Et stykke med lillebror

Buy: H&M Garden collection rose jacket

Buy: H&M Garden collection rose jacketBuy: H&M Garden collection rose jacketBuy: H&M Garden collection rose jacket

Jeg havde egentlig tænkt mig, at tjekke ind igår, men jeg endte med at blive fuldstændig grebet af min kære Hunger Games bog og før jeg vidste af det var klokken meget sent og jeg havde slugt hele bogen (jeg er selvfølgelig allerede gået i gang med bog 3 😉 ).

Jeg hintede for et par uger siden på facebook (I må rigtig gerne like/synes godt om bloggens facebookside HER, så bliver jeg glad 😀 ) om, at jeg havde købt noget som jeg læææænge har ville ha’. Faktisk i flere år! Det er den smukke røde rose blazer fra den aller første Garden Collection H&M lavede. Jeg fandt den endelig på Ebay hos en rigtig sød engelsk sælger, som gerne ville sende til Denmark. Den puffer lidt mere ved skulderne end jeg huskede, så jeg har faktisk lidt sværere ved at style end jeg havde regnet med. Jeg synes ihvertfald den lige ligger og vipper på grænsen til at være for vild til fx skole. Har I nogle gode ideer? Jeg havde oprindeligt tænkt en hvid top og bare jeans, men længden er også lidt dum, så min krop ser lidt uproportionel ud i den sammensætning. Jeg elsker den nu alligevel, men jeg skal lige ha’ knækket koden mht at style den.

I finally got my hands of the beautiful red rose jacket from the first Garden Collection H&M did. I found it on Ebay where I convinced a nice English seller to send it to Denmark!

bloglovin

22 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et stykke med lillebror