Outfit of the day #204

Vores solbriller

Vores solbriller
ASOS solbriller med “glas” der kun er halvt mørkt (ligesom dem Chanel lavede for flere sæsoner siden) og med cat eye-spidser. De kan stadig fås HER.

 Vores solbriller
Hr. Kæreste har mine Ray-Ban wayfares (den smalle version) på i farven tortoise (han har nærmest stjålet dem fra mig efterhånden, haha). De fås HER i sort. Andreas, i midten, har et par hvide solbriller fra H&M på. Og baby Rosa er iført solbriller fra Hello Kitty, hehe.

Vores solbriller
Vær’ klar til at blive misundelige! Min veninde Kats solbriller er fra Chanel. De er mørkebordeaux med den smukkeste detalje i form af en perle på hver side. De står vist til 4200 kr herhjemme (men der kan spares lidt på dem i Chanel i Paris, som også er der Kat har købt dem). De har været så populære, at de er blevet en del af deres faste solbrillesortiment.

Vores solbriller
Min yndlings solbriller! Mine sorte Ray-Ban wayfares (den helt klassiske brede model) er ultimativt dem jeg bruger allermest og er gladest for. De fås blandt andet HER.

Hvis der er en ting vi alle render rundt med på ferie, uanset køn og alder, så er det solbriller. Jeg har lige samlet lidt billeder af vores venner og deres solbriller – de fås i alle former, farver og prisklasser. Hvilke er jeres favoritter?  😀

Solbriller er noget jeg altid godt har kunne lide – og I griner nok, hvis jeg fortæller jer at jeg har en HEL skuffe inde i mit soveværelse kun til solbriller? 😉 De seneste par år har jeg dog sværget til mit ultimative yndlings mærke på området – Ray-Ban. Især deres klassiske wayfares modeller passer bare SÅ godt til min hovedform. Jeg ved godt, at de koster mere end dem man køber i highstreet butikkerne, men man passer omvendt også meget bedre på dem, når man ved de har kostet 800-1000 kr. Og der er altså forskel – de er mere robuste og jeg har fx. altid haft problemer med at de cheap solbriller glider ned på min næse hele tiden. Det gør mine Ray-Bans aldrig. Jeg ejer 3 par derfra indtil videre… ja, indtil videre. Fordi jeg regner bestemt ikke med at jeg har købt mit sidste par derfra endnu. Jeg overvejer blandt andet om jeg skal ha’ testet et par Clubmasters og se om de passer til min hovedform også.

I’ve collected some pictures from our holiday of a selection of some of our sunglasses. Which are your favorite?

(Dette indlæg indeholder affiliatelinks)

bloglovin

24 kommentarer

 • Solbrillerne fra asos er super fine og klæder dig rigtig godt 🙂

  Jeg er sikker på, at clubmaster’ne klæder dit hovede helt fint 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak Lene! Ja, jeg må lige få testet de Clubmasters, fordi har også på fornemmelsen at de kunne være gode! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mmmm Ray Band’s er altså bare en klassiker 😉

  /G

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Meget! Og en klassiker der stadig holder! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Ved du hvor man kan købe den brede version af Wayfarer-modellen? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja den jeg har på på det sidste billede? Det er de almindelige brede og der er link under billedet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et hyggeligt indlæg. Jeg er også bare voldsomt glad for mine Ray Ban Wayfarer og vil meget gerne have et par Aviators også. Tror bare, at de skal være med styrke. Det kommer lidt an på, om jeg kan finde ud af det der med kontaktlinser – det skal jeg lige have prøvet (jeg har endelig fået bevæget mig til optiker, og har fået at vide, at jeg da var tosset, siden jeg ikke var kommet derned før – “Jamen pigebarn, du kan jo ikke se!!” citat optikerdamen. Hehe). Men jeg er generelt mest til Ray Ban.

  /Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg har faktisk et par Aviators, men bruger dem ikke voldsomt meget… de er for lyse i glasset, så jeg føler ikke at de er mørke nok i forhold til sol i øjnene… hvis det giver mening?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt indlæg 🙂 Jeg elsker også mine Rayban Wayfares!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak Sofie! Og ja, de er altså bare gode! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ira

  I love the pictures!

  http://theprintedsea.blogspot.de/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Vancini

  Hooold nu op hende Rosa er CUTE! Jeg sværger til mine Clubmaster – dem tror jeg du ville blive glad for! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, hun er den mest cute baby ever! Man har lyst til at kysse hende HELE tiden.
   Og jeg må bestemt lige ha’ testet Clubmasters 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg leder stadig efter mine eneste ene inden for solbriller 😉 Så indtil videre har jeg mest brugt H&M-solbriller, men som du siger, er de af virkelig ringe kvalitet. Nu skal jeg snart til Barcelona så håber, at jeg kan finde noget godt dernede 🙂

  http://missjosie.wordpress.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg kan varmt anbefale dig at prøve Waybans – de laver så mange forskellige modeller!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jaa, jeg har også rayban wayfares, og de er mine absolut yndlings! I nutid og fremtid for altid. Basta (-:

  http://Www.agoodiebag.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hvilken størrelse er dine Ray Bans? har prøvet dem i butik og str. 50 var perfekt, men nu har jeg købt dem på webshop og synes de glider lidt ned. Kan ikke helt finde ud af, om det er pga. Den strip med prismærket, der sidder på “næse-stangen”, at de ikke sidder ordentligt fast…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Størrelse? Der er ikke størrelse på mine, tror jeg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jo, størrelsen står på indersiden af den ene stang, der hvor der også står 2140. Der er str. 47, 50 og 54. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Der står der 901 5022 på mine? (og 2140 først).

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

   Så er de str. 50 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Okay men der stod ikke størrelse på, da jeg købte dem fra Shopbop.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #204