Vinderen er...

Agnes igen

Agnes igen
Billedet til venstre er taget igår aftes, da Hr. Kæreste kom hjem fra at ha’ været på aftenkampagne for sit arbejde. De fleste af jer ved jo nok godt, at han er politiker og sidder i Odense Byråd. Men jeg er faktisk ikke sikker på om jeg nogensinde har nævnt, at hans fuldtidsjob er for HK. Der har jo været en masse ballade med Agnes Cupcakes i København som på ingen måder havde styr på ordentlige ansættelseskontrakter og de ansatte havde ingen overenskomst. Men det har de nu, så derfor kan man igen spise Agnes med god samvittighed (jeg har boycuttet dem siden det kom frem at de havde lavet sådan nogle groteske kontrakter til de unge), da de netop har lavet overenskomst med HK. Så nu er de unge sikret mindsteløn, tillæg for aften- og weekendarbejde osv. Det kan vi lide! Og pga det så bliver der i øjeblikket delt Agnes mini cupcakes ud på forskellige HK kampagner og der var en del tilbage igår, da min kæreste kom hjem. Jeg har taget en omgang med til RICE i dag, hvor jeg jo er i praktik. Og det spredte glæde i morges da alle så hvad der var i kassen jeg bar på 😉 Og se lige hvor fine cupcakes’ne ser ud på det farverige RICE service! De passer jo perfekt sammen. Cupcakes og lakridsthe – det er en okay start på dagen! 🙂

Håber jer der har vinterferie nyder det… jeg synes min er sååååå langt væk. Selvom det er på fredag. Men det virker som om der er flere uger til 🙁

Mr. Boyfriend came home with these cupcakes from Agnes Cupcakes yesterday. Too many for me to eat so I brought some with me to share at RICE where I’m in an internship this week.

bloglovin

11 kommentarer

 • Anine

  Jeg vedholder mit boycut af Agnes fordi jeg ikke gider at støtte en virksomhed, der skal hives igennem mediemøllen for at indgå overenskomst og give deres medarbejdere ordentlig forhold. De har gjort det fordi brandet ellers ville tabe værdi, ikke fordi de gerne vil behandle deres medarbejdere ordentligt.

  De ser fine ud og smager godt, men heldigvis kan man finde cupcakes der er lige så gode andre steder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har ikke ferie igen før til påske!! Til gengæld har jeg jo så weekend nu, så brok kan jeg nok ikke tillade mig. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • uuh det ser lækkert ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Match made in heaven!!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det må man sige! RICE og Agnes er pæne sammen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina J

  Jeg tror nærmere det er for virksomhedens omdømme end for medarbejdernes bedste, at de nu har fået overenskomst. Hvis ikke det havde været fremme i medierne, var det ikke sket. Jeg synes ikke, der er det vilde at råbe hurra for, og fortsætter med at gå en lang bue udenom Agnes.

  Men fine kager har de, det skal de da have og sødt af dig at tage med til Rice 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det kan du godt have ret i, men jeg vil nu give dem the benefit of the doubt indtil de evt skulle lave noget dumt igen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare nogle skønne farvestrålende billeder. Jeg elsker simpelthen Rice (ja og cupcakes selvfølgelig) – jeg er ikke ret god til at bruge farver i mit tøj, men i mit hjem får den altså ikke for lidt 🙂

  Jeg kunne virkelig godt spise sådan en kage lige nu. Hehe.

  /Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, man bliver virkelig også bare helt glad af alle de farver! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen er...