Serie-anbefalinger: Homeland og Breaking Bad

Bolsje-crush

Bolsje-crush

Jeg glæder mig ufatteligt meget til at jeg skal i “mit eget” tøj igen. Og det er jo ingen hemmelighed at jeg er en rendyrket kjolepige. Men da jeg stod og kiggede på mine kjoler i mit walk-in igår (stod og nussede dem og forestillede mig at kunne være i dem igen!), så kunne jeg godt se, at en del af mine kjoler desværre ikke er særlig amme-venlige. De er simpelthen for lukkede og det ville faktisk kræve at jeg tog flere af dem halvt af før amning ville kunne lade sig gøre. Derfor må jeg til den kommende sæson tænke lidt i alternativer… MEN også være true til min stil og samtidigt købe noget jeg også gider at bruge til næste sommer, hvor amning heldigvis er slut.

Jeg er nu faldet for den her nederdel fra French Connection. Elsker de orange-røde bolsje-striber og de fine plisseringer. Og det smarte ved en nederdel er jo at den giver en kjole-feeling, men samtidigt kan tilsætte en lidt mere amme-venlig top/skjorte (og man kan evt også hive op i sin bluse, da man jo er “delt” på midten). Derfor tror jeg at den her nederdel bliver en af mine første køb når jeg har født!

I kan finde den lige HER

 

Indeholder affiliatelinks

bloglovin

6 kommentarer

 • Amalie

  Wauw, hvor er den fin! Er sikker på, at den bliver et hit til dig, smukke 🙂 Forresten.. Med fare for at virke alt for krævende; har du dit “worst-dressed”-Oscar indlæg undervejs, eller har du helt droppet ideén? Jeg har ventet spændt siden du udgav dit “best-dressed” indlæg! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Guuuud det har jeg fuldstændig glemt alt om!! Jeg har vist begyndende ammehjerne 😉 Jeg får lige fixet det i løbet af den kommende weekende!

   Og tak, tror også den nederdel kunne blive et hit! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah M.

  Rigtig fin nederdel!

  Jeg ammer selv nu, så jeg kender alt til det med at skulle droppe fine kjoler, fordi de ikke var ammevenlige. Jeg kan i høj grad anbefale to-delte sæt, som du selv snakker om! Jeg synes faktisk, det er rarere at hive op i en trøje, end at hive en trøje/skjorte til side og dermed blotte hele brystet, når man ammer.

  Derudover et kort lille ekstra tip: denne bøjleløse amme-bh fra Carriwell er noget af det mest behagelige nogensinde: http://babyshower.dk/product.asp?product=2382

  Perfekt til at sove i!

  Ha’ en god dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak for tippet!! Hvordan er de i størrelsen? Pt er jeg nu en stor E-skål og de vokser jo nok lidt yderligere, når mælken løber til.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Ej, den er virkelig, virkelig fin! Er helt vild med farven. Tror den bliver rigtig god til sommer, bare ben og en lys t-shirt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det er også sådan en styling jeg tænker! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Serie-anbefalinger: Homeland og Breaking Bad