Outfit of the day #177

Penclic

Penclic

Jeg har fået tilsendt en rigtig sej ergonomisk mus, som jeg har testet her den sidste uge. Penclic er en mus formet lidt som et joystick. Det var ihvertfald min første tanke, da jeg så den. I starten skulle jeg lige vænne mig til den – især fordi jeg 99% af tiden bruger min bærbar liggende på sofaen 😉 Men jeg synes virkelig den fungerer rigtig godt især når jeg har redigeret billeder og lavet collager i Photoshop. Der har jeg virkelig nydt at bruge den og er helt overbevidst om at jeg fortsat vil bruge den der. Jeg sidder meget foran en computer til hverdag, da jeg hele dagen i skolen sidder foran en skærm og jeg bruger også flere timer foran computeren når jeg kommer hjem på bloggen og skolearbejde. Det betyder at jeg i nogle perioder faktisk kan mærke på led osv, at jeg bruger min hænder på denne måde meget. Derfor er jeg helt vild, at den er ergonomisk. Den eneste kritik jeg har af den er, at jeg i starten kom til at løfte den meget op i luften… så den måtte virkelig gerne have en større og tungere “bund”.

I kan nu også vinde sådan en cool mus. Alt I skal gøre er at smide en kommentar og skrive hvorfor lige præcis DU skal vinde denne mus (værdi 500 kr). Konkurrencen slutter tirsdag kl. 21.00.
I kan også deltage i konkurrencen HER hos Penclicgo, hvor I kan vinde et spaophold for en værdi af ca. 12.500 kr.

Sponsoreret indlæg

bloglovin

63 kommentarer

 • Louise Joli

  Jeg synes jeg skal vinde fordi den også ville være god for min stakkels arm som ofte er lidt for øm grundet for megen computerbrug, haha 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal vinde den fordi jeg ligesom dig arbejder rigtig meget på min egen blog og sidder alt for meget foran min bærbar.
  Og jeg kan ligesom dig mærke det i led og hænder mege!
  http://anna-mitlivminetankermig.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sofie

  Jeg vil helt klart gerne vinde denne mus, fordi efter sommerferien skal jeg starte på gymnasiumet og ved at jeg der kommer til at bruge en masse timer foran computeren om dagen!! Kan allerede mærke nu at jeg nogengange får alt for ondt i min hånd og bliver nød til slukke computeren og lave noget andet OG det er bare ikke fedt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den mus vil jeg virkelig gerne vinde!
  Grunden til det er, at jeg flere gange om ugen tvinges til at lytte på sætninger som; “ej, nu må du lige lave noget andet end at sidde på computeren, det er simpelthen ikke godt for dine arme og din ryg at bruge den så meget, som du gør” – og jeg håber virkelig, at sådan en fiks mus vil kunne lukke munden på min mor på dét punkt! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shit det lyder virkelig virkelig godt! Jeg har i de sidste tre år lidt af seneskedehindebetændelse i mit højre håndled. Når det er rigtig slemt breder det sig til mine fingre som hæver helt op – og det gør SÅ ondt. Jeg kan især mærke at computertid ikke just hjælper, og i eksamenstiden måtte jeg sygemelde mig til en eksame, fordi jeg simpelthen ikke kunne skrive på computer. av!
  Derfor! ville jeg blive forfærdelig glad hvis jeg blev den heldige vinder! Det kunne forhåbentlig afhjælpe min møgirriterende lidelse (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde den da jeg har lidt tendens til at få ondt i fingrende. Det sker oftest når jeg sidder så meget på computeren. hehe..
  😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Ihhh den er altså bare mega smart! Jeg sidder foran computerskærmen hele dagen, hvor jeg designer, tegner og alt muligt andet kreativt, så sådan en pen er næsten et must 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M.

  Jeg skal vinde fordi:
  1:JEG HAR FØDSELSDAG PÅ TIRSDAG!.:D
  2: jeg vinder ALDRIG noget (eller jo vandt engang en tegnekonkurrence hos julemanden, jeg fik 500kr, som jeg brugte på et dukkehus…)
  3: jeg mangler noget “luksus” og anderledes til min fesne mini acer.
  4:fordi jeg elsker din blog?;D hehe…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Mehner Kristiansen

  DET ER LIGE SÅDAN EN JEG MANGLER JO!!!

  Jeg bor i en lillebitte lejlighed, hvor jeg bliver nød til at sidde i sofaen ved sofabordet med min computer (for at både sidde rart og kunne se fjerner samtidig, hehe!) og der er simpelthen ikke plads til at fedte rundt med en mus over det hele (bruger endda et blad under, for ikke at skade mit sofabord, og min mus vil slet ikke samarbejde med det blad).

