Ciaté: Glametal

Outfit of the day #210

Outfit of the day #210Outfit of the day #210Outfit of the day #210Outfit of the day #210
River Island dressASOS jacket – H&M necklace – Dune boots

I dag er jeg præcis 20+0, dvs. at nu er jeg halvvejs i badeboldseventyret. Syret! Grundet alle mine mange gener i starten, så har det været småt med outfits herinde. Samtidigt har jeg også skulle vænne mig til at min krop forandrer sig – meget! Maven er helt vildt hyggelig nu, men er sgu ikke vild med de 5 kg som jeg føler har sat sig alene i fjæset og på mine arme. Min plan er også at komme i gang med træning igen, så snart den her eksamensperiode er ovre. Det er også sundt for både baby og mig at holde mig fysisk i gang, og jeg glæder mig faktisk til en tur på step-maskinen. Og det her må vist være det første “mavebillede” på bloggen… er spændt på hvad I siger til den 😉

Kjolen er forresten splinter ny. Jeg så den i London, da vi shoppede i River Island til Hr. Kæreste, men gad ikke at prøve den der. Den har så spøgt lidt siden og da den forleden dukkede op på ASOS, så var jeg ikke mange sekunder om at bestille den hjem. Jeg har faktisk bare taget den i min helt normale størrelse, så jeg kan bruge den efter-baby. Og den sidder perfekt! Godt nok kan jeg så måske kun bruge den en månedstid mere endnu, men vil hellere ha’ den til bagefter. Printet er så pænt!
Den koster £22 og kan fås lige HER.

(Dette indlæg indeholder affiliatelinks)

bloglovin

70 kommentarer

 • Hvor ser du bare godt ud! 🙂 Kjolen er mega pæn, og klæder dig (og badebold 😉 ) rigtig godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så smuk kjole!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • River Island er sådan et rart mærke. Helt klart én af de butikker jeg savner mest fra da jeg boede i London. 🙂

  Kjolen er forresten rigtig flot, og babymavsen er sød. Det er så spændende det hele for dig, så glæder mig til at følge med i de næste par måneder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ihh tak Debbie! Ja, jeg er virkelig også fan af River Island! Godt at de både har det på ASOS og at deres egen webshop sender til DK 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihhh, sikke en fin mave! Min har ca. samme størrelse, men det er pga chokolade, ikke baby. Ahem. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak Miriam…. haha, tror dog ikke din bevæger sig, når du går i seng? hehe

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benedikte

  Den kjole er virkelig pæn! Nu bliver jeg jo nødt til at købe den!
  Synes, du er en rigtig smuk gravid (kan faktisk ikke rigtig se det på billedet).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Kan du ikke se det på det billede hvor jeg står med siden til?! Okay, jeg kan godt afsløre at min mave er 14 gange så stor som den normalt er 😉 Regner normalt ikke rundt med sådan en mave 😉 Men på dem forfra der nej, der kan man ikke nødvendigvis så godt se det.

   Og ja, skynd dig at nap kjolen – den har allerede været udsolgt en gang på ASOS, men er netop lige blevet fyldt op igen! Så det går hurtigt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura G.

  Hvor er du fin! Og sikke en flot kjole! Det er sjovt, for når du står med fronten mod kameraet, er det svært at se “badebolden” 😉 Ved ikke om det er kjolens print, men flot er du i hvert fald 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej, det er helt rigtigt – forfra på billeder kan det ikke ses rigtigt endnu… det kræver at jeg står med siden til før det “afsløres” 😉
   Og tak Laura <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hold nu op, hvor ser du godt ud! Og hvor er du bare slank!! Forfra kan man jo slet ikke se, at det skulle bule nogen steder (heller ikke på arme eller ansigt – det må være hormon-indbildning, din lækre snack! :)), og du har stadig en flot talje! Så vender du siden til og har den fineste lille bule. Shiiit, jeg vil være gravid på din måde!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nejnejnej hvor er du sød! Du har lige gjort alle gravid-hormonerne i min krop meget glad 😉 Åhh tak!! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemette

