TILBAGEBLIK: Februar 2011

Kusmi, IKEA og Bitterfissen

Kusmi, IKEA og BitterfissenHer er hvad min aften skal gå med; Først skal jeg i IKEA og købe lidt blandet (dvd-reol og gryde… spændende, ikke?). Og når jeg engang har fået samlet reolen herhjemme, så vil jeg smække benene op på sofaen med et krus Kusmi the med chokolade/orange smag (gave) og hygge med Bitterfissens bog, som er udkommet i dag. Jeg er faktisk at finde i den 😉 Er ikke sikker på at mine forældre bliver stolte, når de ser at jeg er med i afsnittet med titlen “Bethany som skrævgnubber” haha. Bogen kan blandt andet købes HER.

This is what I’m gonna spend my night doing: First a trip to IKEA and then I’m gonna drink a nice cup of Kusmi tea while reading the Bitter Cunt‘s (haha that sounds weird when translated) new book which came out today. And you can find me in it 😉

bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TILBAGEBLIK: Februar 2011