Metal belt

Marni for H&M

Marni for H&MMarni for H&MMarni for H&M

Så er Marni ? H&M lige på trapperne og derfor har jeg også været i gang med at lure på kollektionen, da jeg selvfølgelig lige vil se om der var noget der skulle klikkes hjem til mig. Umiddelbart er det en fin kollektion, og der er rigtig mange brugbare ting. Jeg synes slet ikke det er lige så tacky som nogen af de sidste par designer kollektioner fra H&M har været, men omvendt er det her også lidt langt fra min stil, så der er ikke rigtig noget mit hjerte banker uhæmmet for. Jeg synes den blåprikket jakke/blazer er rigtig fin, men ikke 800-kroners-fin. Hvis den havde kostet 400 kr, så var jeg hoppet på, men ikke til den pris den nu en gang har (den står til 99 euro i de informationer jeg har fået – så gætter på 700-800 kr i DK). Det eneste jeg rigtigt overvejer er nogen af de fine halskæder. Kan især godt lide de to hvide af slagsen. Er bare nervøs for at de har brugt 2 stks halskæde på modellerne for at få dem til at se fyldige ud. Synes nemlig de ser lidt mindre ud på produktbillederne? Hvad tror I? Hvis de er lige så store og “fyldige” som på modellerne, så skal jeg nok ha’ en af de hvide. Regnet ud fra euro-priserne, så kommer de til at koste 200-300 kr stykket i DK.

Skal I ha’ noget fra kollektionen? Den udkommer d. 8. marts i udvalgte butikker og på nettet. Der er både tøj, smykker, tasker og sko – og der er også et udvalg til mænd.

I’ve been taking a closer look at Marni ? H&M to find my favorites. I really like the necklaces and especially the white ones. I think I’m gonna buy one of those.

bloglovin

16 kommentarer

  • Jeg har virkelig været nødt til at nærstudere billederne, for jeg synes, stylingen i deres lookbook er helt vildt rodet!

    Men der er mange fine items, når man kigger nærmere. Jeg er stadig besat af kæmpe-prikker, efter Marc Jacobs sidste kollektion, så de blå-hvide sæt er jeg ret begejstret for. Og så er der en sort på sort-prikket jakke med “halve” ærmer, jeg helt sikkert skal se nærmere på!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Ja, jeg kan virkelig også godt lide den blåprikket jakke!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamma

    Jeg tror de bruger 2 halskæder på modellerne, men de er nu stadig rimelig skønne, så hvis jeg køber noget er det helt sikkert en af halskæderne 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Øv, jeg ville så gerne ha’ en, men gider ikke købe 2 stk for at få samme effekt!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

    Nu er Marni så også temmeligt tangt fra tacky. Lanvin i øvrigt også. Tror ikke jeg forstår hvad du mener med tacky?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Altså ordet tacky eller hvordan? Versace var fx super tacky… mere tacky end de normalt er!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ved du hvor kan man se hele kollektionen henne? Jeg synes det ser interessant ud, men som du siger måske lige lidt dyrt? Nu har jeg aldrig købt fra design kollektionerne, men plejer kvaliteten at være bedre? altså , så det retfærdiggør prisen.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvis de flade sandaler på sidste billede er med i kollektionen, skal jeg da se nærmere på den 🙂
    – og tror du har ret med halskæderne… de ser noget fyldigere ud på modellerne 🙁

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Alt på billederne skulle gerne være en del af kollektionen 🙂 Og ja, de ser slet ikke så fyldige ud 🙁

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Synes helt klart, der er mere stil over denne kollektion, end nogle af de forrige collaborationer som H&M har haft. Der er dog intet, der passer til min personlige stil, så jeg holder mig lidt på afstand 🙂 Men sandalerne er ret fede, og det er playsuit’en også! (Men ja, du skal nok ikke forvente samme fylde fra halskæderne som på billederne).

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Nej, det er virkelig ærgerligt med de halskæder, hvis det er tilfældet 🙁

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uha, ja jeg er jo ret stor fan, må jeg sige. Har udset mig op til flere ting, men frygter lidt, at jeg intet får, da min lille Pave fylder sit første år lige netop den dag og jeg vil derfor være godt i gang med lagkagen, sang og gaverne….men jeg håber, der bliver tid til at kigge forbi

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Ej, bliver paven allerede 1 år? Sikke tiden flyver!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette WK

    Jeg synes der er flere fine ting imellem. Fx de stribede leggins, og printet på den første kjole. Og de flade sandaler…

    Kan man se hele kollektionen + priser et sted?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Metal belt