Mint skirt

Miss Erlanger

Miss ErlangerMiss Erlanger

Lige siden jeg for første gang stiftede bekendtskab med Line&Jo, så har jeg haft en seriøs crush på øreringen “Miss Erlanger“. Hun er dog en dyr dame (men hun kommer så også med en lille 0,03 karats diamant 😉 ), så jeg har virkelig længe danset rundt om hende uden at tage det endelige skridt. Men hvad gør man jo gerne for ægte kærlighed, ikke? 😉 Hun har siddet i mit øre stortset hver dag siden jeg fik hende for en lille uge siden. Jeg er så glad for hende! Er hun ikke pæn? 😀

Øreringen “Miss Erlanger” fra Line&Jo koster 1800 kr og kan købes lige HER.

I just got this beautiful earring from Line&Jo called “Miss Erlanger and I love it!

bloglovin

19 kommentarer

 • Louise Johnsen

  Hej:)
  -Vil bare lige høre hvornår de fortæller hvem der har vundet konkurrencen om shortsene fra Jofama by Kenza 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lonnie

  Ooh! Har osse haft et crush på hende, siden jeg stiftede bekendtskab med Line&Jo, og jo, hun er rigtig pæn! Og tak for closeup, kan se jeg nok skal ha’ den til venstre øre – hvis jeg er så heldig at få lov at eje hende en dag. Har tre huller i det højre øre, så det er nok næppe plads til hende dér. Hvilket jeg ikke hat kunnet bedømme ud fra andre billeder, jeg har set. Så tak for du lige fik sat det på plads. Og tillykke med hende! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, hun er bestemt en af deres smukkeste kreaktioner!
   Og det var så lidt – er glad for at du kunne bruge billederne 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super lækker ørering! Jeg kan rigtigt godt lide det ro look mikset med den søde diamantsten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Me too! Er helt forelsket i hende Erlanger 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Endelig !!! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Lorentzen

  “Hun” er så fin til dig!! 😉
  Jeg ville ønske den slags øreringe var pæne til mig, men synes ikke liiii..
  Eller så fede til et lidt mere rådt/casual look!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak Anna! Ja, jeg kan også godt lide det rå look den har!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ååh, hun er SÅ pæn. Jeg har også haft kigget på hende længe efterhånden (sammen med en masse andre smykker fra Line & jo. Ahem), men jeg har simpelthen ikke råd. Men så kan jeg jo bare beundre hende her hos dig nu 😉

  /Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Me too… jeg har tænkt på hende længe 😉 De burde lave en søster til hendes – uden sten – som måske ville være lidt billigere 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw, hvor er hun smukke! Hvis det ikke havde været for prisen, så havde jeg også købt mig en ;b

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, hun er lidt en dyr dame! Men så også en dame med diamant 😉 Men de burde lave den uden en sten også!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  1600 kr? For en ørering?
  Det kommer jeg nok aldrig til at forstå at nogen er villige til at investere i sådan noget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Du kommer aldrig til at forstå, at folk investerer i diamanter? 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke H.

  Hvor er den fin til dig! Jeg har selv en lille samling line&jo smykker efterhånden, men denne har jeg endnu ikke kunne tænke mig til, hvad jeg ville sætte i det andet øre som passer til? Hvad gør du? 🙂 mvh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak Rikke! 🙂 Jeg har både højre- og venstre øreringe derfra, så jeg bruger dem sammen. Og så har jeg købt endnu en derfra som I nok skal få at se snart 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mint skirt