Velgørenhed: 200 gaver

Lovely (og praktisk info)

Lovely (og praktisk info)
Næsten alle mine parfumer er tomme, så det er virkelig tiden til at få fyldt op igen. Jeg startede med den her, da den har været tom længe og jeg har virkelig savnet den. Det er Lovely af Sarah Jessica Parker. Normalt er jeg slet ikke til alle de der kendis-parfumer, men den her er jeg altså stor fan af. Den dufter så skønt af syrener. Jeg gav 240 kr for 30 ml. Næste parfumer der skal fyldes op af er nok Daisy fra Marc Jacobs og Stella eau de parfume fra Stella McCartney. Jeg har planer om at parfume-shoppe i lufthavnen inden Kap Verde, da man jo så får lidt flere ml for pengene 😉 Er der nogen af jer der også bruger nogle af disse parfumer?

Og så lidt praktisk info: Jeg ikke om I har I hørt, at Google Friend Connect (“Faste læsere” boxen) holder op med at virke på blogs der ikke er på blogspot.com i det nye år? Dvs at jer der følger min blog via Google Friend Connect på et tidspunkt ikke længere vil modtage nye indlæg i jeres feeds, da min blog ligger på WordPress. Så jeg opfordrer jer til at følge bloggen via Bloglovin HER istedet. Der er næsten 600 af jer der følger via GFC, så det er alligevel en klat der skal huske at rykke over, hvis I fortsat vil følge bloggen et sted. Bloglovin er super smart og det er det jeg selv bruger til at følge de blogs jeg læser.
Alternativt kan I også følge bloggen på facebook HER, hvor jeg tit linker til nye indlæg.

 

I’m running low on all my parfumes so I just bought this one again. It’s “Lovely” by Sarah Jessica Parker. And some practical info: Google Friend Connect will stop working on blogs that are not on blogspot (which means mine – I’m on WordPress) in the beginning of 2012. So I just wanna recommend all of you that follow my blog on GFC to start following me on Bloglovin HERE instead. You can also follow the blog on facebook HERE.

bloglovin

34 kommentarer

 • Christina

  Jeg bruger Marc Jacobs Eau so Fresh – har du prøvet den? Den er så skøn og har netop fået 75 ml for 495,- i Matas – det er altså en meget god pris 🙂
  God weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej, den kender jeg ikke. Måske skulle jeg lige tjekke den ud 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg ELSKER Stella McCartneys parfume – den skal du klart investere i igen.

  Hvis du skal rejse fra Kastrup, så vil jeg lige gøre opmærksom på, at du ikke kan købe Stellas parfumer i lufthavnen. De forhandler dem desværre ikke. Jeg blev slemt skuffet tilbage i oktober, da jeg troede jeg lige skulle have fyldt op 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh det vidste jeg slet ikke… tak for info! Så lader jeg være med at sætte næsen op efter Stella i lufthavnen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Hvor sjovt, Det er den parfume jeg p.t har stående på badeværelset og bruger i øjeblikket, den dufter nemlig så skønt:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Den er virkelig også god… og ikke særlig dyr! Win-win 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Daisy fra marc jacobs er fantastisk 🙂 jeg skal ud at rejse på mandag, så der har jeg selvfølgelig bestilt den 🙂 spare omkring 180 kr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det er virkelig også en af mine yndlings… hvis ikke DEN som jeg elsker aller mest.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fandme syret! Det er præcis de 3 dufte jeg bruger… KUN de 3.
  Sgu da sjovt.
  Overvejer dog at prøve Marc Jacobs “Lola” når “Daisy” er tom.

  🙂 Cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha hvor sjovt! Så har du jo fantastisk parfume-smag 😉 Jeg må lige tjekke Lola ud… jeg kunne nemlig godt bruge en ny parfume også, da der samtidigt også er et par parfumer som jeg ikke tror at jeg køber igen. Er kørt træt i dem.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • eeelsker lola =) vil klart anbefale den også =) Især hvis du også er vild med daisy.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Uh den må tjekkes ud!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira

   Er klart en Marc Jacobs parfume pige – har pt både Daisy og Daisy Eau So Fresh, og synes at hvis man er til dem, så er den nye Oh Lola frem for den gamle Lola, lige sagen… Lola er noget tungere i duften end Oh Lola (som tilfældigvis er et julegave ønske i år 😉 )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak for tip! De skal helt sikkert duftes 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Åhhh ja Daisy er også en af mine favoritter – sådan en delikat og fantastisk duft!

  Min ultimative favorit er Chanel Mademoiselle, men den er mest til aftenbrug, da den ikke er så let og luftig i duften som Daisy 🙂

  – Maj 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej, og jeg er nemlig slet ikke så god til lidt halv-tunge parfumer. De skal helst være blomster-agtige og lette (og ikke for søde!). Men ja, Daisy er virkelig fantastisk!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg må hoppe med på vognen, daisy er virkelig fantastisk!
  Den kan redde en dårlig morgen. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Virkelig! Man bliver helt i godt humør af den 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg købte en stor 110 ml Daisy fra Marc Jacobs da jeg var på et amerikansk krydstogtskib i sommers. Men er egentlig ikke så vild med, måske den ryger på trendsales 🙂

  Jeg synes der er vildt mange gode celeb parfumer, jeg elsker alle Britney parfumerne fordi de dufter af cotton candy, Beckham Intimate er også rigtig god og lidt mere sofistikeret, men stadig meget feminin og sød i duften, og så har jeg en enkelt fra Paris Hilton der hedder CanCan som også er meget sød, lidt slik-agtig, men ikke så markant som Britney duftene.

