B.Young blondeskjorte

Outfit of the day #218

Outfit of the day #218Outfit of the day #218
Gina Tricot t-shirtVero Moda skirtRay-Ban sunglassesPrimark shoes

I får lige et outfit fra igår, hvor vi var ude og gå en tur i det gode og udnytte at der var søndagsåbent i gågaden (det er der 1. søndag i hver måned). Jeg havde droppet nylonstrømpe denne gang og frøs slet ikke. Hvor er det skønt at foråret endelig er kommet! Faktisk er både t-shirt og nederdel nye. Nederdelen hapsede jeg på Boozt.com i forbindelse med mit gavekort (I kan finde nederdelen HER) og den er så rar at have på. T-shirten købte jeg i sidste uge, da jeg var forbi Gina Tricot og hilse på mine gamle kollegaer. Det er wilma-modellen fra deres “perfect tee”-kollektion som jeg er stor fan af. De er SÅ bløde, falder vildt pænt og så er prisen kun 149 kr. Win! Jeg snuppede den i denne “indigo blue” farve og en anden farve også. De er HER på webshoppen. De er ret normale i størrelsen. Jeg har dem i str. M.

I dag skal jeg i mødregruppe for anden gang og så vil jeg også ud og nyde de 20 grader!

 

Affiliatelinks

bloglovin

16 kommentarer

 • Hvor ser du skøn ud 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mk

  Hvor ser du godt ud Jeanett!! 🙂
  Og hvor er det fedt at du igen blogger lidt mere og viser flere outfits, det har været savnet! 🙂

  God dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak! Jeg skulle bare lige “om på den anden side” ift alt det her med baby. Nu føler jeg endelig at jeg har overskud til det igen – og jeg har også savnet at blogge outfits! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Wauw, du er SÅ smuk!:) Det er slet ikke til at forstå, at du næsten lige har født..!
  Knus fra en fast læser (som desværre kommenterer alt for sjældent)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Okay man kan jo på INGEN måde se, at du har født for nyligt!!
  Forrige outfit-billede troede jeg faktisk var fra før du blev gravid.
  Håber jeg kommer til at være en ligeså hot mama som du er 🙂
  Og håber det går lidt nemmere med den nye tilværelse – det virker det i hvert fald til i forhold til din aktivitet på bloggen den seneste uge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak!! 😀 Ja man er begyndt at få en rytme og lidt mere overskud, så det er rart 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Må jeg spørge hvilken størrelse du har nederdelen i? Den er super fin, men er i tvivl om hvilken størrelse jeg skal ha den i.. Er nok ca samme størrelse som dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg har købt denne i str L pga der stadig er en lille smule graviditetsmave tilbage. Men jeg havde taget den i str. M, hvis jeg ikke havde været gravid. Der er elastik i taljen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Du ser altså (knald)godt ud! Jeg er vild med nederdelen, og t-shirten passer perfekt til. Som nogle af de andre skriver, er jeg også glad for flere outfits – du har en skøn stil, der minder meget om min, så elsker inspirationen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønt, skønt, skønt sommerligt outfit. Det er så fantastisk med lidt sommerfølelser i Odense; det spreder virkelig glæde i hele min krop!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah S

  Du ser så godt ud, Jeanett 🙂 Det er virkelig fedt at du er kommet så godt igang med at blogge mere igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

B.Young blondeskjorte