Vinderen af LOVE kjole er...

Vinderne af Modeblogrevolutionen

Vinderne af Modeblogrevolutionen

De fleste af jer har måske allerede set det over hos Kia, men jeg ville også lige gøre opmærksom på at vinderne af Modeblogrevolutionens afstemning er fundet! Nr. 1 blev Vilde Kaniner, nr. 2 blev Isabella Thordsen og nr. 3 blev Passions for Fashion. Stort tillykke til alle pigerne! Og tusind tak til alle jer der har stemt… det var et overvældende antal stemmer det samlet set nåede at komme ind. Det har været rigtig spændende at følge afstemningen som den skred frem.

Kia har i øvrigt skrevet en masse klogt i hendes indlæg HER og jeg er meget enig. Ville egentlig selv også ha’ smidt et par tanker eller to, men grundet eksamen (nej, hvor jeg glæder mig til om en uge!) og fordi jeg allerede synes hun har fået sagt det meste, så synes jeg I i stedet bare skal læse hendes indlæg.

Hvad siger I til vinderne? Er I overrasket? Jeg synes selv bare det er helt fantastisk at det er JER der har bestemt hvem I syntes fortjente det!

bloglovin

2 kommentarer

  • Jeg er ikke overrasket over, at Marie vandt. Hun er bragende dygtig og pisseoriginal.

    Jeg har til gengæld ret meget griner på over, at mange af de blogs, der vandt en “rigtig” modeblogpris har fået så få stemmer. Hvad var det lige præcis den der jury var ekspert i?? 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Ja, det er hun helt bestemt!

      Mht stemmefordelingen så spiller det selvfølgelig også ind, at nogle blogs har valgt at fortælle om denne pris og bede deres læsere om at stemme, hvor andre ikke har. Men ja, det er lidt sjovt at sammenligne med!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af LOVE kjole er...