Lady in red (and lace)

Outfit of the day #174

Outfit of the day #174Outfit of the day #174Outfit of the day #174Outfit of the day #174
H&M shirt – Gina Tricot blazer – Gina Tricot jeansMarc by Marc Jacobs bagRay-Ban sunglassesH&M flats

Som forventet, så faldt jeg i søvn på sofaen igår lige efter jeg havde blogget, så jeg nåede aldrig at lægge endnu et indlæg på. Så det får I i stedet nu! Det er mit outfit fra igår, hvor jeg plejede mine tømmermænd på stadion til fodboldkampen OB-Køge (lad os bare lade være med at snakke om resultatet… lad os bare sige, at jeg håber der er en træner der snart mister sit job). Jeg vågede ret sent efter festen lørdag + sommertid, men havde misforstået hvornår vi skulle være der (når man er på VIP tribunen, så skal man være der noget før til mad), så jeg troede at jeg havde en times tid til at gøre mig klar. Det havde jeg ikke… nok nærmere 10-15 min. Så der røg altså bare noget random tøj på og det her var resultatet. Lidt kedeligt (men vidste jeg skulle sidde udenfor i 2 timer), men jeg prøvede at peppe det op med mine orange flats som jeg købte for en måneds tid siden. Jeg bliver altså aldrig super venner med H&Ms form på deres sko, men de her er okay. Og især til 80 kr!

Husk at hvis noget af det jeg har på stadig er til at få fat på nettet, så er ordene under billedet et link. Fx ryger I ind på de orange H&M flats, hvis I trykker på “H&M flats” under billedet. Der er service på drengen her 😉
I kan forresten følge bloggen på facebook HER.

This was my outfit yesterday where I was hungover and went to a soccer match at the stadium in Odense.

Dette indlæg indeholder affiliatelinks

bloglovin

24 kommentarer

 • Sjovt du skriver det om træneren her nærmest i samme sekund som pressemødet bliver holdt..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha ja det er lidt sjovt! Nu er han heldigvis gone 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er stor fan af de glade billeder og mange smil, der er kommet på bloggen. Flere af dem, tak 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Taaaak Fisen! Dem kommer der bestemt flere af 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogle dejlige flats. Hvor er det ærgerligt (eller måske meget godt) at de er udsolgt i alle andre farver, ellers havde det været oplagt at købe et par i hver. Så var man ligesom dækket ind!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, jeg ville også gerne ha’ haft de grønne, men de var udsolgt i Odense.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smukke! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Må indrømme at jeg elsker de sko fra H&M – købte en sandal version af dem sidste år og de var de eneste som ikke gav mig vabler, så da jeg fandt dem i ballerinaer måtte jeg købe dem. Kan rigtig godt lige kombiationen af lyserød og orange.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tror også det handler om formen på ens fod og de passer oftest bare ikke til mine lange, slanke fødder. Men de her er ok! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes faktisk, det er et rigtig fint outfit – og billederne er rigtig gode. Og så ligner du ikke én med tømmermænd overhovedet. Jeg ville hvertfald ikke kunne lave såda et hop, hvis det var mig, der havde tømmermænd 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ihh tak Michelle! Jeg havde heller ikke vildt grumme tømmermænd – fordi når de er rigtig slemme, så kan jeg ingenting og alting snurrer rundt. Men de der var af den milde slags 😉 Jeg var “klog” og tyllede et stort glas vand inden jeg gik i seng.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Synes nu ikke dit tøj er kedelig, det er rigtig flot 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine Schuldt

  Det var dog et fantastisk fint billede af dig, når du hopper 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du altså fin ud! Elsker farven på dine ballerinaer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak Vanessa! Ja, synes også de har den skønneste orange farve! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Synes nu ikke det er et kedeligt outfit! Du ser godt ud 😉
  Hvordan er bukserne i størrelsen? Står nemlig og mangler nogle sorte bukser, fordi mine andre er revnet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak Kristina 🙂 De er meget normale, synes jeg 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh Jeanett – Det er ikke kedeligt, det er fantastisk! Jeg skal straks forbi H&M efter de fine sko 🙂

  Jeg havde for et par år siden et par virkelig lækre ballerinaer fra H&M til 80 kroner, de sad perfekt og jeg levede i dem! Men dem jeg har købt for 180 i år er elendige, så jeg synes de svinger meget i kvalitet og form 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak 🙂 Normalt passer H&M bare ikke til mine fusser, men de her er ok! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • haha jeg kender kun alt for godt det der med at tage fejl af tiden. Men jeg synes nu det er meget vellykket!
  http://www.agoodiebag.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lady in red (and lace)