  Du ser rigtig godt ud. Jeg elsker den kjole 🙂
  Jeg er ikke så god til engelske størrelser, men vi er vidst omtrent samme – må man spørge hvilken str. du har?
  Hvor lang leveringstid plejer der at være fra asos??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ihh tak Annemette! Jeg har taget den i en UK12 – det svarer ca. til en dansk 38/40. Og leveringstid er ca. en uges tid. Mener faktisk de giver dig en dato, når du når helt til betaling hvor der står “Deliver before xx/xx” 🙂 Og hvis det evt ikke er hurtigt nok, så kan du vist betale 3-4 pund og få den leveret hurtigere 🙂 Men ved den gratis fragt er der ca. en uge til halvandens leveringstid.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser så smuk ud! Kjolen er superflot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det en sød lille mave – bliver jo helt skruk. Hehe. Og jeg må sige, at det er meget dejligt at se outfitbilleder af dig igen 😉
  Kjolen er virkelig flot – jeg er vild med printet.

  /Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ihhh tak Stine, det føles også godt at være “tilbage” 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasha

  Fin kjole og fin badebold! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du smuk Jeanett! Fantastisk flot kjole, og fin fin badebold 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Woooow! Du er nok den smukkeste gravide person jeg endnu har set!
  Du gør det virkelig godt Jeanett! 😀

  //Marie – http://www.mariemacaron.blogspot.dk (Blog om mit liv, træning og løb)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Pæn, pæn, pæn, pææææn mave (& kjole, nuvel – men maven er alligevel mere spændende i min optik) 😉 Glæder mig til at følge din graviditet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow Jeanett, hvor er du bare lækker!! Du er altså virkelig en af de få heldige som er pæn gravid 🙂
  Hotte!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej du er fint gravid:) din mave vokser på den måde jeg tror de fleste ønsker sig (jeg gør hvertfald), fremad og ikke til siden.. Man kan sikkert heller ikk særlig godt se det bagfra kunne jeg forestille mig?

  Bliver helt skruk.. Håber ikk det smitter alt for meget, syntes jeg ser gravide over det hele for tiden.. Det går nok heller ikk mere end et års tid før projekt badebold bliver skudt afsted herhjemme – når vi er blevet gift i septemer tror jeg ikk jeg kan vente mere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej, bagfra afslører det heller ikke meget endnu! Det er meget rart at have lidt talje endnu… så længe det varer! 😉
   Åhhh hvor fint at I også planlægger den slags eventyr snart. Verden kan sagtens bruge flere lækre blogger-unger 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ijh hvor er du fin! og den kjole er to die for! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I don’t like the dress, but you look so so so beautiful ♥
  http://victoriapeace.blogspot.com.es/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Aww thank you Victoria! And That’s okay with the dress 

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er så vild med den kjole, jeg har kigget på den i en måned snart! Håber den stadig er til at få fat på til d. 1. ! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra Danielsen

  Lækkert outfit, og fin lille bule:), jeg synes nu knap nok man kan se du er gravid endnu, sådan som du ser ud fra siden, det er sådan jeg ser ud mange dage, dersværre, og jeg er ikke gravid, hehe;), troede bulen ville ha’ været noget større nu, men det kommer jo selvfølgelig.

  Kjolen MÅ jeg ha’!!, virkelig flot print, og så er jeg vild med at den ikke er ultra kort, hordan er den i str, og er der stræk i?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe ja, maven er heller ikke kæmpe endnu – dog er den en del større end min mave normalt plejer at være! Men den skal sikkert nok blive endnu større 😉

   Yes, der er masser af stræk i den og størrelse er ret typisk UK størrelser. Dvs en UK10 er 36/38, UK12 38/40, UK14 40/42 osv 🙂
   Og ja det er virkelig en god længde! Og den er super behagelig at ha’ på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandra Danielsen

   Ja, du kan nok bedre selv se hvor meget maven er vokset, men jeg ville ikke tro du var gravid, hvis jeg ikke vidste det:)……

