Outfit of the day #130

Hotellet: NH Tropen Hotel

Hotellet: NH Tropen HotelHotellet: NH Tropen Hotel

Jeg har de sidste par uger fået kommentarer og mails, hvor flere af jer spørger til et hotel i Amsterdam. Sjovt at der er så mange af jer der overvejer/skal på ferie til Amsterdam her i løbet af sommeren. Jeg skulle faktisk selv ha’ været til Amsterdam igen her i sidste uge, men turen blev aflyst, øv. Men flere af jer havde altså spottet oppe i REJSER/TRAVEL at jeg har været i Amsterdam (og nogle af jer der har læst med i længere tid kan måske også huske det), men at jeg ikke havde skrevet om vores hotel. Det kommer her:

Vi var i Amsterdam i november 2009 i 4 dage og her boede vi på NH Tropen Hotel som er en større hotelkæde. Hotellet er 3-tjernet og ligger en hurtig tram-tur fra centrum. Hotellet var fint, rent og morgenmaden var virkelig god! Der var kager, forskelligt brød, juice, frisk frugt og meget, meget mere. Der var også en computer i hotellets forhal med internet som man kunne bruge gratis 15 minutter af gangen. Det eneste minus var personalet; de virkede virkelig ikke som om de gad at være der og virkede generelt lidt sure. Desuden skulle man også købe sig til ting som city-udsigt (30 euro) og senere tjek-ud (20-30 euro), hvilket vi synes er lidt fjollet. Vi betalte ikke for city-udsigt og havde i stedet udsigt til en mindre sø og en masse træer. Værelserne var udstyret med tv, badeværelse med bruser + seperat badeværelse med wc. I kan booke hotellet HER

+ Plusser: Fin beliggenhed, rigtig god morgenmad, rene værelser, fedt med WC og bruser i to små seperate rum
– Minusser: Surt personale i receptionen, delt-dobbeltseng der nogle gange gled fra hinanden i løbet af natten

Pris: Vi gav 2600 kr i alt for 4 overnatninger (ca. 650 kr pr nat). Prisen var inkl den gode morgenmad og gratis internet i receptionen (15 min pr gang).

Some of you have been asking for me to give you an review of our hotel in Amsterdam. We stayed at NH Tropen Hotel which is a 3 star hotel. I’ll recommend it if you need a nice place to stay, but still cheap and with great breakfast.

Indeholder affiliatelinks

bloglovin

4 kommentarer

  • Den der med at sengene glider fra hinanden, den er bare irriterende 🙁 Jeg oplevede det samme på Rhodos sammen med min kæreste, og det er lidt problematisk, når man er kærester, og gerne vil ligge og holde i hånden 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • havent been to amsterdam in ages but would love to go back sometime! thanks for the tip girl!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #130