Tilbage til Brobygård

Juleferie!!

Juleferie!!Juleferie!!

Åhhh så har jeg endelig juleferie… det har jeg faktisk haft siden igår morges og det føles SKØNT. Jeg troede slet ikke at graviditet ville gøre nogen forskel i form af studie, men jeg synes virkelig den sidste måned har været hård. Jeg kan på ingen måder sidde oppe hele natten og skrive på opgave som jeg ellers normalt gør (jeg arbejder typisk bedst om aftenen og lidt ud på natten med den slags opgaver). Men har jeg heldigvis juleferie og skal først til eksamen d. 8. januar og derefter så går jeg sgu på barsel. Det bliver skønt lige at få 3 mdr inden hende bøllen kommer – både til mig selv, men også til at få de sidste ting på plads til hende.

Nu står de næste par dage på at få købt julegaver (har kun fået styr på en enkelt indtil videre). Og så har jeg lige modtaget disse seje støvler fra Nelly.com! De passer perfekt og jeg glæder mig til at komme i dem! I kan finde dem lige HER.

Forresten så mangler jeg stadig at høre fra vinderen Charlotte af Hall Designs øreringene. Jeg har sendt dig 2 mails Charlotte og hvis jeg ikke hører noget inden i aften kl. 21, så trækker jeg en ny vinder, da jeg skal give navn og adresse på vinderen videre inden folk går på juleferie.
Og I andre kan stadig nå at deltage i konkurrencen om de fede sko fra ECCO lige HER. Konkurrencen der slutter også i aften 🙂

bloglovin

10 kommentarer

  • Super fede sko!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Har du egentligt svaret på spørgerunden omkring baby og det hele? Er bare nysgerrig om, at høre hvad i gør med dig og studie osv 🙂 God jul.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Ja det tror jeg. Jeg går på barsel et år på SU (man får 12 klip extra når man laver en baby). Og så kommer jeg tilbage til studiet februar 2014, hvor jeg så kun mangler et semester og så er jeg helt færdig juni 2014 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det bliver skønt med barsel! Nyd freden inden babyen kommer. Sov alt det du kan 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Hehe trust me, jeg har tænkt mig at sove længe HVER dag og nyde det så meget som jeg kan!! 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wauw nogle seje sko:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er de bare lækre de støvler!!
    Dem ville jeg gerne varme mine fødder i denne vinter 😉

    Det lyder som om det er tiltrængt med barsel! Min studie veninde er sat til midt januar, og hun synes virkelig også det er hårdt at studere nu – Og hun planlægger tilmed at tage en eksamen tre dage efter hun er sat til at skulle føde, puha!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Puha det havde jeg ikke gjort! Havde en gang en klassekammerat der gjorde det samme og hun endte med at gå i fødsel 3 uger før tid, fordi stressen med eksamen ikke arbejdede så godt sammen med graviditet 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvad nummer er det. ?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbage til Brobygård