Outfit of the day #201

Reminder: ASOS rabatkode udløber i dag

Reminder: ASOS rabatkode udløber i dag

Jeg vil bare lige minde jer om, at den rabatkode jeg havde fået lavet af ASOS til jer udløber i aften kl. midnat (idag søndag). I har dog stadig et par timer, hvor I kan nå at bruge den.

Den hedder MISSJEANETT20 og giver 20% rabat (vist ikke på udsalg). Den gælder kun, hvis I har adresse i Danmark. Der er desuden mange af jer der har spurgt hvor selve koden skal indsættes henne. Jeg viser det på billedet her øverst… I skal helt hen til betaling og så skal I klikke på det, hvor jeg har sat en rød streg under. Og så kommer der et felt til selve koden 🙂 Håber I finder ud af det! 🙂

Ellers så hygger vi os stadig… både igår og idag har været præget lidt af skyer og blæst – dog fik vi sol først på dagen i dag. I morgen snakker vi om at køre til Figueres i Spanien og se det store Dalí museum. Jeg elsker simpelthen Dalí! Og det er kun 45-50 minutter i bil herfra. Jeg var der da jeg var 13 og det var en kæmpe oplevelse, men de andre har ikke været der og jeg kan sagtens, sagtens tåle at se det igen. I morgen eftermiddag kommer endnu en af vores venner og så det bliver vildt hyggeligt! Gider godt nok ikke hjem til lortevejr… godt vi først rammer DK om en uge 😉 (Og jeg prøver at få godkendt lidt kommentarer her og der, men internettet i lejligheden har været rigtig dårligt de sidste par dage (sidder på en café lige nu). Men bliv ved, jeg elsker jeres vildt søde kommentarer! I er de bedste! <3 ).

Reminder that my personal discount code for ASOS from me to you expires tonight at midnight.

bloglovin

8 kommentarer

 • uhh i SKAL tage til Dali museet! Det er helt helt fantastisk!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   I know – jeg har været der før da jeg var 13! Det var en stor oplevelse… selv for en ung teenager! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Det lyder som en god idé med Dali museet i Figueres… var der sidste år med min kæreste, der er vild med Dali, og vi var begge virkelig glade for, at vi tog derhen! Så fedt museum!
  Også selvom det betød næsten en dag mindre i Barcelona 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja det er virkelig er fedt sted… Jeg har været der før og elskede det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej jeg havde nær glemt det 🙂
  Du er bare den bedste!!

  /G

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Har lige brugt den, på en udsalgsvare og der virkede den 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Fedt! Jeg prøvede selv på en udsalgsvarer og der virkede den desværre ikke.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #201