Sommer søndag

Grundlovs-grill

Grundlovs-grillGrundlovs-grillGrundlovs-grillGrundlovs-grill

Jeg brokkede mig jo lidt igår over, at danskerne ikke går amok over 5. juni på samme måde som amerikanerne gør det over 4. juli. Jeg ville ønske at det var tradition at alle mødtes og grillede osv. Derfor tog jeg sagen i egen hånd og efter et par sms’er, så endte vi 6 mennesker med at have en super hyggelig og lækker grillaften. Jeg følte det næsten som jeg havde sommerferie. Lækker salater, kold hvidvin, lun aftenbrise og masser af grillet kød. Derefter stod jeg og nød udsigten udover Odenses tage fra vores venners altan. Sikke smuk Odense er om sommeren. I får mit outfit fra igår senere… og jeg har faktisk også et outfit mere i skal ha’. Jeg har vist aldrig prøvet at være bagud med outfits før?!

Last night I ended up having a BBQ at some friends places. Great food, cold wine and great company. Odense is so beautiful this time of year!

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer søndag