Dijon

Hej Danmark

Hej Danmark

Så er vi i DK!! Er allerede træt – 3 dage i en bil er sgu hårdt. Det har været sjovt at køre og se landskabet ændre sig som man kommer frem og det har faktisk været mere afslappende end jeg troede. Plus vi har haft alle mulige åndsvage ting med på ferien (bla. min Dolce Gusto kaffemaskine) som jeg aldrig ville ha’ taget med hvis vi skulle ha’ fløjet. Men i sidste ende er jeg nok mere til en kort flytur – jeg er simpelthen for utålmodig til det andet her. Jeg siger ikke, at jeg ikke kunne finde på at gøre det igen, men jeg gør det nok ikke lige igen næste sommer 😉 Til gengæld kunne jeg godt forestille mig at det var praktisk når man engang får børn.

Jeg tjekker ind igen i aften, men lige nu skal jeg slappe af med lidt serier og min dyne på sofaen. Først skal vi dog lige det sidste stykke over smukke Fyn

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dijon