Hoteller i Paris, New York, Lissabon, London, Barcelona, Amsterdam og mange flere!

Babyfusser

Babyfusser

Nogen har arvet sin mors lange og slanke fødder 😉 Hr. Kæreste er sådan en laber fyr, men det eneste jeg hele tiden har sagt at jeg ikke ville ha’ hun arvede var hans fødder (de er knapt så pæne 😉 ). Og det ligner meget at jeg fik mit ønske.

Til gengæld har hun sin daddys næse og den er mægtig pæn <3

Jeg synes ellers det er svært at se præcis hvad hvor kommer fra. Det er ihvertfald svært at se sine egne træk i hende, synes jeg. Men andre siger at hun generelt ligner Hr. Kæreste meget. Dog er munden min – og hænder + ben/fødder er også tro kopi af mine. Har jer der har fået børn også haft svært ved at se jeres egne træk i ungerne i starten?

bloglovin

34 kommentarer

 • Christina

  Jeg har ikke selv børn endnu (Men er i lykkelige omstændigheder :)), men jeg mener at have læst et sted, at det nyfødte barn i starten ligner mest faderen til barnet og at det skyldes en biologisk årsag – således at faderen til barnet kan fysisk se, at det er ‘hans’. Et levn fra fortiden måske, da der ikke fandtes faderskabstester mv. 🙂 Fandt lidt om det her også: http://go.tv2.dk/articlekrop/id-66180421:eksperter-nyf%C3%B8dte-babyer-ligner-far.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Yes, det har jeg også læst flere steder og hvis jeg kigger på vores venners førstefødte så er der bestemt noget om det! 🙂

   Og tillykke 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg syntes det er vildt svært at se både egne og kærestens træk hos vores unger. Tror nr. 1 var omkring et år før jeg sammenlignede hende med et billede af mig og tænkte wtf…. Nr. 2 syntes jeg bare ligner sin søster helt vildt! Men alle siger at de ligner deres far. Det kan jeg heller ikke se. Men en ting er sikkert min datter har min stædighed og det kunne jeg godt have været foruden 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja jeg synes også det er svært! Og Hr. Kæreste kan heller ikke se sine træk på trods af at alle synes hun ligner ham mest.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg brugte rigtig lang tid på at finde mig i min søn, tilgengæld synes jeg fra starten at han lignede sin morfar utroligt meget. I dag, 11 år senere, kan jeg godt finde dele af min i wonderbarn, men han ligner stadig sin morfar mest af alt udenpå, indeni, der er der tilgengæld ingen tvivl overhovedet, der er han lavet af mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hvor sjovt! Vi har faktisk også snakket om at vi et par gange har syntes at hun lignede min lillesøster lidt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg kan kun give Christina ret. Min datter (som fylder 2 år imorgen) var som snydt ud af næsen på sin far da hun blev født. Med tiden ligner hun dog mig mere om mere. Om det er fordi hun er en pige ved jeg ikke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej, det bliver spændende at se hvordan hende Bølle B udvikler sig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt i starten syntes jeg også, det var svært. Men når jeg ser på billeder af mig selv som lille, kan jeg sagtens se, at lille C ligner mig (umiddelbart mere, end hun ligner sin far, selv om hun også har visse af hans træk – og ikke mindst hår- og øjenfarve).
  Til gengæld får jeg tit kommentarer på bloggen om, at hun ligner mig, og det bliver jeg altid glad over, for jeg kan slet ikke se, at hun ligner mig, som jeg ser ud nu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg synes også at lille C lignede sin far mest i starten, men for hver gang jeg ser billeder af hende nu synes jeg at jeg kan se dig mere og mere. Især hende mimik er rigtig meget dig efterhånden! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Lækkert billede! Det er slet ikke til at stå for små babyhænder og babyfusser 🙂

  Jeg har også haft meget svært ved at se det med begge mine børn.
  Der er ingen tvivl om, at vores ældste ligner sin far, og har gjort helt fra fødslen. Vi er nogle veninder, der har en teori om at den førstefødte altid ligner manden – så er de sikre på det er deres… 😉
  Til gengæld er der mange der siger vores yngste ligner mig, så næste skud på stammen er måske en kopi af dig Jeanett 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Den teori har jeg også hørt mange gange, så jeg tror bestemt der er noget om det 🙂

   Hehe nu må vi lige se om jeg overhovedet skal ha’ flere 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Tja… Det kommer nok ikke som nogen overraskelse for dig, at alle synes T ligner mig 😉 men hvis vi ser bort fra de åbenlyse asiatiske træk, så har han i den grad arvet min næse, kinder og øjne. Dog er hans mere åbne end mine… Jeg er dog spændt på om det asiatiske bliver mere eller mindre dominerende som tiden går…