  Min veninde fortalte mig om et afsnit af CSI hvor en af de her agenter siger at et kvindeligt offer så en mand. Det vidste hun fordi hun duftede af blomster, altså en klassisk blomsterduft og sådan en parfume ville en kvinde aldrig købe til sig selv. Kvinder ville altid købe noget der duftede sødt, hvorimod en mand ville købe noget klassisk han havde hørt om mange gange (i reklamer, film osv.), fx Chanel no 5.
  I mit tilfælde passer det meget godt – bortset fra at min mand godt ved hvad jeg godt kan lide at dufte af 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe vi har vist bare forskellige parfume-smag 😉 Alle de kendis-parfumer du nævner kan jeg slet ikke… de er alt for søde og slik-agtige, som du netop skriver. Jeg var i en årgang (for 4-5 år siden) glad for den aller første Britney lavede (den blå diamant-formet med pink detaljer), men blev træt af hvor hurtigt den blev “dårlig”. Købte en 100 ml og en halvt år efter var parfumen blevet gul-brun og havde en weird duft, når jeg kom den på. Måske var jeg uheldig. Men jeg voksede også bare fra den, tror jeg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bruger også SJP Lovely, og har faktisk gjort det i mange år efter hånden. Jeg synes bare, at den har den skønneste duft, og jeg er sikker på, at jeg vil blive ved med at bruge den 🙂

  /Stine
  http://mereglimmer.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, me too… har altid været vild med syrener, så den er en duft efter mit hjerte <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan også anbefale “Angle ou Demon” fra Givenchi! Virkelig god duft af blomster og sommer, uden at det er for sødt eller krydret! Det er min yndlings parfume nemlig.. Men jeg vil også helt klart prøve Lovely 😉 Tak! /Marinela

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak, den må lige duftes til… og ja, Lovely kan varmt anbefales! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Jeg har også “Lovely” som fast inventar på parfumehylden. Den er rigtig god, og det bedste ved den er, at den ikke rigtig minder om andre dufte. Det gør den speciel, og det kan jeg rigtig godt lide.

  Jeg fik for nylig en duft prøve på Aqua di Parma duften “Magnolia Nobile”, og den blev jeg helt tosset med. En dag jeg var i Århus ville jeg købe den i Magasin, og da jeg har goddie-card fik jeg den med 20% rabat! 🙂

  Den skulle du prøve at stikke næsen i 🙂

  Klem Lærke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, den skiller sig lidt ud i forhold til mange andre. Magnolia Nobile er hermed noteret 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Prøv Rose af Paul Schmidt! Den dufter så godt, får altid komplimenter med den på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Den er nu sat på listen over parfumer jeg skal dufte til indenfor nærmeste fremtid 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, jeg elsker altså parfumer. Synes på en eller anden måde at de fuldender et look, så jeg vælger parfume efter hvordan jeg er klædt/skal udtrykke/hvad jeg skal. Haha, lidt syret 😀

  Jeg bruger: Stellea McCartney – den med rosenduft men dog i sommerudgaven. jeg synes dog stadig, den er liige tung nok i den, så bruger den ikke så ofte.

  L’EAU D’ISSEY fra Issey Miyake
  Eclat D’Arpege fra Lanvin
  Eternity Moment fra Calvin Klein

  og så mat; af Masaki Matsushima, som er “min” duft, hehe. Jeg fik en duftprøve engang for lang tid siden, og jeg syntes duften var fantastisk – ren, let, luftig med et strejf af hvide blomster. Jeg kunne dog ikke finde den nogen steder, og så så min kæreste at jeg altid gik og snusede til min lille duftprøve (som efterhånden var ved at blive tom) og så fandt han den på en eller anden omskur amerikansk hjemmeside, og så fik jeg den i julegave. Nu kan man efterhånden finde den nogle flere steder.

  Åh ja – og så Rain og Wet garden fra the library of fragrances.

  Fælles for mine dufte er at de skal være lette og have et strejf af blomst. Ofte falder jeg for lyse, hvide eller svagt pinke parfumer.
  Derfor synes jeg også at “Lovely” lyder som en god parfume til mig – og så til den pris! Og ja flakonens design er også vigtigt for mig, så jeg tror jeg skal stikke snuden i Lovely engang ved nærmeste lejlighed.

  Bla bla bla, hvor kan jeg plapre om parfumer 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak for alle tips – dem må jeg lige kigge nærmere på 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, jeg ELSKER den duft! Hvorfor har jeg dog ikke ønsket mig den i julegave..? Den skal jeg helt sikkert have igen! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velgørenhed: 200 gaver