TILBAGEBLIK: Maj 2012

New in: Svaneprint skjorte

New in: Svaneprint skjorte

Jeg blev simpelthen svært fristet af den 20% rabatkode til ASOS.com der er i omløb for tiden. Udover min buksedragt i sort (HER) og en t-shirt fra VILA (HER), så røg denne skjorte fra Oasis også i min kurv. Jeg er helt vild med printet og synes det er noget så fint. Tænker den skal styles med jeans eller min en nederdel, og så guld smykker (ligesom på modellen).

Rabatkoden hedder ASOSCOSTUME og gælder til og med i morgen (16/5). Den giver 20% rabat, hvis man køber for min. 400 kr, men den gælder kun en gang pr. konto, så sørg for at få det hele samlet i en ordre. Shop på ASOS HER.

Skjorten koster £38 og kan købes HER.

Affiliatelinks

bloglovin

17 kommentarer

 • Natasha

  Efter jeg begyndte at læse din blog (et par år siden efterhånden) er jeg blev en kæmpe ASOS fan 😀 Har nærmest ugentlig leverance derfra, bruger stort set alle rabatkoder og tilbud derfra, og mit dankort bløøøøder. Kun pga. af ASOS. Shame on you 😉 du har givet mig en afhængighed, der ikke vil stoppe. Fx kan jeg nu ikke holde fingrene fra den der skjorte!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe hvis det er til nogen trøst, så har jeg et mindst lige så slemt afhængighedsforhold til ASOS 😉 Aflægger typisk 2-3 ordre hver måned!
   Men sorry, haha 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er også voldsomt fin både i snittet, men særligt printet, og så er kombinationen af hvid, navy og guld jo så smuk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, helt enig… den farvekombination er sååå fin!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • cute shirt, this look is amazing!

  http://www.martasfashiondiary.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • wauw sikke en flot skjorte 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, jeg glæder mig også vildt til at den kommer!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Aa. Jensen

  Min kæreste brugte rabatkoden igår, men har fået en mail idag at de har slettet hans ordre, fordi han ikke må bruge koden? Nu skal han sende dem en mail for at måtte købe de ting. Bare hvis andre bliver fristet til at bruge koden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ej hvor underligt?! Måske har det noget at gøre med at det er mandetøj? Det er nemlig en kode bladet Costume jo har lavet med dem? Men det lyder pænt weird.

   Ps. Min ordre er gået igennem med den

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Aa. Jensen

   Ja, synes også det virker mærkeligt, burde da gælde alle :/

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, super mærkeligt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det fineste, fineste print. Nøj hvor er den fin. Jeg overvejer endda at købe den, og jeg er slet ikke engang en rigtig “skjorte-pige”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hvor er den flot! Jeg er heldigvis ikke Asos-addicted mere (jeg var for nogle år siden), men det kunne da være, at jeg liiiige skulle et smut forbi. 20% er jo alligevel en del 😉

  Kærligst, Mie // http://madmedmie.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, den er en af de gode rabatkoder 😉 Og synes desværre der går længere og længere imellem de kommer.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den bare fin. Dejlig farve, der går til det hele og god pris. Hvad mere beder man om?!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TILBAGEBLIK: Maj 2012