tit 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha her er det lige omvendt! Jeg får altid afvide hvor cute jeg er med ulet håret, ingen make-up og en stor t-shirt. Ikke at jeg altid fatter det 😉 hehe

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • O så blev man bare mega sulten af at komme herind! ;b

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, break me off a piece! Mmmmm… OG P.Ss Billederne er blevet vildt gode! Krydser fingre for at alt går vel med eksamensopgaven. Kys

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åhh tak smukke… puha jeg gider godt nok ikke mere. Vil bare ud og nyde det gode vejr istedet for at sidde med næsen skiftevis i en bog og ind i computerskærmen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare en fin blog du har dig her. Super inspirerende.

  Hvis du trænger til en pause midt i al din opgaveskrivning så kig forbi linelundquist.blospot.com. Her er også masser af mode og lækker mad!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser godt nok lækkert ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mmh – det lyder virkelig lækkert. Den ryger direkte på madplans-foreslagene!:o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er du tosset den ser lækker ud! Og jeg er lige ved at tro at jeg har det hele i køleskabet så det kommer nok på menuen idag eller i morgen!
  Tak for inspiration!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Den er virkelig også god! Og det var da så lidt 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Først og fremmest, tillykke med familieforøgelsen! 🙂
  Og mums hvor ser den pie bare delish ud! Ved du om man evt kan fryse den? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak Kathrine! Og nej, det ved jeg desværre ikke… det har jeg faktisk aldrig prøvet før!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% rabat i morgen torsdag i Gina Tricot