Mit babyshower

Godt hotel i London: Dolphin House

Hotel: Dolphin HouseHotel: Dolphin HouseHotel: Dolphin HouseHotel: Dolphin House

Vi boede på et godt hotel i London. Det var 4-stjernet og hedder Hotel Dolphin House, som egentlig er en samling lejligheder som man lejer på samme måde som et hotelværelse. Lejlighederne er kæmpe; man har soveværelse med skrivebord og TV, en stor gang, masser af skabsplads i flere af rummene,  lyst badeværelse med badekar/bruser og et rum stue kombineret med et køkken der havde stort set alt. Generelt er alt ret nyt og i lækker kvalitet! Der blev gjort rent hver dag, hvor man også fik nye håndklæder.

Når man bor der som gæst, så har man også gratis adgang til deres spaområde med stor indendørs pool og fitnesslokaler. Der er også en rigtig god restaurant tilknyttet til stedet (hvor man sidder og ser udover rummet med den store pool), hvor vi fik ganske udemærket mad (Hr. Kæreste fik en rigtig god fish n’ chips).
Nærmest metrostop/underground er Pimlico.

+ Plusser: Man har sin egen lejlighed med eget køkken og meget plads! Beliggenheden er god og ikke langt derfra er der en gade med masser af restauranter og cafeer. Adgang til indendørs pool og fitness! Internet på værelserne mod betaling og ellers er der gratis internet i lobbyen. Godt hotel i London!
– Minusser: Man kan først tjekke ind efter kl. 15, hvilket passede vildt dårligt med vores fly.

Pris: Vi gav 4504 kr for 3 nætter. Vi fik en god pris, fordi vi havde is i maven og først bookede halvanden uge før vi skulle afsted.

Hotellet kan bookes HER

Indeholder affiliatelinks

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit babyshower