Tilbageblik: Juni 2010

Anne Franks Hus

Anne Franks Hus

De fleste af os kender vist historien om den jødiske pige Anne Frank. Hende og hendes familie formåede at gemme sig for nazisterne (2. Verdenskrig) i en hemmelig og skjult del af deres hus i 2 år før nogen sladrede (man ved stadig i dag ikke hvem det var der stak dem og sladrede til nazisterne). Anne skrev i disse to år dagbog om deres skjulte liv og om hendes håb for fremtiden. Anne endte med at dø i koncentrationslejren (af sygdom) kun 15 år gammel. Det mest tragiske er næsten, at hun døde kun en måneds tid før krigen var slut. Hendes far udgave nogle år efter hendes dagbog som i dag bare er kendt som “Anne Franks Dagbog”. Huset hvor familien gemte sig ligger i Amsterdam, hvor det nu er et museum som man kan besøge. Det gjorde stort indtryk på os og er bestemt et besøg værd! Entre for en voksen koster 8,50 euro (ca. 65 kroner). OBS: Det er ikke tilladt, at tage billeder derinde – og det er også derfor at jeg kun har dette billede af mig ude foran huset.

The Anne Frank House
Adresse: Prinsengracht 263-267, Amsterdam
Entré: 8,50 euro (for en voksen over 18 år)
I kan finde information om åbningstider, kort mm HER på deres hjemmeside.

Mangler I et hotel i Amsterdam? Så kan jeg anbefale både DETTE og DETTE. Begge to er budgetvenlige og fint placeret.

If you’re ever in Amsterdam then I’ll recommend you to visit the house of Anne Frank. The jewish girl was hiding here for 2 years with her family during World War 2 until someone told the Nazis. Anne(and her sister) died of typhus in Bergen-Belsen concentration camp only one month before the war ended.

bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbageblik: Juni 2010