   Det lyder godt, så bliver den vist nok nødt til at flytte ind i min garderobe, den er da SÅ lækker;)…..og den klær dig virkelig!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Argh, min mave er nu en del større 😉
   Og mange tak, tror også den bliver brugt flittigt her imens maven stadig kan være i den 😉 (og bagefter baby!)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er du bare ved at have en fin mave 🙂 og kjolen er gemt under favoritter – hvor er den fed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Ih hvor er den bare fin, din mave. Du ser rigtig dejlig ud som du plejer og hvor er det bare vildt at du er halvvejs, det ligner det slet ikke. Eller det ved jeg ikke for så mange gravide har jeg faktisk ikke kendt. Du bærer det så fint.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Taaak Lika! Nej maven har også først rigtig sat i gang med vokseværket indenfor de sidste 2-3 uger. Og så vokser førstegangsfødendes maver vist også langsommere end dem der har født før 🙂 Jeg har faktisk fået at vide flere steder at jeg skal være glad for at det går langsomt, fordi det betyder at jeg har stærke mavemuskler – og det kan komme mig tilgode både under og efter fødsel 😉 Men jeg har nu også glædet mig til at der kom en rigtig bule 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hold nu op – hvor er du smuk!

  Det er så godt at du er tilbage med outfitbilleder – jeg bliver nok ikke selv gravid lige foreløbigt, men jeg er helt vild med din stil (der minder meget om min egen) og det er dejligt at se hvordan man kan klæde sig når man er gravid 🙂

  Kommenterer ikke så tit, men har fulgt din blog i mange år og er stor, stor fan, du gør det sgu godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • badebolden er meget charmerende på dig, bliver helt skruk af at følge dig,
  måske der skulle planlægges en lille en her hjemme 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak Simone! Og det lyder da som en god plan 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne V

  Du er rigtig rigtig flot gravid, sikke en talje du stadig har. Så ville jeg også blære mig i stramme kjoler:-) Jeg er 22+3 og min mave voksede faktisk ret langsomt, blev helt ked af folks kommentarer om, at det da ikke var meget mave jeg havde. Men så skete der noget da jeg passerede uge 20, nu går det dælme stærkt. Men så vidt jeg ved er de vigtigste organer også dannet nu og nu skal hun vist bare fedes op:-) Men flot det er du altså i det outfit og det er så skønt at se, at man ikke behøver gemme sig væk i et telt bare fordi man er gravid!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak Anne! Ja, jeg synes også pludselig det går stærkt nu! Maven vokser nærmest hver dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • trusse

  Tillykke med graviditeten, glæder mig til forhåbentlig også at følge bebs når du når så langt.

  Du ser godt ud og kjolen er læks DOG må jeg lige kommentere, at det altså er langt fra flertallet der ser andet end lidt chuppy ud indtil uge 20-26 (ikke at du gør det). Men at der er så mange der kommenterer at du er den smukkeste gravide og bærer det usandsynligt flot, er lidt sjovt, for tror egentlig de fleste 1. gangs gravide ser nogenlunde sådan ud.

  Håber ikke du tager det ilde op, kunne bare ikke lade være med at smile lidt ad det. Men godt ser du ud! Du glæder dig sikkert også til der kommer en rigtig badebold, ikke? Det er så hyggeligt, og noget af det jeg glæder mig til ved næste graviditet.

  God vind med det hele glæder mig til fortsat at følge din blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe tak, men synes nu det er sjovt at du synes det er underligt at folk komplimenterer mig 😉 Jeg har nu haft mange gravide veninder og der var fx mange af dem der helt havde mistet deres talje der hvor jeg er nu. Og så gør det vel ikke noget at folk komplimenterer mig ligegyldigt og mange andre ser lige sådan ud? Komplimenter har aldrig skadet nogen – hverken at give eller få 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • trusse

   Enig, giver da også gerne komplimenter, gav jeg også dig. Du behøver ikke tage det personligt, da det egentlig blot var en undren. Men okay, jeg har så bare haft smukke gravide i min omgangskreds i forhold til din oplevelse med at mange har mistet talje i midt-graviditeten (og er alle gravide ikke det?).

