2 x nye jeans

Skal vi linke?

Skal vi linke?

Nå, det er efterhånden rigtig lang tid siden, at jeg har fået opdateret min blogroll (oppe til højre i menuen). I er en del nye der er kommet til og så er der sket det forfærdelige, at da jeg i sidste uge rykkede over på et nyt system (ikke noget der gør en forskel for jer – det er bare nemmere for os “bagved” tekniskset), at hele min blogroll simpelthen er forsvundet. Så den skal fyldes op igen!

Der er 2 krav:

1) Hvis jeg skal linke til jer, så skal i også linke til mig. Dvs jeg skal være på jeres blogroll (ikke som et link i et indlæg).
2) Jeres blog skal være min. 1 måned gammel

Hvis i “opfylder” disse to ting, så skriv en kommentar her på indlægget med bloggens navn + adresse, og så ryger på min liste løbende 🙂 Jeg godkender jeres kommentar + svarer når i er kommet på listen (det er min måde at holde styr på hvem af jer der er kommet på listen).

I’m updating my blogroll so if you wanna be on it then write your blog URL in a comment on this entry. There’s two requirements: My blog should be on your blogroll too and your blog has to be at least 1 month old.

155 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 x nye jeans