Sneak peek: Lilla drøm

Daddy 50 år

Daddy 50 årForretten: Lækker fløde-karry supper med rejer (som blev pillet imens), hvidfisk og spinat.

Daddy 50 år
Lækker salat til hovedretten med bla kartofler, feta, oliven, cashewnødder og meget andet godt!

Daddy 50 år
Virkelig lækker dessert lavet af min dygtige lillebror! Ummm den var god!

Daddy 50 år
Tomt vinglas og min glimmer neglelak fra WetnWild. Ja tak til neglelak, nej tak til tomt glas 😉

Daddy 50 år
Haha tak til EGO-app på iPad for akavet spørgsmål. Hvad skal man lige svare her?? Min lillebror, svoger eller mor? Haha.

Sorry for at jeg lige forsvandt lidt henover weekenden, men jeg havde lige et set-back mht sygdom igen her fredag aften. De af jer der fulgte med på facebooksiden har nok opdaget det. Prøvde at komme til lægevagten fredag aften, fordi jeg mistænkede lidt en kold lungebetændelse, men de vil sgu ikke lade mig komme derud. Er jeg den eneste der føler, at man fanme næsten skal være døden nær (eller barn) før de vil se en? Nå, men har det lidt bedre nu – hoster dog stadig som en spasser. Giver det indtil i morgen og ellers tager jeg til min egen læge og får tjekket for den lungebetændelse.
Nå, jeg ville bare lige forklare mit 2 dages fravær – især fordi det sker meget sjældent at jeg bare er helt stille i to dage. Jeg har lidt nye køb at vise jer, så dem får I indenfor de næste par dage.

Her er lidt billede-spam fra igår, hvor jeg var ude hos mine forældre og fejre min far som fylder 50 på tirsdag. Vi fik super lækker mad og hyggede meget – bla. med EGO spillet på iPad app. Jeg var SÅ mæt, da vi i nat kørte hjem. Og så må jeg altså snart eje en maskine der kan lave ordentlig latte… gider ikke det der pulver-sjov længere. Må hen og kigge på sådan nogle maskiner. Den min far har koster vist omkring 1000 kr, men kan selvfølgelig ikke huske mærket nu.
Håber I har haft en rigtig god weekend! 🙂

Pictures from last night where I was celebrating my father who’s turning 50 on tuesday.

bloglovin

26 kommentarer

 • Mums, en lækker menu! Det ser ud til at have været en rigtig hyggelig aften 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih, så ligger jeg her med mine tømmermænd og ville ønske, jeg havde noget bare halvt så spiseligt i hytten… Ser virkelig lækkert ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe åhhh ja man mangler altid gode ting at spise, når man ligger med tømmermænd 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Ang. lægevagt, tror jeg du bor det forkerte sted for jeg syntes de er rigtige søde både på frederiksberg og på Bornholm.. Har kun fået god behandling.
  Det er lidt kedeligt ikke at blive taget alvorligt ved lægen..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det kan helt sikkert godt have noget at gøre med geografi. Læger kan være meget forskellige!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  WAUW det ser godt ud! Kan man lokke opskriften på desserten fra din lillebror?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mhmm, lækker mad! Bliver helt sulten 😛

  Hvis du skal have en god maskine, så skal du købe den fra Nespresso – den koster vistnok også lige på den anden side af 1000 kr. Jeg har den og det er en af de bedste køb nogensinde =)

  God bedring forresten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, den har jeg også fået anbefalet! Det er vist den min far har også, så den må også gerne bo hos mig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Nu er kold lungebetændelse cirka også det mindst akutte i verden. Penicillin er ikke effektivt mod det, så man må bare vente. Og nej, det er ikke farligt, man kan ikke dø af det, kun blive træt af det. Forsvindende få får den almindelige lungebetændelse efterfølgende, det er den der er behandlingskrævende. Det er mycoplasma så absolut ikke. Det synes jeg nu godt lige de kunne have forklaret dig.

  Mvh den irriterende medicinstuderende

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det kunne de da godt ha’ fortalt mig! Hvis de havde givet mig den forklaring, så havde jeg jo været en del mere rolig og heller ikke selv haft det store behov for at ville derud og bruge flere timer på at komme til. Dumme lægevagt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Kan i øvrigt anbefale Benylan hvis den tørre hoste er ved at gøre det af med dig. Man sover også dejligt bagefter, høhø. Hurra for håndkøbsmedicin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • happy bday to him tomorrow 🙂 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria.

  Hej med dig 🙂
  Jeg sad og gloede reklamer med min mormor idag, og i Bilka i denne uge kan man få en latte/espresso/whatever maskine til 599 (mener jeg). Og for some reason kom jeg til at tænke på dit indlæg, og så ville jeg da lige fortælle dig det.

  – Maria.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak for tippet, det vil jeg da lige kigge nærmere på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, elsker den neglelak! Har lige prøvet at google det WetnWild der, men kan ikke rigtig finde noget.. Hvor har du købt den? 🙂
  BTW, fed blog!

  thelittlewhiteone.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Loller ret meget over det spørgsmål i EGO…. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva S.

  Hvor er det træls med sygdom, og altid skal det ramle sammen med, at man skal en hel masse – hvor man vel at mærke IKKE vil ligne et blomkål!
  God bedring til dig, hvis du stadig behøver det.
  – og så lige TAK for din fantastisk humor, der gør at bloggen her er min 1. prioritet. Fashion, inspiration, tips, triks og humor er samlet på ét sted og så på et menneskeligt plan 🙂 Thumps Up!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh mange, mange tak Eva! Hvor er du bare sød… tusind tak for alle de søde ord! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Virkelig fed neglelak! Men ville lige høre af, hvor mange lag du har lagt, for at få den til at dække ordentligt? Har før prøvet med “sådanne” neglelak, hvor der ikke har været glitter over det hele, så det ligger faktisk bare lidt hist og pist rundt på neglen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg har 3 lag på her på billedet – det kræver det for at det bliver lige så dækket som det er her 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneak peek: Lilla drøm