13 yellow

Oldie, but goodie

Oldie, but goodieOldie, but goodieOldie, but goodie

Essie’s “Mint candy apple” er på ingen måder en nyhed, men den er lige så relevant modemæssigt nu, som da den udkom i 2009. Utroligt at den hverken er blevet tyk i konsistensen eller er blevet sværere at lægge i løbet af de par år! Men den røg altså legende let på i dag, da jeg fik en ustyrlig lyst til igen at ha’ mintgrønne negle! Så vidt jeg ved, så kan den stadig fås i butikkerne. Og ellers så kan den købes HER til kun 58 kr! (Tak til Josephine for tippet! 🙂 ).

Nu er neglene ihvertfald klar til i morgen, hvor jeg er Hr. Kærestes “Plus One” til en hulans masse events her i Odense i forbindelse med H.C. Andersens fødselsdag. Jeg tror også endelig at jeg får luftet den blå Mango kjole for første gang, så jeg må hellere tvinge Hr. Kæreste til at tage outfit billeder i løbet af dagen 😉

HUSK forresten at I kan følge bloggen på facebook HER. Når vi når 1400 er der sprød konkurrence her på bloggen. Vi er virkelig tæt på nu! 🙂 (Vi mangler kun 10 likes! 🙂 ).

Essie’s Mint Candy Apple is not news, but it’s still cool!

bloglovin

18 kommentarer

 • Nøj, hvor er den bare fin! Den tror jeg vist lige, jeg skal have fingre i 🙂 Jeg har lige set, at man kan købe den (og en masse andre) billigt her http://www.billigvoks.dk/essie_neglelak-1805.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har den selv, og den er absolut min yndlingsfarve mellem mine Essie neglelakker. Køber mine Essie neglelakker på http://www.billigvoks.dk, der er de ihvertfald billige 🙂

  – Trine
  http://www.trines-closet.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak for tippet – Josephine skrev det også lige! 🙂 Den er sååå pæn 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor mange lag skal neglene have, før at de bliver så fine?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg har bare 2 lag på, her på billederne 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Købte min første Essie-lak den anden dag. Og er simpelthen så skuffet!

  Efter 4 timer, og en time mellem de to lag, var den stadig helt gummiagtigt! 🙁

  Og havde renset neglene osv. inden, så det er ikke fordi der var creme eller nogen på dem! 🙁

  Plejer at bruge Sally Hansen, som er helt hærdet efter et kvarters tid ved to lag..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ej, hvor underligt! De problemer har jeg aldrig nogensinde haft. Og jeg har været Essie-bruger i mange år! Sally Hansen er dog også hardcore godt – så ved ikke om det er fordi du har været vant til hende 😉 Jeg synes desværre bare hendes farveudvalg er ret uinspirerende.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Det var nemlig lige netop derfor jeg prøvede det! 🙂 men har sådan noget hærder, må forsøge mig med det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, god idé! Det kan være det hjælper! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hejsa
  Jeg elsker at følge dig inde på bloglovin og på facebook siden, kan bare ikke lige finde hvor man skal trykke da du skriver i kun mangler 34 fans til konkurrencen. ♥♥ sender en stor deler afsted og håber at være den heldige der vinder ♥♥ håber det er sådanne man gør.
  Jane

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er så flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tea

  Når jeg ser alle jer bloggeres smukke lakerede negle, bliver jeg så misundelig.. Er jordemoder = neglelak og job ikke en god kombi! Kom fridag så jeg kan blive lige så fin på fingrene som dig 🙂 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak 🙂 Ja, vil da gerne unde dig en fridag, så du også kan få lakeret nogle fine negle 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

13 yellow