Downtown tilbud: Thai take-away!

TV anbefalinger

Efteråret plejer altid at byde på seriestart -både herhjemme og i udlandet! Af de udlandske skal jeg klart se ny sæson af Gossip Girl og amerikansk X Factor, hvor de har fået gaflet ingen ringere end Britney Spears som dommer i år. Det MÅ jeg se! Men det er ikke kun i udlandet at de kan… jeg vil nemlig gerne anbefale jer 2 programmer som netop er startet herhjemme. Jeg er allerede fan!

TV anbefalinger

Det første jeg gerne vil anbefale jer er et nyt program med Huxi (og Karen) som hedder “Økonomi for dummies”. Jaja, jeg ved godt det lyder lidt tørt… et program om økonomi? Men det er altså virkelig sjovt. Målet er at forklare økonomi på den nemmeste (og sjoveste) måde, så alle kan være med! Jeg fik både lært noget – og endnu vigtigere; grint rigtig meget! Og det gør det bestemt ikke dårligere, at en af deres eksperter Damoun A (ham der sidder her i sofaen til højre ved siden af Huxi) er en af vores gode venner. Hans scene er ultimativt den sjoveste i programmet… Shirley og James FTW! I første omgang er der lavet 8 programmer og hvis I missede første program, så kan I se det lige HER.
Det bliver sendt hver tirsdag på DR2 kl. 20.30.

TV anbefalinger

Et andet program jeg virkelig vil anbefale jer at se er den nye improcomedy-serie “Hotel Zimmerfrei” med Specialklassen. Dem af jer der bor i Odense har måske set Specialklassen live før (de spillede bla. på det nu lukkede Alibi under navnet “De klaustrofobiske kosmonauter” – dog ikke med helt samme team som nu). Jeg har slet ikke tal på, hvor mange aftener jeg har brugt i selskab med dem og altid er gået derfra med ømme mavemuskler af grineanfald. De har nu fået deres eget program på DR2! Hvis I ikke kender konceptet “improteater eller improcomedy”, så går det kort fortalt ud på, at rammerne hver gang er faste (samme karaktere, samme sted – her er det så hotellet “Zimmefrei”), men alt andet er improvision. Puplikum er blandt en stor del af det og får lov til at have medbestemmelse på ting der skal ske undervejs. De drenge her er så pisse dygtige og sjove! Men glemmer nogle gange at det er impro, fordi de er så gode til at finde på ting løbende. Og så er det lidt sjovt, at jeg faktisk gik i klasse med Rasmus (ham den skaldede) på uni, da jeg læste religion. Lidt sjovt nu at se ham på TV! Som en extra bonus har de hver uge en ny kendt skuespiller med på holdet. I sidste uge var det Peter Gantzler og i aften er det Lærke Winther. Hvis I missede første program, så kan det ses HER. Og så kommer afsnit 2 i aften!
Programmet sendes hver onsdag på DR2 kl. 21.30.

Og som en lille extra bonus kan jeg fortælle, at Specialklassen optræder live i København d. 29. september (på Teater Play), Odense d. 3. oktober (på Café Kræz) og i Holbæk d. 26. oktober (Holbæk Teater).

Har I set nogle af disse programmer? Og hvad glæder I jer til at nye serier dette efterår?

bloglovin

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Downtown tilbud: Thai take-away!