  Jeg kan slet ikke undvære en mus med alle de blogs jeg læser (selvfølgelig også trofast din), da jeg scroller meget op og ned. 🙂

  Min computer og jeg har brug for den slanke smarte sag, så vi sammen kan sparke “mussemand” ud af hytten. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hvis jeg vandt, ville jeg give den til min kære mor. Hun har et job, hvor hun sidder meget ved computer og ofte skal arbejde hjemmefra. Det resulterer ofte i ømme skuldre, og det synes jeg, at hun fortjener at være foruden! Hun er en helt fantastisk kvinde, der altid sørger for andre og altid har været en vidunderlig mor. Hun trækker læsset alene, så jeg synes, hun fortjener at være foruden ømme skuldre.
  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Torborg

  Den er super fed!
  Det ville være fedt at vinde den, da jeg ikke har en mus til min nuværende computer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil rigtig gerne vinde denne mus fordi min bærbar mus er en smule i stykker, den “lever sit eget live” engang imellem og det er jo ligesom ikke meningen ;( Og så vil det bare være den ultimative deltage til mit nye værelse når jeg flytter om 5 uger 😀
  Knus Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bør vinde fordi jeg absolut har haft jordens mest uheldige påske, mistet min telefon, tabt en rigtig dyr ørering, mistet mit dankort og en trøje.
  Så synes egentligt jeg har brug for lidt held nu!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisa

  Jeg skal vinde den, fordi jeg læser ude på SDU, og for at blive klog nok til at bestå alle mine fag, er jeg nødt til at sidde timevis foran computeren 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • wow den er fed!
  Jeg læser til webintegrator, så bruger dagligt mange timer foran computeren. Desuden designer jeg også logoer, hjemmeside layout, tegner, og bruger generelt bare photoshop rigtig meget.
  Får tit spændinger i min hånd, fordi jeg nok holder lidt forkert på min mus, så det kunne være mega fedt at vinde denne, da jeg nok skal bruge mange år endnu foran computeren. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal vinde den, fordi det er sådan en tingest jeg ikke vidste jeg manglede…. før nu!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ejj hvor nice!
  Jeg bør vinde fordi jeg synes de er meega seje, og jeg bliver seriøst træt at at trykknappen på min bærbar er gået i stykker.. Det er så besværligt så har brug for en ny mus!
  Kram natalie – http://agoodiebag.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg vil rigtig gerne vinde den!
  For min mus på min computer, er verdens dårligste. Musen skal man holde inde i ca. 3-4 sekunder og det lyder ikke af meget men det er det når det er hvert klik :/ så kunne virkelig godt bruge sådan en mus! 🙂 den er da rigtig smart 😀
  krydser min fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg skal vinde fordi:
  1 – Jeg har aldrig før vundet en konkurence(!!) – (jeg tror heldet ligger hos min far da han virkelig tit(!!) vinder fodboldkonkurencer, men hvad kan jeg bruge fodbold bluser, halsterklæder, flag osv. til?)
  2 – Min små led beder mig tit om lidt luksus, da der bliver arbejdet hårdt foran computeren
  3 – Jeg skal konfirmeres på søndag (så tænker du sikkert jeg er en lille 13-årig skid, men nej jeg er en hårdtarbejdende 15-årig (vil helst ikke bruge ordet skid igen, men kan ikke lige komme på noget)
  4 – Jeg i denne kommentar har et overdrevet forbrug af parenteser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke FM

  Jeg syntes den lyder supe spændende og kunne godt tænke mig at se hvad den kan, da jeg sidder froan computren hverdag på jobbet. Jeg er sikker på sådan en pencil ville kunne hjælpe med til at jeg ville få ændret min arbejdsstilling hyppigere, da jeg så vile kunne skifte mellem den og alm, mus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal vinde den fordi min tudsegamle rollerbar virkelig trænger til at komme på pension.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det skal jeg fordi det lige præcis er sådan en gadget jeg mangler til min computer.! Hvis jeg ikke vinder den bliver jeg sgu nok nødt til at købe den haha 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Lige netop jeg skal vinde denne mus da jeg efter sommerferien skal starte i praktik ved et rådgivende ingeniør firma som ingeniørpraktikant og derfor skal sidde foran en computer 8timer hver dag på arbejdet og når jeg kommer hjem skal jeg jo stadig læse en masse blogs og online shoppe 🙂 Så tror ikke helt min krop kan holde til al den computer-tid, puuha.. den brokker sig nemlig allerede selvom jeg sidder mindre ved computeren end jeg kommer til når jeg starter i praktik 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Ihh det er lige noget for en girly gadget geek som mig. Jeg er arkitekt/grafisk designer og arbejder rigtig meget på min computer, det gør at jeg altid har problemer med musearm. Jeg havde tænkt mig at inverstere i en tabletmus, men denne lyder meget bedre. Så det ville jo være fantastisk hvis jeg kunne vinde den her.
  God påske

