Valg: Mine anbefalinger

Besøg min webshop!

Besøg min webshop!

Uhhh det her projekt har jeg længe glædet mig til at løfte sløret for dette projekt. Synes simpelthen det er så sejt! Jeg (og et par andre BD-bloggere) har indgået et samarbejde med siden Couture Society som giver jer muligheden for at købe lækre designer ting direkte fra catwalken. Det er tit at det ikke er hele kollektionen fra hver designer som ender med at blive sat i produktion, men med Couture Society får i en stemme og muligheden for at købe lige præcis den ting i havde forelsket jer i under modeugen der var nu her.

Konceptet er ret enkelt: Inde på min blogs facebookside HER har jeg fået addet en webshop, hvor jeg personligt selv har udvalgt de items i kan købe. (I finder webshoppen ved at “Like/Synes godt om” min side og derefter skal i trykke på “My Shop” i menuen til venstre under billedet). Tingene er ikke produceret endnu, så derfor lægger man til at starte med et depositum og så betaler man først resten, når det man har købt er klar til afsendelse. Fx. koster den hvide t-shirt på billedet fra R/H 50?, men man skal kun lægge 25? i depositum og så resten senere. I kan som sagt sidde og bladre i de par sider med udvalgte items – og hvis i ønsker at købe noget (eller bare se flere billeder), så tryk på den røde knap med “SHOP”. Så bliver i sendt videre til selve hjemmesiden, hvis i kan se flere billeder, vælge størrelse og se hvad pris+depositum er. Pt er der lækre ting fra R/H, Wacherhaus og Soulland (lidt til mænd) – og i løbet af de næste par dage komme der også lækkerier i min shop fra Veronica B. Vallenes.
For god ordens skyld skal jeg nævne, at jeg får en lille procent af hvad I køber for. Men det gør ikke priserne dyrere for jer (de er det samme hvorend i køber disse ting) – det er dem bag der betaler mig de extra kroner. God shoppe lyst!

EDIT: Jeg har fået lidt spørgsmål ang. leveringstid. Det står ved hver enkelt item, når i klikker jer ind på dem via min shop. Det står i beskrivelsen. Husk på at i bestiller noget som skal gå i produktion først + alle items er Spring/Summer 2012 kollektions, så det er ikke noget i får leveret i morgen 😉 I lægger billet ind på at kunne få lov til at være med til at bestemme hvad der skal produceres til den kommende sæson. Håber det gav svar? 🙂

Together with Couture Society I have created a webshop with items which was shown during Copenhagen Fashion Week. Visit my FB-page and shop under “My Shop”.

17 kommentarer

 • Er det man køber så kopier? Eller hur? Hvordan er leveringstid m.m.?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kopier?!??!?! Hvad mener du? Det er ikke fake, hvis det er det du mener? Din ordre går videre til de forskellige designere (R/H, Wackerhaus, Soulland, Veronica B. Vallenes osv). Leveringstid står inde på deres side et sted (jeg prøver lige at finde det præcise sted derinde).

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Har lige fundet det med levering – det står ved hver ting, når man klikker sig videre ind på dem fra min FB-shop af. Så står der neders i beskrivelsen “Estimated delivery time:”. Husk på at alt det der er derinde er SS12, så det er ikke noget man får leveret i morgen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Wow først leverings tid i januar 2012! Forstår slet ikke det her projekt…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alt tøjet du ser er noget af det som blev vist i modeugen for snart 2 måneder siden. Dvs at det er først ting der kommer i butikkerne i februar/marts næste år. Så januar er faktisk tidligt 🙂 Normalt har kunderne ingen indflydelse på hvilke ting der fra catwalken der bliver sat i produktion, men på denne måde har man både indflydelse og kan få fat i præcis de ting som man selv ønsker. Det er ikke ting til Vero Moda-priser, da det jo er designer tøj. Så det er en mulighed for dem der virkelig har forelsket sig i et eller andet bestemt fra et mærke.

   Forstår ikke helt hvad det er der ikke er klart? 🙂 Ellers så må du spørge igen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ach so på den måde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Yes, håber det gav mere mening nu? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristina! Hvor er du blevet af? Savner din blog… Du sendte en mail tidligere, men jeg blev ved med at få mit svar til dig sendt retur.

   /Mia M

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Undskyld jeg spammer, men jeg har samme spørgsmål til Kristina – hvor blev du af? Savner også din blog 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristina

   So sorry! Af karierremæssige årsager blev jeg nødsaget til at lukke den i en ruf, og det var desværre også uden forklaring.

   Jeg er rigtig ked af, at I ikke kunne få en forklaring, men den får I så her. Jeg blev af min mentor rådet til at lukke den, og jeg havde kun få timer til at overveje det. Samtidig er det også svært at holde fokus og have tiden, når man har et fuldtidsjob, så det var alligevel ikke så svær en beslutning.

   Jeg savner selvfølgelig bloggen, for det er ved gud hyggeligt, og der er så mange ting, jeg gerne vil dele. Alternativet med en helt anonym/adgangsbaseret blog er bare ikke mig, og derfor så jeg desværre ingen anden udvej.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åhh dejligt at høre hvorfor. Jeg har også savnet den og undret mig! Men så længe du har det godt er det det vigtigste. Er dog ærgelig over at vi ikke for lov til at følge dit bryllup til dørs. Måske skulle du lave en bryllupsblog som du bare har op til brylluppet? Og der kan du jo bare holde dig anonym uden absigt og navn 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • fed ide!!! men puha det kan også hurtigt blive dyrt når nu alt lige pludselig alt er tilgængeligt …
  men forstår godt du er begejstret for projektet … det er jo fedt at man pludselig også kan få lidt indflydelse og være sikker på tøjet er i ens størrelse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har nu hørt om projektet på flere af BD’s blogge, og glæder mig så meget til at se hvordan det kommer til at gå. Elsker idéen med, at vi kan være med til at bestemme, hvilket tøj der skal i produktion 🙂 Er så spændt 😀

  Hilsen Denise

  http://www.passionsforpolish.blogspot.com

  P.S.
  Ved du hvad skrifttypen til kommentarfeltet er? For jeg E-L-S-K-E-R den!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes at det er et rigtig spændende projekt, men hele det med at det er integreret i facebook virker lidt klumset, synes jeg…
  Er det rigtigt forstået at det er dig der har valgt de forskellige items? Og at de andre BD-bloggere kan vælge andre items? (For den grønlige silketop fra R/H er jo alt for lækker!)

  Stine
  http://www.fashionarena.net

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det med facebook er sådan som det fungerer alle steder og det var det projektet gik ud på, så der var en del af det. Jeg synes personligt det er super smart! Ja, jeg har selv valgt de items der er på min shop 🙂 Der er også et par af de ting jeg selv har valgt som jeg selv overvejer 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Valg: Mine anbefalinger