Lange smukke gevanter

Nye yndlings sange

Det virker efterhånden som om, at kunsterne bag sangene der bliver brugt i X Factor burde være ekstremt glade når deres sange kommer med. Jeg har allerede selv opdaget flere sange som jeg efterfølgende har købt på iTunes, fordi de har været med i X Factor.

Indtil videre er jeg faldet for “Somebody that I used to know” som Sveinur sang i det første liveshow. Oprindeligt er den af Gotye, men jeg er faldet for versionen af Walk off the Earth. Man kan finde begge version – både Gotye og Walk off the Earth – på iTunes. Elsker iøvrigt også den video de har lavet her!
Den anden sang jeg er faldet for er “Speak out now” af danske Oh Land. Jeg følte lidt den forfulgte mig den uge, hvor den både var med i X Factor og pludselig var titelmelodien til den nye serie “Rita” på TV2. Var faktisk overrasket over at det var Oh Land der stod bag!

Jeg kan desværre ikke se X Factor i aften, fordi jeg jo sidder og hygger i Sverige. Men hvis jeg kunne, så ville der ryge en stemme afsted på Morten Benjamin, Jean Michel & Nicoline Simone og måske Ida. I aften måtte Line godt smutte hjem. Hende kan jeg ikke rigtig se fidusen i. Hvem holder I med? 🙂

I love these two songs right now! 

 

Affiliatelink

bloglovin

2 kommentarer

 • Ditte

  Der er sket nøjagtig det samme for mig! Har virkelig øjnene op for noget musik, som jeg egentlig ikke lige troede var noget for mig…har efterhånden fået købt et par “X-Factor-tunes”: Gotye – Somebody I Used To Know, Oh Land – White Nights og ikke mindst Arcade Fire – My Body Is A Cage (fandt den dog også i en anden version med Sara Lov – den blev så også lige købt). Specielt sidstnævnte has been on my mind konstant denne uge:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det er så fedt når man opdager ny musik!! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lange smukke gevanter