Strand søndag

Outfit of the day #207

Outfit of the day #207Outfit of the day #207Outfit of the day #207Outfit of the day #207Outfit of the day #207Outfit of the day #207
Gina Tricot t-shirtNew Yorker skirt – H&M necklace – ZARA flats

Uh jeg kan slet ikke huske hvornår der sidst har været så stille på bloggen fra min side af… men jeg har det godt! Det har været en blanding af travlhed (har gang i ret mange ting pt… ting som I nok skal høre mere om inden så længe), at jeg lå syg 4-5 dage i sidste uge og det gode vejr! Af samme grunde, så endte jeg med at droppe modeugen i sidste uge… jeg var syg i dagene op til og følte egentlig ikke jeg har tid og overskud til det, da den så endelig startede. Jeg var misundelig når jeg så de andre bloggere løbe rundt til samme events og shows jeg skulle ha’ været til, men omvendt så hyggede jeg mig i Odense. Jeg vender stærkt tilbage til februar! 😉

Outfittet her er fra aften for ikke så længe siden, hvor vi var over og spise middag med gode venner og deres søde baby. T-shirten er ny og den er fra GTs “Perfect tee collection” som igen er i butikkerne – og nu også i nye efterårsfarver! Der skulle vist også komme en langærmet model senere… den skal jeg helt sikkert også ha’ kigget på 😉

An outfit from last week. The t-shirt is new!

bloglovin

28 kommentarer

 • Julie

  Hvor gammel er nederdelen? Jeg er nemlig helt solgt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Desværre rigtig gammel… mener jeg købte den for 1 år siden!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie H

  Hvor er det pænt 🙂 helt simpelt, men det funger sgu bare!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du stråler <3 Godt, du er kommet ovennpå igen, smuks!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du bare fantastisk ud! Er helt vild med outfittet, jeg må begive mig ud i noget ligende selv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw, det er så enkelt og alligevel så fint! Er helt vild med nederdelen 🙂 Du er fin som altid ♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det et fint outfit! Og ikke mindst dig på billederne, så fin! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skøn farvekombination! Det ser lækkert ud med et lille skud neon til den bordeaux nederdel og den grå t-shirt. En farvekombination der ellers havde ledt tankerne hen på efterår.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara H.B.

  Hvor lang tid siden er det du har købt nederdelen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hej Jeanett. Lækker blog! Jeg har forelsket mig i Amelie blazeren fra Gina Tricot i sort. Ved du tilfældigvis, hvordan materialet og størrelsen på den er? Jeg foretrækker nemlig min blazer oversize, og jeg bruger normalt M/L, så overvejer at bestille en str. 42. (jeg ved godt, at det er svært for dig, at bedømme sådan lige – men bare et skud!) 🙂
  På forhånd tak for hjælpen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej desværre… Den har jeg ikke lagt mærke til så kan ikke sige så meget om den 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har sagt det før, men jeg er nødt til at sige det igen: Hold nu kæft, du bare er smuk!

  Det hele spiller bare, og så er jeg fuldstændig forelsket i din bordeaux nederdel – I want! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fin du ser ud smukke Jeanett 🙂
  Er vild med hele outfittet, har f.eks. lige købt t-shirten i en bordeaux version, den føles jo fantastisk og er sikker på, at den kommer på mange gange i fremtiden

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg har også købt den i bordeaux… det er sådan en lækker kvalitet!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Mon du er gravid smukke Jeanett?? 🙂
  Jeg synes i hvert fald der har været flere små hints i den retning, men måske er det bare mig der ser graviditeter og babyer alle steder.. Også en mulighed ;b
  Dejlig blog du har!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej, det er jeg ikke 🙂 Ved ikke lige hvilken hints det er? 🙂

   Men mange tak for de søde ord!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bjørg

  Lækkert outfit! Hvilken str. er din t-shirt? Den sidder bare helt perfekt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  ifølge min mening, er dette et af dine pæneste outfit. Elsker farverne, enkelheden og halskædens gule pang! love it

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Strand søndag