Outfit of the day #203

Farvel Coudalere!

Farvel Coudalere!

Så er ferien her i Coudalere slut og vi vender derfor snuden og bilen mod DK. Og det gør mig egentlig ikke noget nu… jeg er fuldstændig mættet af ferielivet på den gode måde. Har fået masser af sol (og en mega nice tan!) og sommer – og samtidigt er jeg begyndt at savne ting (mit tøj, min seng, hurtigt internet og min faste træning – har kun fået løbet en gang hernede) og mennesker derhjemme, så det er som det skal være. Og så savner jeg min ego-tid! Lejligheden her i Frankrig er fin, men meget lille og det gør at man meget sjældent har haft tid alene. Og det har jeg virkelig meget brug for. Så jeg glæder mig til bare at være mig selv, når vi kommer hjem.
Selvom vi tager afsted herfra i dag, så går der går et par dage før vi er helt hjemme; helt præcist rammer vi først DK i løbet af søndagen. Vi har kørt vores ven Martin til hans fly og derfor kører vi hjem til DK sammen med vores venner Christian & Julie. I dag går turen fra Coudalere til den franske by Dijon, hvor vi skal overnatte.

Jeg er virkelig glad for at Hr. Kæreste nu har en han kan skiftes til at køre med. Det er lidt hårdere at køre så meget end man lige tror. Og jeg har ikke kørekort, så jeg kunne ikke hjælpe herned. Bliver tit spurgt hvorfor jeg ikke har det… og mit svar er altid: Fordi jeg kan finde 10.000 tusinde ting jeg hellere vil bruge 10.000 kr på end et kørekort.

Jeg har masser af ferie-lir til jer endnu – blandt fra vores tur til Figueres i Spanien, en vildt hyggelig pinic på stranden og et par outfits mere. Jeg skulle gerne ha’ internet på alle hotellerne på vejen hjem, så regner med at kigge ind 🙂

Now our holiday in Coudalere in France has come to its end and we’re now heading home to Denmark. Today we’re driving from Coudalere to Dijon.

bloglovin

12 kommentarer

 • Camilla

  Hvor ser du fin ud på billedet! Håber på at se et “fuldkropsbillede” med den flotte, flotte kjole!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak Camilla! Og det kan du tro I gør… det kommer som et helt outfit her en af de næste par dage 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ligner en der virkelig har nydt ferien! Skønt billede, med en lækker taaaaaaan 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det har jeg virkelig også! Og tusind tak 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig også bizart, at det skal være så dyrt at tage kørekort. Hvorfor kan man ikke bare lære det af sine forældre som i USA? Jeg fik heldigvis mit foræret i sin tid, ellers havde jeg også stadig været foruden…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det er virkelig dyrt… omvendt er det jo en del mere sikkert at køre i bil i DK end så mange andre steder i verden, så måske har det en god præventiv effekt. Men det er virkelig crazy dyrt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, har det på præcis samme måde med kørekort ! HVIS det nogensinde skulle lykkedes mig at få samlet så mange penge sammen, ville jeg da selvfølgelig bruge dem på noget jeg altid har drømt om i stedet for et kørekort!
  .. Og så tror jeg også jeg ville gå totalt i panik hvis jeg skulle køre en bil!

  http://louisejoli.wordpress.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha præcis… hvis jeg havde 10.000 kr lige nu, så bookede jeg endnu en rejse eller købte en dyr taske. Jeg brugte dem fandme ikke på et kørekort 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra Danielsen

  Haha, jeg har det på præcis samme måde mht kørekort, synes virkelig det er kedeligt at skulle bruge så mange penge på et kørekort, der er SÅ meget andet jeg hellere vil have.
  Og nu har jeg ikke så skide mange penge til rådighed, så det ville virkelig kræve at jeg skulle spare op i flere mdr., for at få et, det gider jeg ikke, vil hellere ud og rejse evt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Præcis… jeg vil også hellere rejse de samme penge op end at tage kørekort 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvor er din neglelak fra? Den er godt nok flot! 😀 P.s kommer der snart en Asos kode igen, nåede ikke den sidste – Dammm! :-/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak! Det er den gamle Mint candy Apple fra Essie 🙂

   Jeg ved ikke hvornår der kommer sådan en igen. Den galt næsten en uge, så du må tjekke bloggen lidt oftere 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #203