Bolig ønsker

Køb: Jan Ahlgren top

Køb: Jan Ahlgren top

Jeg har egentlig haft en måned, hvor jeg har skruet forbruget helt ned. Mest fordi jeg har haft nogle onde regninger, så der har simpelthen ikke rigtig været plads til det helt store spas og løjer. Dog kunne jeg ikke modstå, da jeg fandt denne top/t-shirt på So Last Season. Jeg har virkelig fået øjnene op for kvalitets basis efter jeg købte mine Forrest & Bob ting. Basis er jo noget man bruger meget, så det er næsten vigtigere at kvaliteten er i top her end på de ting man bruger sjældent og som bliver vasket halvt så meget som ens basistøj. Jeg faldt for den dybe udskæring, da jeg har en smuk blonde bh der ville gøre sig perfekt til at titte frem der. Jeg kan se mig bruge toppen både til hverdag med jeans, men også til fest med en nederdel og et par heels.

Toppen er fra mærket Jan Ahlgren, som jeg ikke kendte før, men glæder mig til at stifte bekendtskab med. Den koster 195 kr og I kan finde den HER. Den findes også i gul/lime og den havde jeg også snuppet, hvis ikke det er fordi den er udsolgt i str. M. Det er iøvrigt første gang jeg køber fra So Last Season og indtil videre virker alt fint. Eneste kritikpunkt jeg har er, at jeg synes det er liiiige i overkanten at tage 70 kr for levering. I min verden der er levering en udgift firmaet må påtage sig – eller i det mindste hedder det MAX 50 kr. Er jeg den eneste der synes det?

I just bought this top from Jan Ahlgren. I love that you can just see the bra a little bit!

bloglovin

17 kommentarer

  • Du er ikke alene! Haha – da jeg læste det her indlæg, gik mine tanker sådan her:
    “Hmm, den er fed, men garanteret lidt for dyr..”
    “Hov nej vent! 195! Den køber jeg!”
    (udtænker de første 100 situationer, hvor den ville være helt perfekt)
    “What?! 70 kroner?! For FRAGT?! .. pffft, nevermind..”

    Det er jo fuldstændig åndssvagt med 70 kroner for fragt af én t-shirt.. jesus, det koster max 40 kroner med post dk, som altså er dyre nok i forvejen :b.. Øv! For t-shirten er virkelig cool! (Og jeg er på Februar-shoppe-stop)..

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Præcis… Sådan var det også lige ved at ende for mig. Begyndte at genoverveje mit køb, da jeg så fragtprisen!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nu har jeg faktisk fundet en, der ligner! Halsen er dog rund og ikke spids som på den her.. Men farven og formen ligner ellers. Den jeg fandt er fra Cheap Monday og står til 200,- .. Hvis så bare jeg ikke havde glemt at få min pung med ud af døren -.- .. Jeg må tilbage!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er den fin!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uh, tjekker dagligt siden! Der er kæmpe besparelser på vildt lækre sager som Best Behaviour og Dansk jo..

    Har købt en Best Behaviour kjole der, og når man sparer nærmest 50-60% i forhold til nyprisen, så kan man godt overskue de der 70 kr.

    Meeeen jeg er enig i, at det er pebret. Så må man bare minde sig selv om, at det trods alt er en lækker kvalitet, og man sparer penge i forhold til nyprisen (;

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Det er jeg bare ikke enig i… bare fordi der er gode besparelser, så betyder det ikke at en virkelig høj porto er ligegyldig. Jeg synes den er sat ALT for højt. Men derfor er det stadig en rigtig smart webshop og jeg kan bestemt finde på at handle der igen. Jeg synes bare porto er alt for højt og jeg tror faktisk de mister kunder på det.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bolette

    Forleden dag prøvede jeg noget der var endnu værre!
    Jeg har ledt læææænge efter en tusch i kobber, og da jeg endelig finder en hjemmeside der har dem, så koster portoen 80 kr! For en tusch til 25 kr!! Tag lige røven på folk, hva!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Haha wow, det ville ende med at blive en dyr tusch! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Bolette

      Det er den dyreste tusch jeg nogensinde har ejet. 😉 Men jeg skulle have den – så portoen måtte jeg jo bare betale, selvom jeg bandede højt da jeg trykkede “køb”!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Haha kan jeg virkelig godt forstå!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • AnitaB

    Og mig som lige troede det var noget nyt fra Gina Tricot! 😉
    Men ej hvor er den fin og enkel, men alligevel mega fed og stylingsvenlig.. Kom til at kigge på den i gul/lime også, den er jo også super fin! Øv for at leveringen er så dyr… Men lur mig om jeg ikke kommer til at købe en af dem alligevel, for den er altså super fin – så næsten skidt pyt med at min bankdame nok ikke blir så tilfreds..

    Og nej du er ikke den eneste der synes at 70 kr for levering er i overkanten! For det er mange penge, for at få sendt en enkel t-shirt.. Mon de så sender den som pakke siden det er så dyrt, eller de bare gerne vil tjene lidt ekstra penge.. Men t-shirten er fed og har allerede flere ideer til hvordan den skal styles og derfor overvejer jeg kraftigt at købe den, TRODS den dyre levering! Men tror de skal passe på, for de kan helt sikkert miste kunder pga den dyre levering..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja det var da en voldsom porto at skulle give. Jeg er fuldt ud enig, og bliver så glad når jeg ser at fragten er gratis. Når jeg har skulle betale fragt har det faktisk nogle gange holdt mig fra at købe de ting jeg fandt, hvilket jo er virkelig ærgeligt. (men ok, måske ville jeg ik have dem nok så :))
    Men den er rigtig fin den bluse der 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Præcis, sådan har jeg også haft det flere gange!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

    Jeg har handlet via deres webshop, hvilket fungerede fint, men købte også for over 1000 kr. = gratis fragt. Men er helt enig, det er en høj fragtpris. Hvis man er i København kan man dog gå ind i deres butik på Nørrebro, som er et paradis for en skoelsker!
    Sidst jeg var derinde fik jeg fortalt at Jan Ahlgren er en dansk designer bosiddende i Paris, og fordi mærket er ret ukendt herhjemme sælger So Last Season det billigere end normalt. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sophie

    Tja, virksomheden tager jo ikke en udgift på sig som sådan, det overvæltes jo bare i produktpriserne og så passer det mig egentlig fint at vide, at de altså vil have 70 kr for levering. For så er det et klart konkurrenceparameter og jeg kan vælge dem fra på den baggrund.

    For jeg betaler jo ikke 70 kr. for at få leveret en tshirt. Det er helt gak.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Ja, jeg synes også det er helt åndsvagt. Godt nok var det så også en pakke med track and trace nummer, men synes det er vildt for en t-shirt

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bolig ønsker