Mit superhelte alter ego

Hos 9PR: Gestuz, Black Secret mm.

Hos 9PR: Gestuz, Black Secret mm.Kjole fra Black Secret. Den står bare J E A N E T T all over den kjole!! Mit hjerte bankede meget hurtigt, da jeg fik øje på den og det var det første jeg løb hen til, da jeg ankom hos 9PR. Kan I ikke lige forestille jer mig i den på stranden på Kap Verde til januar? Det kan jeg! Tjek lige den dybe smukke ryg! Den kommer i butikkerne i januar/februar og kommer til at koste 899 kr.

Hos 9PR: Gestuz, Black Secret mm.
Super fede, og meget høje sandaler/heels -også fra Black Secret. Fik desværre ikke fat i prisen, men de er også at finde i butikkerne fra januar/februar.

Hos 9PR: Gestuz, Black Secret mm.
SUPER fed jakke fra Gestuz. Generelt laver Gestuz sååå smukke ting og denne kollektion var ingen undtagelsen. Jeg craver altid et par ting hver sæson fra dem (denne sæson er det – udover min bordeaux kjole som jeg allerede ejer – en blå blazer med palietter all over med spidse skuldre… den er SÅ smuk). Der skulle også komme endnu en smuk lang kjole med print til næste år, men den var der ikke lige igår. Jakken her var tung, da den var besat af en masse metalstykker og kommer til at koste 2499 kr. Den fine lyserøde kjole er fra Ganni og farven var så fin og sart! Begge dele burde også være i butikkerne januar/februar.

Hos 9PR: Gestuz, Black Secret mm. Fede stiletter i fed grøn farve fra Billi Bi

Hos 9PR: Gestuz, Black Secret mm.
Hygge hos 9PR med andre bloggere, vin, Vitamin-vand og juice. Og de søde 9PR-piger! De er simpelthen så søde.

Igår var jeg som sagt i KBH til bla. møde, pressedag hos 9PR, smuttede forbi Bloggers Delights kontor og var til Samsøesamsøe lagersalg med Kia. Rigtig skøn og spændende dag! Hos 9PR hang jeg ud med Katrine og Mie imens vi kiggede på lækre ting fra bla. Gestuz, Ganni, Tiger of Sweden, Billi Bi og Black Secret. Mit hjerte bankede helt klart hurtigst, når jeg var i nærheden af Black Secret og Gestuz. Ynglings item var helt sikkert den lyserøde, blomsteret kjole fra Black Secret. Den kjole er som skabt til mig og den ville være så perfekt til vores ferie på Kap Verde i januar (og til resten af foråret og næste sommer). Generelt ville jeg gerne eje meget af det fra Gestuz – de laver så fede blazere og sygt smukt print. Jeg kunne ha’ taget så mange flere billeder, men valgte at fokusere på det jeg virkelig faldt for (+ jeg havde selvfølgelig glemt kameraet herhjemme… så det hele blev foreviget af iPhone, beklager!).

I aften står den jo på superhelte/skurke fødselsdagsfest for Hr. Kæreste. I fødselsdagsgave har han jo fået turen til Kap Verde, som jeg betaler, men da jeg også synes han skulle have en fysisk gave i dag, så fandt jeg en super lækker strik igår til Samsøe Samsøe som han har fået. Han har allerede taget den på nu, så jeg går udfra at den er et hit 😉

Upcoming things from brands like Gestuz, Billi Bi, Black Secret and Ganni. I’m craving all these!

20 kommentarer

 • Milla

  Jeg må give dig ret i at kjolen er ret meget din stil!

  Hvad synes du om lagersalget? Jeg var ikke super imponeret, men kom da også hjem med 2 striktrøjer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg synes der var rigtig meget fedt til mænd, men INGENTING til kvinder. Jeg købte ikke noget til mig selv, fordi der skuffede de virkelig. Og så synes jeg ikke priserne var særlig lave taget i betragtning at det var et lagersalg. Strik til 400 kr er sgu ikke lagersalg in my world.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denise

  Ved du hvad de grønne stilletter kommer til at koste?? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej, men jeg kan lige prøve at skrive til 9PR-pigerne og spørge 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den der Ganni kjole er lige mig! Nøj, hvor er den fin og ladylike.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jakken fra Gestuz er da to die for!
  Ville helt sikkert passe godt ind i blandt mine ting i klædeskabet 🙂

  Kjolen fra Ganni er meget sød, elsker snittet og materialet

  http://itsmypassions.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, jeg kan virkelig også godt lide jakken fra Gestuz!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nøøøøj, jeg er helt solgt i de grønne stiletter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er SOLGT!! Den jakke fra Gestuz er jo helt igennem fantastisk. Nej, hvor måtte den gerne have lov til at blive en del af min garderobe 🙂

  /Stine
  http://mereglimmer.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej piger
  Vi kunne ikke undgå at se alle jeres fine kommentarer på jakken fra Gestuz, vi rødmer jo helt over alt det ros 🙂 Mange tak <3 /Gestuz

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det var så lidt 😉 I laver nogle fantastiske ting!! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej,
  De dér helet fantastiske stilletter fra BilliBi ved du, hvor man kan få fat på dem??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   De er først i butikkerne til januar/februar, desværre. De er en del af deres kommende forårs kollektion 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den blomstrede kjole fra Black Secret hjemsøger mig en anelse! Er der nogen der ved hvor mærket forhandles i Aarhus eller online?? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Jemon

  Super lækkert jakke fra Gestuz.. Den vil jeg eje 🙂
  Ved du hvor man kan købe jakken og evt. over nettet, jeg bor nemlig i Flensburg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej, desværre. Har ikke set den nogen steder endnu!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Jemon

  Ved du evt. om der er nogen man kan kontakte for at finde ud af hvem der forhandler jakken 🙂 Kører gerne efter den

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit superhelte alter ego