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Jeg skal vinde den mus så jeg kan give den til min storebror! Min storebror er en nørd på det område.. Han ønskede sig 5 forskellige mus i julegave! 5!! Han fik to og var ovenud lykkelig.. Han læser til værktøjsmager og der er det vigtigt at have grejet i orden.. Og ja han er sgu også lidt af en computernørd – hvilket han gerne indrømmer og jeg har glæde af når min computer driller 🙂 For et par måneder siden fik han atter en ny mus der kunne noget helt andet end de mange andre han har, og han kunne med glæde vise den frem og fortælle om hvad den kunne.. Jeg kunne lege den gode lillesøster og sige, okay, smart og wow de rigtige steder 😉 Derfor synes jeg min storebror skal have den mus! Og jeg vil elske at kunne overrække den til ham og se hvor lykkelig han vil blive for endnu en mus i samlingen.. Jeg forstår ikke fascinationen af det, for mig virker den mus der er på min bærbare ganske fint og hvis behovet er der så har jeg en trådløs mus der kan klare arbejdet.. Vælg mig og gør en muse-nørd rigtig glad 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rune

  Jeg vil gerne i dit navn bringe dette vidunder Penclic til Grønland. Hvor katte er ulovlige og mus derfor spreder sig og ødelægger manges liv. Med en Penclic i hånden kan jeg kæmpe imod musens spredning, for det siges, at pennen er stærkere end sværdet. Så med et rent hjerte håber jeg på din gunst, for kampen bliver lang og hård og kun du besidder den Pencilc som kan redde mit land.

  Ps. hvis jeg vinder, så deler vi lige momsen i porten, OK 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha! Moms, told osv står du nu selv for 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej, super sej give away!

  Nå men jeg skal vinde fordi at jeg har en mini computer, dvs. at jeg har en mikroskopisk touchpad. Og ingen mus. ØV BØV. Når du siger at den er god til collager, får jeg endnu mere lyst til at vinde! For jeg laver også collager, dog ikke så mange….

  http://www.mesmerizedbyme.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Altså, den skal hjem til mig, så den kan redde mig fra at have ondt diverse steder efter at have siddet ved den bærbare! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CKB

  Jeg arbejder foran computer til daglig og kan godt mærke, at det slider på håndleddene. Tænker lidt, om jeg egentlig kan holde til det jeg laver resten af livet. Det er ikke så spændende at mærke, at man begynder at “knirke og knage” i kroppen, når man kun er 28 år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rune Gøgsig

  Den gamle mus kan slet ikke mere. Nu mus ønskes 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fordi jeg, ligesom dig, går på en uddannelse, hvor jeg sidder foran skærmen hele dagen – for derefter at gå hjem og blogge. Jeg har tidligere være plaget af hold i nakken af samme årsag, så det ville være godt med en ergonomisk korrekt mus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denise P

  Jeg skal vinde fordi jeg hver dag sidder på mit gymnasie med min computer, og når jeg kommer hjem, ryger den også frem. Enten for at hygge og læse blogs eller for at lave lektier 🙂 Derfor kunne jeg godt trænge til en ergonomisk mus 😀
  Kan i perioder godt på lidt ondt i leddene, og kunne godt trænge til en mus der kan afhjælpe det 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • IdaP

  Uhh min ømme computerarm vil tage i mod den pen med kyshånd!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg har før haft musearm og skal passe meget på, hvordan jeg bruger musen for ikke at få ondt igen. Kunne være man skulle investere i sådan en under alle omstændigheder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg går som dig i skole og bruger meget tid foran min computer der. derefter bruger jeg så masser af tid på computeren når jeg kommer hjem, for at lave lektier og læse blogs. det kunne være for fedt, at få fingerne i sådan en mus! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg skal vinde denne fikse lille fætter fordi den ville være et stort plus i min hverdag :).
  Jeg er arkitektstuderende og igang med min bachelor, hvilket betyder at jeg bruger tegneprogrammer og adobepakken i 10-12 timer om dagen! Det kunne være rigtig rart, hvis jeg ikke skal gå på sommerferie i juni med en “museskade” ;).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville elske at afprøve en sådan mus, eftersom jeg har svage led (grundet en sygdom), så jeg overanstrenger nemt og ofte mine håndled ved computerbrug, og når man så samtidig studerer til designteknolog, hvilket ofte betyder en hel dag med Photoshop/InDesign/Illustrator, så har jeg ofte nogle ømme led efter en sådan dag/uge!

