✕
Mig & Rafaela

Kors

KorsKors

Se mine nye øreringe! Er de ikke fine? Jeg har længe ledt efter et par halvlange øreringe med et stort kors – og helst sølvfarvet. Men de har enten været for store, eller hængt i en lang kæde eller været for dyre. Men så opdagede jeg disse på arbejdet i fredags og de måtte med mig hjem! De er fra Gina Tricot og koster 59 kroner. (Og sorry for en udgave af mig uden det helt store makeup på 😉 ).

Hvad skal i idag? Vi skal måske grille med vores naboer, men først smutter Hr. Kæreste og jeg til træning sammen. Det er altså rart at man har en man kan tage afsted sammen med – også selvom vi slet ikke træner på de samme maskiner. Men det ville måske også blive liiiidt for kæreste-agtigt haha. Jeg har iøvrigt sat mig et løbe-mål på 30 km inden vores ferie til USA/Canada. Og indtil videre har jeg løbet 12,1 km, så jeg er snart halvvejs. Og jeg snupper nok ca. 5 km i dag.

I just bought these cross earrings at Gina Tricot where I work. I’ve been looking for someone like these for a long time now. They cost 59 DKK/ 59 SEK/ 59 NOK/ 7.95 EUR

13 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mig & Rafaela