Veninder for vidunderlivet

New in: Carla

New in: Carla

Jeg har længe gået og sværmet lidt om denne smukke kjole fra Stine Goya og igår aftes blev fristelsen simpelthen for stor. Derfor er kjolen nu på vej hjem til mig og jeg glæder mig SÅ meget til at den kommer! Printet er simpelthen så smukt og perfekt her til efteråret. Modellen hedder “Carla” og det er en model de har lavet mange sæsoner før bare med andre prints og farver. Jeg er alt for utålmodig og vil bare ha’ at den skal komme NU 😀

Den koster 1900 kr og den fås flere steder på nettet bla. HER, HER og HER.

bloglovin

32 kommentarer

 • Christina

  Åhhh nej, hvor er den smuk!! Og alt alt for dyr 🙁 Den glæder jeg mig til at se dig i 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det er heller ikke hver måned jeg køber ting til 2000 kr. Men jeg trængte lidt til at forkæle mig selv og jeg havde lidt extra penge – og så må man godt 😉 Og tak, glæder mig også til at få lov til at pille ved den 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig, virkelig pænt print! Har du prøvet den på? Jeg synes, pasformen skræmmer mig lidt…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej, som jeg skrev er den købt igår aftes – og den er endnu ikke nået min postkasse, desværre! 🙂 (Er vildt utålmodig!). Men jeg har planer om et bælte i taljen, hvis den er alt for løs!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Uuuuh, den er godt nok også flot 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SÅ flotte farver. De vil klæde dig fantastisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Wow, den er flot!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HÅber virkelig du blir tilfreds – er vild med carla kjolerne, har et par stykker. Havde fået denne lagt til side, men måtte droppe den, da stoffet ikke er fed silke der falder flot (som mine andre) og så var farven noget mere brun end i bordaux nuancer som jeg havde forestillet mig … Suk, den er nu stadig fin på billedet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej Jeanett 🙂
  Ved du om I i Gina Tricot i Odense har de jeans der hedder Cornelia highwaist twill i mørkerøde/bordeux? 🙂 Jeg vil sååå gerne have dem, men der er desværre udsolgt på nettet, så håbede sådan at der måske var nogle i butikken.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hej Pernille. Nej, det kan jeg desværre ikke huske og jeg har fri derinde fra det næste stykke tid, så du må desværre nok selv svinge ind forbi butikken og kigge 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Neeeej Jeanett!! Jeg har sukket over den siden den blev vist under fashion week og jeg har bare ikke råd til den! 🙁
  Den er simpelthen så pæn og perfekt!! Har allerede to Carla kjoler og jeg elsker dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg bruger altid min carla med et bælte, da man hurtigt kommer til at ligne en sæk kartofler, da den er ekstremt oversized og udformlig i det. Tror man skal være mynde tynd og høj for at kunne bære det. Jeg ligner ihvertfald noget da er løgn uden bæltet. Men med bælte er den bare så FIN, og jeg elsker min. Du skal nok også komme til at elske din.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   God idé, tror også min ender med at blive brugt med bælte 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er den smuk (;

  / Stephanie

  http://www.FashionBySterup.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er simpelthen SÅ smuk, jeg var meget betaget af den først gang jeg så den, lækkert at den nu er på vej til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det print er så pænt… hun kan altså noget med print hende Goya-damen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow hvor er den bare fed 🙂 Er selv helt vild med Stine Goya 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh gud, hvor er den lækker! Elsker Stine Goya, men det er desværre for dyrt til min økonomi pt. ØV!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det er heller ikke noget jeg gør hver måned, men jeg havde lige noget der skulle fejres og så havde jeg pengene 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker den – den er så fantastisk 🙂 Drømmer selv om den, men synes 1900 er mange penge at smide efter en kjole pt.

  Men kan sagten forstå dig – du har bestemt noget der skal fejres! Den kommer til at klæde dig SÅ godt, det er jeg sikker på. Både som gravid og bagefter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak! Ja, 1900 kr er meget, men det er nok begrænset hvor meget nyt tøj jeg kommer til at købe de næste mange måneder og der er plads til mave i denne, så jeg gav mig selv lov 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Har vi nogensinde set kjolen på?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  Selvom 1900,- er mange penge, så er den bare fooooor fed! Jeg tror nok lige at der skal ligges lidt af, så jeg kan blive ejer af sådan en når lønnen triller ind.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smuk, jeg elsker bare de farver… Sådan en kunne jeg godt tænke mig 😉
  Jeg må lige få snakket med min bedre halvdel….

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Veninder for vidunderlivet