  – Maj 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe ja ham kan du nok ikke løbe fra er din 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • sophie

  Nu har jeg små søskende, de er tvillinger og begge piger (og tveæggede). Og her er det jo lidt nemmere at sammenligne, da der er to, så det er så tydeligt at den ene ligner min mor helt vildt meget og den anden ligner min far helt vildt meget!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, for søren, det er svært. Og så ændrer det sig med alderen. I nogle perioder ligner de en selv, i andre ens partner. Vores unger var som snydt ud af næsen på mig i begyndelsen, synes jeg (det kan jeg ihvertfald se nu, når jeg sammenligner babybilleder, jeg har nok ikke så skarp på det, da de var bebser), men fra 5 mrd. og frem lignede de min mand. Nu (9 og 12 år gamle) er de blevet en god blanding af os begge. Det bliver spændende at se, hvordan de ender med at se ud, når de er voksne 🙂

  Tillykke med jeres lille bøllespire med de dejlige fusser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak! Er spændt på hvem hun ender med at ligne mest 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra D.

  Awww, nogle små søde fusser:)
  på det billede du postede af hende og hr. kæreste, der syntes jeg også hun lignede sin far en del (altså udover at hun tydeligvis havde arvet sin fars sovestil, he he)
  Håber at du vil poste endnu et billede af hende snart, er små skruk og når jeg nu ikke kan få en selv lige nu, så må jeg jo svælge i andres babyer;P

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha ja der er ingen tvivl om at han er hendes far 😉
   Og mon ikke hun dukker op på bloggen igen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nille

  Sådan nogle baby-fødder er altså noget af det dejligste! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kimmie

  Her er bebs en tro kopi af mig, til stor irritation for min kæreste. (haha!) Og sammenligner man ham med mine babybilleder, så ligner vi hinanden på en prik 😉

  Det eneste vi på nuværende tidpunkt kan se af træk fra min kæreste, er hans mund.

  ps. Jeg kan rigtig godt lide disse små “hyggelige” indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak, det er jeg glad for at du synes 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Min dejlige dreng på 4 ligner mest mig (og af en eller andet uforklarlig grund gør det mig glad og stolt.. Skal lige nævnes at hans far skam er en drønflot fyr;))
  Vi har præcis samme øjenfarve, samme smil/mund, samme ansigtsform osv. Dog kan hans far bryste sig af at vores smukke søn har arvet hans næse, så lidt har han dog bidraget med;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne V

  Synes også det er lidt svært når de er helt nye og små. (Min er fra 18 marts). Så der er blevet gravet diverse familiealbums frem for at finde babybilleder af både mig og min kæreste. Klart min kærestes næse, mund og TYKKE kinder og mine øjne, som de så ud da jeg var baby og hænder og fødder vil jeg også gerne tage æren for. Men overall er det nok mest far der træder igennem. Nu er hun også en værre skalle pande, så håber hun ligner mig lidt mere, når hun får hår:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Har du set at vi er kommet i mødregruppe sammen?? Det er da for sjovt! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne V

   Gud det er vi da også! At læse post har ikke lige været på dagsordenen de sidste par dage, da vores dejlige pige har udviklet eftermiddags-aften-nattekolik….. Gaaaab zzzzz. Men det skal nok blive hyggeligt, så kan jeg få din fine pige at se:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh nej dog! Håber at det bare er en fase! Jeg har til gengæld brystbetændelse for 3. gang nu samtidig med at jeg har ondt i halsen og hoster – og Bølle B er sat til i snot. Så vi er heller ikke på toppen herhjemme pt 😉

   Men jeg glæder mig også! Smider nok lige en mail til jer her i løbet af weekenden, da jeg lige vil høre om vi kan rykke det 30 min. Vi har nemlig besøg af sundhedsplejersken LIGE inden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne V

   Brystbetændelse… AV AV AV! Det må bare gøre så ondt:-( jeg er i hvert fald helt klar på at mødes senere. Tidspres og lille baby er ikke nogen god cocktail:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Vores datter lignede meget sin far i starten, faktisk var noget af det første jeg sagde: “Hun ligner din far!!” Min mand ligner meget efter sin far 🙂 Nu er hun 3 måneder og ligner mig rigtig meget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hvor sjovt! Så kan det være hun kommer til at ligne mig mere senere 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min dreng ligner sin far, helt ekstremt meget. Både ‘i virkeligheden’ og når man sammenligner babybilleder. Han ligner tilgengæld slet ikke mig, andet end måske hans øjne – men de kan nu ligeså godt være faderens. Faktisk ligner han mere min lillesøster end hand ligner mig…. lidt snyd, faktisk.

  Nøøøj… jeg savner de der bittesmå babyfusser 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hoteller i Paris, New York, Lissabon, London, Barcelona, Amsterdam og mange flere!