  – Louise Kjær.
  http://trendogtendenser.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal vinde denne mus fordi jeg synes du repræsentere den skide godt, og den lyder både sjov og sej. 🙂
  Jeg skal desuden også vinde den for at komme af med smerter i mine skuldre, efter lidt for meget computerpjat..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, jeg har virkelig brug for at vinde og det er der en meget simpel grund til.
  Jeg har i en alder af 23 og som blot studerende fået musearm. Jeg gruer allerede for de mange år på arbejdsmarkedet, når to arbejdsdage med mus i træk, som det ser ud nu, giver sindssyge smerter i håndled og albue.
  Ved samme lejlighed vil jeg da lige minde alle om at passe på. Det tog kun mig en måned at få skaden – en projektansættelse med 50-60 timer om ugen og så var den klaret. Hold pauser og hvis du bliver øm, så husk at lave øvelser – der er masser af dem på nettet. Derudover kan det være en fordel, at trække musen ind foran maven og sidder på den måde eller (men det kræver lidt øvelse) at bruge venstre hånd i stedet for!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Hagensen

  Jeg vil rigtig gerne eje sådan en mus, da den kunne være en kæmpe hjælp i forbindelse med mit studie. Jeg studerer kinesisk på universitetet, og skal derfor bruge rigtig mange timer på at terpe tegn på skritter.com. Til tider mister jeg dog motivationen fordi jeg bliver så øm i hånd og led, så det ville være helt fantastisk med sådan en mus til at hjælpe lidt på vej 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • FORDI jeg skal skrive speciale til sommer, og når jeg kommer hjem efter lange dage på UNI, skal jeg have friske led og muskler så jeg kan bære rundt på 1 stks frisk drengebebs. Basta bum.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Jeg er igang med at læse til møbeldesigner, og bruger ufatteligt meget tid foran min computer – derfor kunne det være super fedt at vinde dette vidunder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  det ville være super hvis jeg vandt sidder mange timer foran computeren, og har ikke meget plads så det ville gøre det en del lettere hvis jeg vand sådan en, da jeg bruger musen meget af tiden 😉 sidder og redigere rigtig mange billeder 🙂
  håber jeg vinder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Min touchpad er gået i stykker og er mildest talt temmelig ustabil – og jeg ejer ikke en mus lige nu. Det kunne da derfor være halvrart at kunne slippe for genvejstast-mareridtet til daglig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J.

  Dette ville være et sandt mirakel, pga. det øgede tryk på min nervus medianus i canalis carpi (karpaltunnelsyndrom) med alle de dertilhørende symptomer: Både smerter, følelsesløshed og paræstesier. 🙂

  Haha, okay – busted, jeg læser medicin 🙂

  Og tak for en skøn blog – I’m a fan!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sheila

  Jeg vil gerne vinde den mus, da den ville tvinge mig til at sidde op ved mit skrivebord. Jeg ender altid med – ligesom dig – at sidde med min bærbar i min sovesofa :b

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Fordi jeg er studerende og snart skal igang med at skrive min afsluttende hovedopgave hvilket betyder mange kliks frem og tilbage blandt mange forskellige dokumenter, og det bliver med touch-pad da jeg ikke har en mus! Derfor ville det være perfekt at vinde denne seje præmie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Vester

  Jeg ville ligesom nogle andre skriver ville den fine pen til min dejlige mor, der har et arbejde hvor hun sidder foran computeren dagen lang og hun kommer tit hjem med ondt i nakke og ryg, så det kunne være en dejlig gave, at give hende når hun fylder 50 om et par uger! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den skal ti lmig, fordi jeg er begyndt at designe webbannere for andre, og det er belastende at gøre det via alm. mus. Får jeg den, kan den gøres 10 gange hurtigere, så kan jeg bruge mere tid på at tænke i detaljer frem for at koncentrere mig om at klippe pænt ,med musen. Please! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Louise

  Min mousepad (hedder det ikke dét? Den der firkantede mussedims på en bærbar) virker ikke på min bærbare – som er min eneste computer. Har derfor en mus koblet til, som irriterer mig som død og helvede; irriterende ledning, intet underlag når man sidder i sofa/seng osv. Den har været i stykker ret længe og jeg aner simpelthen ikke, hvad der er galt.