   Synes bare det er lidt sjovt at se på div. blogs hvor der også er baby/børn (som jeg elsker at følge) – så lyder komplimenterne på at bloggeren er den smukkeste gravide i hele verden og babyerne er de smukkeste babyer i hele blogland :o)

   Blot en undren og et tilykke, det var ikke meningen du behøvede forsvare dig selv.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej, jeg gen-undrede mig bare også over at man kunne undre sig over komplimenter folk får 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • trusse

   Og det er så også bare iorden. Man var vel heller ikke blogger særlig længe her i cyberspace hvis man ingen fik.

   Hav en god dag

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh det tror jeg nu kommer an på personen. Jeg blogger ikke for komplimenters skyld 😉 Bloggede de første 6 mdr uden at modtage en eneste kommentar, så hvis det havde været min motivation, så var jeg vist stoppet i løbet af det halve år 😉

   Og lige over 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Wow, hvor ser du godt ud og det klæder dig at være gravid 🙂 Det er dejligt endelig at se et outfit billede igen:!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du virkelig fin med badebold. Men hvor er det utroligt, at man næsten ikke kan se noget forfra – maven sidder jo virkelig flot. Desuden kan jeg altså ikke se, at du skulle have taget noget på, på hverken dine arme eller i dit ansigt 🙂
  Forresten er kjolen virkelig smuk, og viser badebolden frem på smukkeste vis 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Åh Jeanett <3 Hvor er du smuk! Og det er kjolen skam også 😉
  Sikke en fin lille bule du har nu, jeg husker da jeg var ca. 20 uger henne, så synes jeg min mave var blevet mega stor, men hold da op hvor jeg griner af mig selv nu hvor jeg er i uge 31 – for nu ER den stor, og det går bare stærkt!

  Du bliver en ualmindelig smuk gravid – og jeg er jo ikke spor misundelig 😉 eller noget… 😀

  – Maj 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Bare lige en lille heads up med hensyn til træningen. Du skal passe på med at tage for hårdt fat, hvis du ikke har trænet meget før du blev gravid og indtil nu. Fx må man ikke pludselig begynde at løbe, hvis man ikke har gjort det før, men er man vant til et hardcore fitness-program, kan man godt fortsætte som før. Nu ved jeg ikke om det er tilfældet, men nu ved du det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   I know, men tak for heads up. Jeg har også før skrevet en del om min træning her på bloggen, men det kan være du er ny læser? 🙂 Jeg er ikke vant til hardcore fitness, men havde bare tænkt mig at gøre som jeg plejer. Jeg har også snakket med min læge om det 🙂

   Men du har helt ret i at hvis man ikke har været vant til det før, så skal man ikke lige pludselig begynde voldsomt. Dog anbefaler de at gravide rører sig lige meget hvad 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Jeg syntes godt nok at det er mærkeligt, at INGEN af mine kommentarer på noget tidspunkt bliver vist?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Øhh? Du ved godt at jeg har moderator på, ikke? Dvs dine kommentarer bliver først vist når jeg har godkendt. Pt. kan jeg da både se flere godkendte kommentar fra dig på dette indlæg, på indlægget “Min lille hemmelighed” og et outfit #196? Så tror du ikke bare det er fordi du troede de ville komme op med det samme? Og det gør de altså ikke for at jeg (og I) slipper for spam osv.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Hvor er du fin! Du er da så flot gravid 🙂

  Dejligt at se det fine billede. Tak for “kigget” 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihhh… Hvor er du fin. Husker min mave som meget større… Heldige dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe mon ikke min kommer efter det på et tidspunkt? 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er det den store mave, du snakker om ovre hos Fie? 🙂 Den er fin… Kan nogle gange også godt savne min gravide mave. Og så skal du for øvrigt være glad for, at du ikke kommer til at være højgravid til eksamen, var til min sidste eksamen fire dage før min termin.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ciaté: Glametal