Bedste burger i Odense

Vidunderlivet: Tak for en god kampagne og et tip til udvekslingsstuderende!

Vidunderlivet: Tak for en god kampagne og et tip til udvekslingsstuderende!

Så er vi nået til det sidste indlæg for min tid som ambassadør for Vidunderlivets kampagne for at få så mange unge kvinder afsted til deres læge og få de 3 stik. Jeg kan høre og håber at en masse af jer er kommet i gang med de 3 stik og det gør mig glad! Selvom kampagnen er slut for mig vedkommende, så er selve tilbuddet hvor alle jer der er født i mellem 1985-1992 ikke slut endnu… det tilbud gælder til og med hele 2013 også! Og husk I skal SENEST i gang et halvt år før tilbuddet stopper, da det tager 6 mdr at få alle 3 stik (der skal gå x-antal måneder imellem hvert stik). Og hvem vil ikke gerne vaccineres imod kræft? Og hvis I kunne fjerne jeres risiko med over 70% for at få livmoderhalskræft, ville I så ikke gøre det?

Jeg vil gerne sige tak til jer alle sammen for jeres deltagelse i kampagnen, tak til jer der har bidraget med historier (synes især den om at et ung medicinstuderende der havde stillet sig op og hjulpet en masse piger ved at give dem stikket og den hvor I var en masse tøser fra en højskole der alle havde taget til lægen sammen og havde fået første stik var SÅ fede at høre… mange tak!). I er alle sammen helt sikkert veninder af Vidunderlivet <3

Mit aller sidste tip i forbindelse med denne kampagne er, at ude på mit studie er der mange udlandske studerende. RIGTIG mange! (tror faktisk det er 50/50). Og jeg har netop fundet ud af at selvom man ikke er dansk statsborger, så kan man godt få vaccinen gratis, hvis bare man har et gult sygesikringsbevis (det har man hvis man har boet i DK i min. 6 mdr) og at man selvfølgelig er født indenfor samme årgang 1985-1992. Så har du en rigtig god veninde som har boet her i 6 mdr, så fortæl hende om dette og få hende sendt afsted! Jeg har allerede fortalt det til flere på studiet og når dette indlæg er skrevet færdigt, så vil jeg skynde mig at dele det i vores online netværk.

Det er december – hjerternes fest, der hvor man gør lidt extra for hinanden og for sig selv… så giv jer selv den kæmpe gave at komme afsted! Og hiv veninden med… og også hende der er udveklingsstuderende 😉
I kan altid finde info og stille spørgsmål inde på kampagnens facebookside HER.

I found out that you can get the vaccine for cervix cancer even though you’re not a Danish citizen. You just have to have lived in Denmark for 6 months and have the yellow social security card (sygesikringsbevis). And then you have to be born between 1985-1992. The vaccine is free until the end of 2013, but it takes 6 months to get the whole vaccine (you have to get 3 shots), so get started as soon as possible! Just contact your Danish doctor 🙂 You can also like the campaigns facebooksite HERE.

Sponsoreret indlæg

Vidunderlivet: Tak for en god kampagne og et tip til udvekslingsstuderende!

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bedste burger i Odense