byDehn konkurrence

Outfit of the day #129

Outfit of the day #129Outfit of the day #129Outfit of the day #129
Gestuz dress – ZARA heels – Line&Jo earring

Christina og jeg var fotografer for hinanden i fredags til vores Bloggers Delight fest, hvor vi begge brugte hendes kamera. Hun har nemlig den slags objektiv jeg rigtig gerne vil ha’, som giver denne fancy blurry baggrund. Jeg synes det giver billederne SÅ meget mere dybde og personlighed. Heldigvis mener Hr. Kæreste det samme og han har derfor sendt mig på jagt efter sådan et objektiv inden vi smutter til USA på søndag. Så jeg skal lige se om jeg kan finde sådan et til okay penge et sted i Odense.

Outfittet i fredags bestod iøvrigt af en ny kjole fra Gestuz. Jeg faldt for kjolens smukke print og lidt løse model (men samtidigt sexet, da den er ret nedringet som i kan se). Kjolen er ret stor i størrelsen, men det plejer Gestuz også normalt at være. Jeg er normalt en M og jeg har denne kjole i en str. S. Kjolen koster 399 kroner og i kan finde den lige HER.

This was my outfit from the Bloggers Delight party on friday. The dress is from Gestuz and it’s new. I love the print of the fabric!

bloglovin

41 kommentarer

 • Anna Sofie

  Jeg ville foreslå dig fotobutikken i Rosengårdscenteret. Kan ikke huske hvad den hedder, men der har jeg og min bror købt ALT vores fotogøjl, priserne derinde er helt fine og servicen er skide god!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Et godt råd ville nok være at købe objektivet i USA. Jeg har boet derovre og selv købt mit kamera derovre. Det er altså lidt billigere end Danmark 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wrrrau……smukke Jeanett!! Paven pifter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hva hedder sådan et objektiv? – for jeg må også ha’ inden jeg tager på ferie om nogle uger! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du skal bare gå efter et “fast objektiv” 🙂 – dvs. det ikke kan zoome overhovedet. Det sidder fast.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du virkelig flot i den kjole! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silje

  Er helt vild med kjolen – og hvor er du dog smuk!
  Håber I får en rigtig dejlig tur til USA 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser jo fantastisk ud i den kjole 🙂 Hvilken læbestift har du på? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak 😀 Den er fra Mac og hedder CREMESHEEN HIBISCUS. Den er en del af deres limited sommer kollektion for 2011

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Jeg ville vente med at købe objektiv til NYC – Alt sådan noget lir er i reglen langt billigere end herhjemme. Har selv købt kamera til langt under halv pris.

  Det er ihvertfald værd at undersøge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Som Christine siger, så køb det derovre. Fx. i Best Buy, som er en kæmpe elektronikkæde, så mon ikke der findes en i nærheden af der hvor I skal hen? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Very pretty! I love you in these colors and the touch of bright lipstick makes it perfection 🙂 see u soon love!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauuuv for en flot kjole, og hvor ser du smuk ud! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Angående objektivet, vil jeg klart anbefale jer at vente, til I kommer til NY (hvis det altså er første stop på jeres rejse) og gå i B&H Photo (http://www.bhphotovideo.com/). Det er den vildeste og største fotobutik, jeg nogensinde har besøgt, og servicen er virkelig god 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vent til NYC!! Det er SÅ meget billigere (siger min fotograf-kæreste) 🙂
  og du ser dejlig ud i kjolen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for tip – tror også at vi venter! Dem jeg var ude og kigge på idag var lidt over hvad vi vil give.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du flot, altså! 🙂

  Jeg vil bestemt også råde dig til/jer til at vente med køb af objektiv til I kommer til USA – eller som jeg kalder det; billig-objektiv-land! Der er altså virkelig penge at spare. Jeg købte et makroobjektiv i San Francisco, da jeg rejste rundt i USA, og jeg gav omkring 2600,- kroner for det. Undersøgte priserne for samme objektiv her i DK, hvor det kostede omkring 4500,- kroner. Just sayin’ 😉

  – Mathilde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for tip Mathilde! Det tror jeg også vi ender med at gøre, fordi jeg fandt alligevel ikke noget godt i dag på min jagt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis jeg stod i din situation, så ville jeg vente med at købe objektivet her, men i nyc i stedet. Man sparer ihvertfald et par hundrede kroner 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super smuk kjole!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sad lige og tænkte på om du kører med Canon eller Nikon? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Er selv lige kommet tilbage fra NYC, og kan anbefale butikken B&H til foto-udstyr. Den er lidt en oplevelse i sig selv (kæmpestor og et meget avanceret system for ekspedition), og de ansatte er supernørdede og dygtige, især til foto. Den ligger på 420 9th avenue, lige ved 34th. Hav en fantastisk tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Hvilken model er dit kamera, for der er virkelig mange penge at spare in the states ift kamera. Vi gjorde i hvert fald mange kup på den front da vi var derover 🙂
  Glæder mig til at følge turen, ville SÅ gerne tilbage!!!!
  Btw – rigtig lækker kjole til dig.!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du SMUK på de billeder!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Din sild! 🙂 piiiift!

  /Christina 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

byDehn konkurrence