Mit Kap Verde soundtrack

To søde

To søde
Lige nu sidder jeg forhåbentlig ombord på et fly til Kap Verde (med en lille mellemlanding på Tenerife). Åhhh hvor jeg glæder mig til sol og varme!! Vi tog til København igår, hvor vi havde en virkelig hyggelig aften sammen med søde Emily, hendes kæreste og fine Penny + god mad, fynsk brunsviger og et par flasker rødvin. Penny-pigen er vist blevet lidt en konkurrent, fordi hun er vist liiiiidt for glad for min kæreste haha 😉 (Er de ikke søde sammen på billedet?). Ej, Penny er vist generelt bare en kærlig hund, fordi jeg fik også mange våde “hundekys”.

Jeg regner som sagt med at blogge fra Kap Verde, da jeg netop har valgt et hotel med internet. Jeg vil bestræbe mig på at kigge ind en enkelt gang om dagen, meeeen jeg er jo på ferie, så det vil jeg også prøve at nyde. Har planlagt et par indlæg til jer, så alt i alt vil der nok være den samme mængde indlæg som der plejer. Dog krydret med en masse Kap Verde de næste 8 dage 😉 Håber at I har lyst til at “rejse med”. Jeg glæder mig i hvert fald til at blogge derfra.

My boyfriend with sweet Penny, who’s Emilys dog. Today we’re flying to Cap Verde – I’m really looking forward to some sun and beaches! I’ll be blogging from Cap Verde so don’t you go anywhere 😉

bloglovin

4 kommentarer

 • MBG

  Hvor ser din kæreste sød ud! Også Penny!

  http://theteenstruggles.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Kirstine

  Glæder mig til at høre om turen! Ville ønske det var mig der skulle et smut til de varme lande og væk fra vinterkulden! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Kirstine

  Glæder mig til at høre om turen! Ville ønske det var mig der var på vej ned i varmen! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Ønsker dig en rigtig god ferie, og jeg er sindsygt spændt på, om Kap Verde er et godt sted!! Vi overvejer at tage på ferie der en gang, så elsker, at du lige nu er nede og prøve eventyret. Glæder mig til at høre om alle dine oplevelser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit Kap Verde soundtrack