TILBAGEBLIK: September 2010

Fløibanen i Bergen

FløibanenFløibanenFløibanenFløibanenFløibanen

Det eneste der var på min “Must see”-liste i Bergen var en tur med deres “Fløibane” op og se den fantastiske udsigt derfra. Vejret var ikke perfekt den dag (det “støvregnede” hele dagen), men udsigten var stadig det hele værd. Turen derop foregår i vognen der trækkes op af bjerget og det tager vel godt 10 minutter at komme helt op til toppen. Udsigten er som sagt skøn, men der er også mulighed for at gå en tur deroppe i naturen. Desuden er der en legeplads, turistbutik samt en restaurant deroppe. Det er også muligt at gå deroppe fra og over til Bergen højeste bjerg Ulriken, men vi fik afvide at det ville tage et sted imellem 2-3 timer og kræve bedre fodtøj end det vi havde på den dag.

Fløibanen
Adresse: Vetrlidsallmenningen 21, N-5014 Bergen

Entré: 70 norske kroner (hvis man er under 15 koster det 35 norske kroner. Børn under 4 år er gratis)
I kan finde information om åbningstider mm HER på Fløibanens hjemmeside.

Skal du på ferie i Bergen, men mangler stadig hotel? Så er der fine hoteller lige HER

One of the “must sees” in Bergen, Norway is a trip to the “Fløibanen”. It takes you up the mountown to great views over the city. There’s also a playground, turist shop and a small restaurant up there. It’s also possible to walk from there to Bergens highest mountain Ulriken. It takes 2-3 hours from the top of the Fløibanen to Ulriken.

bloglovin

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TILBAGEBLIK: September 2010