  Synes altid at computere går i stykker på de mest mærkelige måder. På min sidste bærbare virkede cd-drevet pludselig ikke og nu er det altså mousepad’ens tur. IHH! Kunne godt bruge en lækker mus som trøst 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg synes, jeg har fortjent at vinde den.
  For det første, så vinder jeg aldrig noget (og nej, jeg har heller ikke held i kærlighed.. et eller andet er gået fuldstændig galt!).
  For det andet, så bruger jeg computer utrolig meget både på studiet, men også på mit arbejde – og det kan mærkes (på den dårlige måde!). Jeg er ret sikker på, at sådan en fætter der ville kunne hjælpe på den der tilbagevendende seneskedehindebetændelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Jeg vil rigtig gerne vinde da jeg er midt i specialeskrivningen – og det kunne forsøde det faktum, at jeg skal bruge hele sommerferien på at færdiggøre mit speciale, hvis jeg vandt sådan en fin én:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har lige afleveret og færdiggjort mit bachelorprojekt, og oven på sådan en omgang skriveri, tror jeg at min stakkels højre arm og skulder ville have godt af en ergonomisk mus, så jeg håber den bliver min – en form for “tak for god ro og orden under arbejdet” gave..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette K

  Hejsa

  jamen jeg skal da vinde fordi jeg sidder ved computeren dagen lang grundet mit job og da det er sund at skifte musen ud en gang i mellem når man bruger PC så meget

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie Heiberg

  Jeg kom hjem fra en rejse til Afrika sensommeren 2011. Nu er jeg så endelig for alvor gået i gang med at redigere mange af de smukke billeder jeg har taget.
  Det er min hensigt at billederne skal redigeres i photoshop (her ville denne seje mus lette mit arbejde meget – og helt sikkert gøre det sjovere!) Når billederne er færdigredigeret håber jeg meget på at få nogen til at sponsorere at få dem printet ud i et kæmpe format, og så ville jeg rigtig gerne kunne sælge et par af dem, og så lade pengene gå til nogen af de steder i Afrika jeg besøgte på min rejse 🙂

  Jeg ville elske at kunne bruge denne nye mus både til at redigere mine Afrika-billeder og alle de andre billeder jeg tager hver dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Reza Ismaili

  Jeg skal vinde, fordi jeg desginer meget med hjælp af Photoshop, og det vil gøre meget lettere for mig at bruge denne smarte mus stedfor en rigtig mus. Jeg har virkelig brug for den. Håber at vinde den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte A

  Hvor er den bare super fin. Den vil jeg rigtig gerne vinde. Jeg har endelig fået et job efter et ½ år som ledig, og ved det bliver hårdt at skulle bruge rigtig mange timer foran en computerskærm igen. Er sikker på denne ville kunne lette “arbejdsbyrden” ved skærmen 🙂

  Samtidig elsker jeg photoshop, indesign mm. hvor der også lige pludselig kan ryge rigtig mange timer uden jeg ligger mærke til det. Ville være fedt med en mus som kan gøre både arbejdet og private interesser nemmere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Bak

  Sådan en mus ville da bare være skøn, når man sidder foran computeren stort set hele dagen med lektier og opgaver 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal vinde den fordi jeg elsker at prøve nye ting. Denne mus ville være perfekt til billederedigering, leg på computeren og gøre det lidt mere morsomt at bruge bærbaren, da man godt kan “slide” pegefingeren af at kører den rundt på pladen der er på en Mac 🙂

  fed konkurrence!

  //Nanna H.
  http://www.blogbyhau.com (træning/fitness, hverdags og citatblog)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fordi jeg ALDRIG i mit liv har vundet en giveaway på trods af MANGE skud i bøssen. Ej… Fordi sådan en mus er uundværlig! Især når man er tvunget til at sidde en hel dag foran firkanten, det kan sku godt give nogle ømme håndled her og der!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jytte Isberg

  Hmm … jeg synes at jeg skal vinde fordi den mus jeg har er ubeskrivelig dårlig 🙂
  KH Jytte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta

  Den mus vil jeg super gerne vinde, primært fordi jeg går på en medierelateret skole hvor jeg ofte bruger mellem 6 og 8 timer om dagen foran computeren, ofte for at redigere film. Her bruger man selvfølgelig musen meget, og ofte kan jeg mærke det helt op i skulderen når jeg kommer hjem, ligesom du selv nævner 🙂
  Derfor er jeg sikker på at både min lærer (for bedre resultater), min kæreste (for mindre brok) og mig selv vil være mere end glad for sådan en til hjemmet 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #177