Dejlige ferieøjeblikke #1

Downtown tilbud som gave

Downtown tilbud som gave

Jeg kender en lille vin-gris som snart skal på et længere studieophold i udlandet. Hun tager afsted til semesterstart, når sommeren er ovre og for at forsøde tiden inden har jeg idag lige købt dette tilbud på Downtown og har sendt det til hendes adresse. Det er min smukke lillesøster jeg snakker om, og både hende og hendes kæreste går op i god vin, så derfor tænkte jeg at dette tilbud ville være noget de blev glade for.

Tilbudet består af disse smarte små vine som svarer til et glas. Perfekt til at tage med på pinic eller hvis man en aften bare selv vil have et enkelt glas vin. Jeg overvejer også selv at bestille en kasse hjem til os… vi drikker nemlig aldrig en hel flaske på en gang (med mindre der er fest), så det her ville altså være smart. Og så håber jeg stadig den danske sommer kommer, når vi er hjemme igen – og så kunne man jo lave pinic sammen med nogle veninder!

I kan finde dagens tilbud HER. Den slutter i aften ved midnat, så det er i dag I skal købe det hvis I skal ha’ fat i det (ved der var et par stykker af jer der var ærgerlige over at misse tilbudet med USB-nøglerne). Det koster 180 kr og det er inkl fragt – de bliver sendt direkte til jeres adresse.

Sponsoreret indlæg

bloglovin

3 kommentarer

 • Tak for tippet 😉 Det ser lækkert ud!

  /G

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er ofte langt bedre tilbud på vin på deal-sider, synes jeg.

  I hvert fald for os, der sagtens kan dele en hel flaske 🙂

  For nylig kunne man fx købe en lykkekasse med 12 flasker vin fra Philipson Wine for kun 29 kr./stk. Og det er store flasker (modsat ovenstående) og inklusiv levering. Stedet sælger ellers stort set normalt ikke vin til under 50 kr. pr. flaske.

  På all2day.dk kan man følge med i alle tilbudene – også dem fra fx Downtown.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dejlige ferieøjeblikke #1